לסטודנטים בארה"ב

tw1975

New member
לסטודנטים בארה"ב

אחותי הקטנה טסה ביום שבת לארצות הברית.היא נשלחה מטעם אוניברסיטת חיפה להשלים את התואר השני באוניברסיטת IOWA.רציתי לדעת קודם כל אם יש כאן עוד מישהו שלומד בIOWA,ובכלליות איך זה ללמוד בארץ זרה ואיך היחס של הסטודנטים האחרים לסטודנטים ישראלים.אני בעצמי גרה בחו"ל כבר 7 שנים אבל באירופה.וחוץ מזה,אם יש לכם טיפים בשבילה אשמח מאוד !

Himelboim

New member
בגדול, אנחנו אטרקציה

טוב, אני אומנם לא לומד באיווה, אלא במינסוטה שזה כולה מדינה אחת מעל. מרכז ארצות הברית מאד שונה מהחופים מבחינת אופי האנשים. קודם כל אנשים הרבה יותר נחמדים כאן, ושנית יש יחסית מעט ישראלים, כל שאנחנו מעוררים המון סקרנות. האוניברסיטה מאד מעודדת סטודנטים מחו"ל ויש אינספור תוכניות חברתיות ותמיכה לסטודנטים מחו"ל. אבל בסופו של עניין, זה הכל תלוי באופי של אחותך. מי שמוכנה להתנסות בחוויות חדשות, מאד תהנה. המפגשים הכי מעניינים הם של סטודנטים ממדינות ערב. ואפילו פגשתי כמה מצריות מאיווה. השיחות הכי נעימות והכי חמימות. הכי כדאי לפתוח את אתר האינטרנט של האוניברסיטה ולראות מה מעניין. יש אינספור CLUBS מתחומי עניין שונים ומשונים. פשוט לנסות. וחוצמזה, תמיד אפשר להצטרף לאחד המסגרות היהודיות. אני דבר ראשון נכנסתי למחלקה לעיברית או ליהדות. שם בדרך כלל יודעים מי הישראלים שנמצאים באיזור. ושמחים לתת מספרי טלפון. היתרון של תארים מתקדמים הוא שהיחס במחלקה הוא הרבה יותר אישי ואחד על אחד. אז אין יותר מדי מה לדאוג... בהצלחה

למעלה