לסיים קשר של סקס.

להיעלם זה לא הוגן.

וגם לא בוגר.
צריך להגיד יפה שלום, ו"לא מתאים לי יותר".
בעיקר שזה רק קשר של סקס.
אבל את לא חייבת שום פרטים או הסברים מעבר לזה.
איזה חצוף

wild orchid

New member
תראי, אני שונאת שנעלמים לי. זו התנהגות מבזה. אני תמיד אומרת

לא מתאים מכל סיבה- תגיד שלום לא מתאים ונגמר. לתת לי להתקשר ולסנן אותי כדי שאבין את הרמז זה מגעיל. אני די בטוחה שלא היית רוצה שיתנהגו אלייך בצורה כזו.
מה אומרים? לא חייבים לרסק בן אדם. אפשר להגיד הכי פשוט: שמע, היה טוב היה נחמד- מיציתי, לא מתאים יותר.

(סחלב בכלל לא מבינה איך היחזקת מעמד שלושה חודשים עם בן אדם עם ריח רע).

מצד אחד, בא לי לומר שאני בעד ישירות-

פשוט להגיד שלא בא לי, מיציתי, תודה ושלום.
מצד שני, את חושבת שאני לא סיננתי בחורים בתקווה שיבינו את הרמז?
&nbsp
מעניין מה גורם לנו לסנן. הרי היו מקרים שבהחלט אמרתי "תודה, אבל לא תודה" בנימוס והיו פעמים שפשוט נעלמתי. מעניין.

ם ניסית בעדינות ולא הבין אז לכי על הבכוח .. תגידי לי חופשי
שאת חתחת כי הוא לא בא לך בטוב כי טיפוס מוזנח ואת לא בקטע של ז'לוחים .

למה יש לי הרגשה שתיבה שלך מפוצצת במסרים של גברים
שתמורת אותן הטבות מיניות מוכנים לדבר עם הבחור הזה ולהסביר לו שהוא מסריח מהתחת ...

מה הכוונה "שבועיים להזכר בסקס"?

לקח לך שבועיים להזכר האם עשית או לא עשית סקס?
&nbsp
הסקס היה בזכרונותיך שבועיים?
&nbsp
אני יודעת שזה לא הפואנטה אבל סקרנתי למה הכוונה

&nbsp
עניין ה"לגמור קשר"-מאד מבינה ומזדהה-גם לי זה קשה ויצא לי להקרע בין כנות לנימוס וטאקט ושקרים...
&nbsp
ועניין הריח-תמיד אפשר להגיד שחוש הריח שלך פתאום נורא התחדד (שינית/החלפת/התחלת/הפסקת סוג של גלולה/תרופה) והריח שלו מהפה והבגדים מפריע לך.

לא, סקס אני יודעת שעשיתי

הכוונה הניתוקים הרגשיים שסיפרתי לך עליהם, זוכרת?אז כזה, רק ששבועיים לקח לי להיזכר מה בדיוק היה שםבהתחלה אמרתי לו שאני לא אוהבת להתנשק וזה שקרואם אני אגיד לו עכשיו שיש לו ריח של בואש/חתול מת אז הוא יגיד לי - למה לא אמרת ליאני צריכה להגיד לו? הוא לא שם לב לבד? גם על זה צריך כתוביות?והעניין הוא שאם אני אגיד לו על זה, הוא פשוט יגיד לי- אה סבבה אז אני אשנה את זהואז שהוא ישנה את זה (אם), הוא יגיד לי - אז מתי נפגשים?ומה אז...?

תודה, עכשו הבנתי

&nbsp
ריח בפה זה דבר שמתקהים אליו, אם הוא היה שם לב הוא היה ממשיך להסתובב עם זה בעולם?
&nbsp
מוזר לי שאת חושבת שזה שהסריח לך הפה שלו, ולא אמרת לו כלום, מספיק כדי ש"הוא ידע לבד/ירגיש" ולא יצטרך "כתוביות".
&nbsp
הוא כבר מסתובב העולם עם הריח הזה איזה כמה שנים, ובטח הרבה אנשים נגעלו ממנו, והוא לא שינה את זה/טיפל בזה.
&nbsp
דווקא זה שאת נגעלת ממנו בלי להגיד כלום, אמור באורח פלא ליידע אותו על הבעיה? לא מבינה את ההגיון שלך, אם יש כזה, כן מבינה את התיסכול, זה מאד לא נעים להגיד לאנשים את האמת בפנים במיקרים כאלה

&nbsp
&nbsp

חשבתי שעצם זה

שנתתי לו מסטיק בהתחלה (זה כאילו שהוא לא לעס מסטיק, כי הריח נשאר אותו ריח!)
ועצם זה שלא הסכמתי לנשק אותו. בכלל.
חשבתי שאולי אולי זה ידליק אצלו נורה אדומה.
יכולתי להגיד לו משהו, אבל אני יכולה להיות נורא ביקורתית ונורא ישירה... רק שלא היה לי נעים, בשבילו, להיות כזאת.

אה, הבנתי, אלה כנראה רמזים דקים מידי...

גם אני לא הייתי מבינה אותם...
&nbsp
אני לא התנשקתי עם אף אחד חוץ מאהבות חיי בלי קשר לשום ריח שהיה או לא היה, ומסטיק מציעים לעיתים מנימוס וכאלה.
&nbsp
אלה לא רמזים מספיקים לדעתי

אני הייתי אומר את האמת

תמיד עדיף. אפשר גם לסיים קשר בלהגיד שמיצית ושאת ממשיכה הלאה, בלי להסביר יותר מדי ולהתנצל. אלו החיים, זה קורה ולא מתים מאהבה, אז בטח לא מסקס

Surrealistical

New member
כנראה שהוא חשב שיש כאן מעבר לסתם סקס

או שזה עניין של אגו. לכן ההעתקשות. אני חושבת שאם בן אדם עד כידי כך מתעקש אז כדאי להגיד לו את האמת. לפחות שידע לפעם הבאה.

לא, הוא הצהיר על עצמו

כבר מההתחלה שהוא רכושני וקנאי, אבל לא חשבתי שככה.
ומההתחלה של ההתחלה, הוא אמר לי שזה קשר בלי מחוייבות. אם ככה נראה "קשר בלי מחוייבות"...
טפי.

למעלה