לסיגל

karnitsade

New member
לסיגל

סיגל , תודה רבה שהעלית את הנושא בפורום . אני רק בתחילת הדרך עם ילד בכיתה א' ומאד לא בעד הריטלין , אני הופכת עולמות לחפש חלופות שאפשר לעשות אחרת גם בלי תרופות ( גם אם אני אנסה אותם) כי אני יודעת שלילד שלי יש פוטנציאל אדיר והוא צריך רק מישהו שישב איתו, כמובן שאני יושבת איתו אבל אני לא מקצועית בכלל והצלחתי להביא אותו להצלחה גם אם היא חלקית . סיפור ההצלחה שלך מראה שאפשר גם בלי.
השאלה שלי היא : כשהבן שלך החליט להפסיק , לפני כן , עם התרופה היה שיפור ? ולאחריה , האם לא לקח בכלל והניב תוצאות כאלו יפות ? או איך ישב בכיתה עם ריטלין ובלעדיה?

zivadina

New member
זאת עסקת חבילה שאי אפשר לקחת רק את מחציתה

כלומר, מדובר בילד שעוסק בספורט באופן אינטנסיבי ועל בסיס קבוע, שעוזר לתפקוד המערכת המוחית שלו,
והפסיק את השימוש בריטלין.

הפסקת הריטלין לבדה בלי עיסוק אינטנסיבי בספורט לא תניב את אותה התוצאה.

kofman maria

New member
שוקלים להתחיל ריטלין

לגבי סוגיית ספורט מדובר המון. אנחנו מבינים שזה עוזר לבן הבכור בתפקוד והתנהלות יום יומית. כי הוא צריך הכל להספיק אך בתור אמא שעוסקת הרבה בשיעורי בית של הילד אני יכולה להגיד שריכוז שלו לא השתפר. עדיין קשה מאד עם שיעורים. ואנחנו כן מאד מאד מעורבים בספורט. כתבתי כאן את זה. כך שאני שוקלת לעבור הערכה מחודשת עם הבן אצל הרופא לצורך התחלת ריטלים כך הומלץ לנו על ידי רופא התפתחותי. שעשה אבחון. נאמר שככל שנעלה כיתה כך יהיה יותר קשה. לכן ספורט זה טוב ועוזר מאד אך לא מספיק כשלעצמן.

למעלה