לסיימון היה רומן. עם גבר!

שומר הראש של סיימון זה אלטון ג'ון?

מרי לי

New member
אוי GET A LIFE../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני בטוחה שבתמונה למטה ואים כמה סיימון נהנה מזה.... הבן-אדם מוזר, הוא מזכיר לי את אמא שלי, שניהם אנשים חמים ושקופים..... - תסיקו את המסקנות לגבי אמא שלי..... ולשלה האולטימטיבית:"מה זה משנה"????????????????????

הודיה100

New member
מהההה???? עלקקק ../images/Emo6.gif

חח זה בהחלט חדשות עסיסיות.. אבל יש מצב שהבנאדם הזה סתם חבר נבגד שהחליט שלא יזיק לו קצת מזומן...

קפיטו

New member
../images/Emo6.gifלאאא

אמרתי שהתמונה להמחשה בלבד! אלטון ג'ון לא היה ולא יזכה להיות שומר הראש של סיימון! ואממ מעניין מה סיימון יגיב אם בכלל על זה.. ואם אפשר להאמין לשומר ראש הזה.. דיי הזוי :)

ר ו ח ל י

New member
הוא סתם מנסה להרוויח כמה $$.. ובאמת

סיימון נראה כרודף שמלות אז..לא נראה לי שהוא דו מיני ולאף אחד זה לא נראה סתם סיפור מטומטם ,אולי זה אפילו יתברר כבדיחה בין השניים שהחליטו סתם להמציא את זה הכל יכול להיות S:

Veganiny J

New member
דגכחדגךלחכךדלשגךףדשלחעןדשחגכךן

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ידעתי!!!

darklighter

New member
הרג אותי השילוב בין הכתבה לתמונה../images/Emo6.gif

ונראה לי שהשומר ראש מבלף...הרי ידוע שסיימון לעולם לא יאהב גבר אחר חוץ מעצמו!!! אין השרשור הזה קורע *שיעול* טאגליינס *שיעול*

קפיטו

New member
../images/Emo6.gifאבל..

אם סיימון הוא הגבר היחיד בחייו של סיימון, אז למה זה (בתמונה) מתקבל בחיפוש סיימון קוואל בגוגל?!
ואהמ אהמ גם אני לא אתנגד לטאגליינס..

קפיטו

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gifאפילו לא הייתי צריכה לחפש..

זה בא ישר בשורה הראשונה.. קוואל נחשף..!

למעלה