לסיום של יום...

etti1000

New member
לסיום של יום...

לפני כשעה החייל שלי התקשר... זהו אמא סימנו את המסע... הרגלים שלי הרוסות שתדעי שנתתי עירוי לשלשה חיילים אמא את לא מבינה ממש התיבשו... הצלתי אותם ... אבל שתדעי שהפינוק היה כשחזרנו... בופה ענק של אוכל מדהים עם המון רד בולים... ועכשיו 7 שעות מנוחה... זהו, הילד שלי אחרי עוד מדרגה בדרך...

פולי44

New member
יופי, אתי, נשמע שהוא נהנה

למרות הקושי. אין כמו ההרגשה של אחרי המסע, החלפת החוויות ביניהם ותחושת ההתעלות על כך שעשו את זה! מזל טוב!

שויו

New member
בשעה טובה ומוצלחת ../images/Emo140.gif

שיהיה בהצלחה בהמשך השירות? אז אם אני מבינה נכון, הבן שלך יחד עם בנה של הרוזנת?

אני קיבלתי את הטלפון בשעות הצהריים לעבודה

והיה לי אושר אמיתי, אמר שהיה קשה, אבל תיפקד כמו גדול, ולא היה נורא מידי, מייד קישרתי אותו עם אביו, שגם התרגש לשמוע, אמרתי לו שרציתי לבוא, אמר - אמא - הגזמת !, אבל מתאים לך... וטוב שלא באת. על הבופה עוד לא שמעתי, שאלתי אם שרו בדרך - ענה שלהם אסור לשיר, לגדודים מותר, להם אסור, התרגשנו מאוד, ומחכה לשמוע ממנו עוד קצת

שויו

New member
רוזנת , בשעה טובה ובהצלחה בהמשך השירות../images/Emo140.gif

פעם הבאה שבא לך להיות ספונטנית , תתקשרי...

ל י ת י1

New member
אתי ורוזנת - כמה התרגשות וגאווה!

איזה ילדים נפלאים! אתי - כל הכבוד לחובש,תמשיכי לספור שעות
רוזנת - לא היה לנו ספק שג'וני יתפקד כמו גדול. ולשיר שירים? מה פתאום? אצל האדום אומרים שלא שרים כדי לשמור את החמצן בריאות, כך יוכלו ללכת יותר מהר.... ההתרגשות שלכן מדבקת
ועכשיו נשאר לחכות לטקס מחר, גם לפיסטוקית טקס השבעה מחר - צפוי לנו יופי של יום

אתי ורוזנת

גיבורים אמיתיים החברה שלכם. מרגש לשמוע אתכן. אתי, מה זה הקטע של ההתיבשות והעירוי???? דיהיה אחלה טקס. סעו בזהירות.

נהדר ששמעתן מהבנים אני יכולה לדמיין

את ההתרגשות לשמוע אותם כל הכבוד להם !!! אחלה סיימו עוד שלב, וחכו יום חמישי אז תבוא ההתרגשות לראות אותם כיף גדול!!

סמדר בנ

New member
אתי ורוזנת

ברכות לבנים על סיום מסע הכומתה, ועוד בסחום המעיק שהיה אתמול
לא פלא שהתייבשו חיילים.

בוקר טוב!../images/Emo39.gif

אתמול לא הייתי פה כל היום..... אח"כ אני אעדכן. אתי
ורוזנת!|
כמה מרגש!!! כל הכבוד לבנים! בהחלט עברו עוד שלב! שלב קשה!
לחיילים ולאמהות שלהם שמחר נוסעות לטקס נכון? התרגשות והשתפכות (הרבה דמעות של אושר וגאווה) נעימה לכן מחר.

שושנה ו

New member
אתי ורוזנת ../images/Emo24.gif ../images/Emo34.gif

איזה יופי זה ומרגש שהם כבר אחרי ....
עברו את זה כמו גדולים....וכדברי אתי- הם אחרי עוד מדרגה בדרך .....
זה מחזיר אותי אחורנית למסע הכומתה של המנומרון שלי.... הייתי ערה כל הלילה והתקשרתי אליו ב- 00 :6 בבוקר....אמר שהם כבר אחרי .... ותיכף יעלו להסעה ....גם להם חיכו אוכל ושתייה..... אבל הוא רצה רק לישון, ולתת לרגליו העייפות לנוח .... עדיין מחכה לכם הטקס שגם הוא מרגש מאוד.... קחו איתכן טישו....בטוחה שתבכו מהתרגשות !!!!!!!!!!!
אנחנו היינו בשלושה טקסי כומתה : אחד כשהוא היה טירון....אחד כשהוא היה מ"כ ....ואחד בשנה שעברה כשהיה מ"מ .... לצערי, בשנה שעברה פיספסנו את הטקס, כי התברברנו בדרך ....
הגענו ממש בסוף ופיפסתי גם את רותי וקוליברי שבניהם השתתפו בטקס....
אבל למרות הכל יצא לי בסוף לפגוש את קוליברי בירושלים ..... ועם רותי אני חברה בפייסבוק ובטלפון ....
וגם את רוני יצא לי להכיר ...נפגשנו בירושלים ואנחנו בקשר ....
בקיצור- יש בכך כיף לא רגיל ונרקמות חברויות חדשות ומהנות !!!!!!!

שבלולי1

New member
בשעה טובה שימשיכו לעשות חיל ושיהיה

להם במשך שירות קל והכי חשוב .....שקט

מגלית

New member
../images/Emo24.gif אתי ורוזנת

איזה אושר!! איזה כייף!!! מלאן מלאן ברכות ואיחולים על סיום המסע. זה מאוד קשה ולא מובן מאליו בכלל. כל הכבוד!!! גאווה!!!

סגולה23

New member
אתי, איזו הקלה לשמוע אותו ולדעת שהוא כבר אחרי

בשעה טובה והמשך שרות מועיל

למעלה