לסחוט כסף מעמותות

דן צ

New member
לסחוט כסף מעמותות

ישנם עמותות אשר הוקמו לא למען מטרות רווח. בעצם כל העמותות הוקמו לשם כך , ישנם עמותות שהוקמו למען עזרה לזולת ולמען האזרח הקטן. חוק העמותות קובע כי עמותה שהוקמה כדין זכאית אותה העמותה לקבל תמיכה מהמדינה. אבל אליה וקוץ בה, העמותות רשאיות גם לקבל תרומות למען אורך חייה , לפעמים מכניסה אותה העמותה כסף רב שנועד למטרות טובות ונעלות, אז מדוע ישנם אנשים חסרי מצפון שמנצלים את אותן העמותות למען הכיס הפרטי שלהם? למה גם ראשי המדינה כמעט כולם ב 10 שנים האחרונות נפלו לתהום הזאת וכולם נחקרו בפרשות שנקראו "פרשת העמותות"? אבל ישנם גם אנשים שאפילו משכו מהעמותה 50 שקל שאומנם זהו אולי כסף קטן אבל השאירו את העמותה חסרת כל! פשוט מדינה של העולם השלישי.

zimes

New member
ישנן. ישנן. ישנן..... ישנן עמותות.

סליחה, אבל זה הדבר היחיד שהצליח להגיע להבנתי מתוך מה שכבתב. (אנסה לקרוא שוב, בשעה שאהיה צלולה יותר)

dana2909

New member
תיקון קטן

לא כל העמותות הוקמו למטרות רווח. למעשה יש מושג שנקרא מלכ"ר, שאסור לו להרוויח, ויש עוד כמה כאלה במדינה הזו שעושות את מה שהן יועדו לעשות בצורה ישרה והוגנת. אנשים רעים ומנצלים תמיד היו ותמיד יהיו. ותמיד אנשים ינסו לעשות כסף קל, גם בדרכים לא כשרות. למה? על זה אין לי תשובה.

מוגג

New member
../images/Emo8.gifועוד תיקונון

לפי מיטב ידיעתי יש מלכרים שאין להם כוונת רווח. אגב יש הרבה נהגים שכדאי להכריז עליהם "מלכרים" - הם אינם שומרים על רווח אף פעם.

nutmeg

New member
נכון, למלכרים

אין כוונות לרווח - והיה ב מ ק ר ה יוצא להם איזה רווח, מייד הם טוענים שזה לא היה בכוונה!

erlich

New member
אויש אויש אויש :)

כמה חסרת טאקט אפשר להיות כאילו וואו??? :) גם להגיד לו שהחיים בזבל, וגם להזכיר לו (שוב
) שהוא זקן. פשוט אין לך לב. זה כל מה ששיש לי להגיד לך. זה כמו שהיית אומרת לי - היי ארז, איך עם חברה שלך? אהההה אוי לא ידעתי שהיא נפרדה ממך. אגב, מה זה הדבר הזה על הפנים שלך? אה... אלו הפנים שלך... מצטערת.... חזרתי :) ארז.

למעלה