לסיון מותק אולי נכריז על הפסקת אש
ס סיון... New member 8/11/00 #2 קופידון יקירי נתחיל בזה שאתה צחקת לי בפנים ואמרת שהסליחה תהייה אחרי שתנצח.... אז ככה..... אני לא מתחרה איתך על שום דבר..... ואני עדיין מחכה להתנצלות שלי.... סיון...
קופידון יקירי נתחיל בזה שאתה צחקת לי בפנים ואמרת שהסליחה תהייה אחרי שתנצח.... אז ככה..... אני לא מתחרה איתך על שום דבר..... ואני עדיין מחכה להתנצלות שלי.... סיון...
ק קופידון21 New member 8/11/00 #3 למכשפה שלי את התנצלותי תקבלי שאני אהיה מעליך עד אז תשכחי מזה ועכשיו אני רעב אז על תפריעי לי
ס סיון... New member 8/11/00 #4 לגועל נפש שלי....אני לא מכשפה.. למען האמת אני בן אדם תמים מאוד........ ולהזכירך אתה זה שהכרזת על מלחמה וביקשת שביתת נשק.... זה לא הולך ככה.... סיון...
לגועל נפש שלי....אני לא מכשפה.. למען האמת אני בן אדם תמים מאוד........ ולהזכירך אתה זה שהכרזת על מלחמה וביקשת שביתת נשק.... זה לא הולך ככה.... סיון...
ק קופידון21 New member 8/11/00 #5 למכשפה היקרה מכל בקשתי הפסקת אש כי לא רציתי לראותך מושפלת אך אם את מסרבת לקבל זאת , ראי זאת כמערכה שניה במלחמת אלים(קופידון) למכשפות(סיון)
למכשפה היקרה מכל בקשתי הפסקת אש כי לא רציתי לראותך מושפלת אך אם את מסרבת לקבל זאת , ראי זאת כמערכה שניה במלחמת אלים(קופידון) למכשפות(סיון)
ס סיון... New member 8/11/00 #6 לגועל נפש היקר מכל..... אני לא עושה איתך תחרות ולכן אין על מה לעשות שביתת נשק.... אז...... זהו סיון...
לגועל נפש היקר מכל..... אני לא עושה איתך תחרות ולכן אין על מה לעשות שביתת נשק.... אז...... זהו סיון...