לסיוון היקרה

gavor1

New member
כן התכוונתי אלייך סיוון הבת

אנדראה דיברה איתי כפי שאמרתי . ובאמת קשה לי מאוד עם "העבודה הזו". אני צריך להירגע מהמטפלים שהיו לי עד כה . אני צריך להאמין שהטיפול בcbt אכן יצליח -- יש צורך בלקרוא חומר ע"ז . הרבה מבולבל -- ולא ממוקד . יש בי גם תחושות רעות וקשות המעיקות עליי = ומזה אני נורא מתוסכל . ביי לבנתיים .

יש לי הרגשה

שסיוון פה עושה לאישה הזאת את הקריירה!
ניראה לי חברי הפורום יקבלו אצלה הנחות בסוף
שווה!

gavor1

New member
לסיוון היקרה

אני אכן עובד על עצמי . זה אפשרי שהמחשבות ייפסקו ??

Nescafe3

New member
מגיע לה

הייתי אצל אנדריאה פעם אחת ולא נשארתי לטיפול בגלל קשיים שלי, אבל אני חייב לציין שמגיע לה כל מילה שסיוון כתבה. הלוואי שהקריירה שלה תצליח גם כי מגיע לה וגם כי ככה יותר אנשים ילכו אצלה לטיפול ויקבלו עזרה אמיתית.

gavor1

New member
קשיים

הרשה לי לשאול אותך , אילו קשיים היו לך שלא נשארתצ -לדבריך שהיא מטפלת טובה שזה נכון .

Nescafe3

New member
קשיים בלבצע חשיפות תוך כדי לימודים

התחילה לי גם חרדה מעצם החרדה והתרגילים נועדו להעלות את רמת החרדה והיות וגם ככה הרגשתי שאני בקצה גבול הסיבולת שלי לא הייתה לי מוטיבציה לחצות את הקו ולבדוק מה יקרה. הפסדתי גם הרבה חומר והייתי צריך להשקיע בתרגילים שעתיים ביום ולהשלים את כל החומר והרגשתי שזה עוד יותר יכניס אותי ללחצים. קרו עוד כמה דברים שגרמו לי לבחון את האפשרויות שלי אחרת וגם הכניסו אותי לעוד יותר חרדה (כך שבסופו של דבר חציתי את גבול היכולת שלי ואני עכשיו מתנהל על הסף...). בכל מקרה, במצבי הנוכחי חשיפות לא באות בחשבון. מה גם שהפחדים שלי משתנים כל הזמן ולדעתי אני צריך תרופות וטיפול קוגניטיבי שיתקן את הבעיות שיש לי בתפיסת העולם כנראה לפני שאני בכלל מתחיל להיחשף למה שמטריד אותי ברגע ספציפי. אני לא יודע כמה זה ברור אבל זה מה שאני יכול לספר מבלי לפרט את מצבי שהוא מסובך ומסתבך. אבל אנדראה באמת עשתה עליי רושם של מטפלת נפלאה.

Gameboy4

New member
כמה עולה פגישה אצלה?

והאם היא מתנגדת לתרופות או בעד?

gavor1

New member
עצה

אני מציע לך להרים טלפון אליה ולדבר איתה . במידה והיא לא עונה יש להשאיר הודעה והיא תתקשר . לפי התרשמותי היא מטפלת טובה ונותנת יותר ממה שהיא צריכה . לי אישית היא עוזרת כיום . ואוסיףשהיא עושה המון מצוות בעזרתה לאנשים . שיהיה בהצלחה

gavor1

New member
תן לי להבין

אתה לומד באוניברסיטה ? לא כ"כ הבנתי . כי אני מרגיש חרדה רוב או כל היום אתה מבין ?? ואני רוצה לצאת ולמגר את הocd ממני .

למעלה