לסופר בן!!!!!

לסופר בן!!!!!../images/Emo9.gif

היי בן מה המצב??? אוקיי אז רק רציתי לומר שהיה מה זה כייף באימון ביום שבת לעבוד עם טלייה על בעיטות והגנות לפנים, היה כייף..... קצת קשה להגן בישיבה, אבל זה מעלה את רמת ההגנה בהרבה..... דרך אגב יש כל מיני מצבים שאני להגן לפעמים לא יודע, הכוונה בבעיטות, אני יודע את ההגנות מבעיטות כמו בקרטה עם הלהבים, זה מה שאני יודע........ דרך אגב אני מקווה שאנחנו עוד נעבוד על בעיטות והגנות.... גם רציתי ללמוד בעיטות חדשות שאולי תלמד אותי, וזוכר שלימדת אותי ואת אדם את הטכניקה הקטלנית לאיזור התאומים, רציתי לדעת איך אני יכול להכניס אותה ממש לקרב אמיתי, פול קונטאטקט...... כאילו זה לא הולך לי ממש..... אני יודע שאני קרציה, אבל בשביל זה אני פה כדי לקרצץ לך!!! סתםםם..... דרך אגב כדי לי להתחיל לפתוח באימוני ריצה???? כי זה מה שאני תמיד עושה לפני תחרויות, כי זה מפתח את הסיבולת לב ריאה וכך אתה יכול להילחם הרבה זמן!!! ואני עכשיו גם קונה שק איגרוף חדש ואני אתאמן עליו הרבה.... וגם אח שלי חוזר לרגילה ואולי אני והוא נעשה קרבות...... שלך באהבה, עידודו הלוחם שמציק לבן עם שאלות רבות!!! חחח....

תשובות ותרגילים

ש: היי, בן, מה המצב??? ת: מדהייייייים. ש: דרך אגב יש כל מיני ת: לא הבנתי את השאלה ש: מצבים שאני להגן לפעמים לא יודע ת: ??? ש: דרך אגב אני מקווה ת: תפרט... ש: שאנחנו עוד נעבוד על ת: על מה??? טוב, טוב, דייייי!!! הפסקתי עם זה... אני ממשיך לתשובה רצינית:
הבעיטה לשריר השוק יישימה לגמרי לקרב פול-קונטאקט, פשוט תתחיל לנסות להכניסה לשם. ותמשיך להזכיר לי, לפני כל שיעור, שאתה רוצה לעבוד על בעיטות ו/או על כל דבר אחר שאתה רוצה. לפני השיעור = לפני שהשיעור מתחיל השיעור מתחיל = ביצוע הברכה
אימוני ריצה - למה לא? אני מציע לך לרוץ תוך כדי שירה (לשיר). אפשר עם חבר, אם זה מביך אותך לעשות זאת לבד.
אגב, סתם שתדע, כשאני אומר "פול קונטקט" אני מתכוון לעבודה שכוללת גם ידיים לפרצוף, אחרת זה לא פול קונטקט. חוץ מזה, אני מתכוון לעבודה שיש בה אלמנט של נוק-אאוט. כלומר, שמותר לעלף את היריב, אחרת, כאמור, זה לא פול קונטקט, להגדרתי... שלך באהבה בן

unagy

New member
רוצה פרטנר?

אני אשמח להפגש יום שישי אחד בצהריים לריצות ארוכות...! אן מישהו מעוניין שירשום... אבל אני מדבר על ארוכות....!

היי בן!!!!!!

אוקיי אז לעניין: 1. קודם כל לא אמרת כלום על הכינוי החדש שנתתי לך "סופר בן"!!!
2.אל תדאג אני אזכיר לך לפני השיעור, הרי ביום שבת אני הזכרתי לך לפני השיעור, שזה אומר לפני הקידה, ועוד הגעתי מוקדם!!!! ואני אנסה ליישם את הבעיטה הזאת.... 3.למה מביך לעשות זאת לבד???
, אבל כאילו אתה רוצה שאני ארוץ ברחוב ואשיר בקולי קולות???? או שאני יכול לשיר בלחש.... דרך אגב לשיר בריצה זה לא קצת מערבב את הנשימה, כלומר אתה לא יכול לדבר בריצה, בדרך כלל כשמדברים נושמים לא נכון, מאבדים אוויר???. ועוד משהו, אני הייתי עושה פעם עם אח שלי אימוני צבא, כל הדברים של הצבא, היינו עושים הרבה שכיבות שמיכה, עליות בטן, קרבות(הישרדות),אימונים על שק, קפיצות על חבל, ריצה ועוד.... אההה ועוד משהו, בדר"כ כאשר אני רץ עובר לי שיר בראש ואני מתרכז בראש בשירתו, וזה בעצם גם מעביר לי את הריצה, וגם מעלה לי את הריכוז בעת הריצה..... 4.קדום כל אני יודע מה זה פול קונטאקט, היריב מעלף את השני ומוריד אותו בנוק אואט. אבל אצלנו זה רק קורה לפעמים בתחרויות.... בחוג הקונג פו אנחנו נילחם פול קונטאקט, את זה אני מבין אבל מה יקרה אם יום אחד מישהו בחוג יעלף את השני???? הכוונה אמרת שפול קונטאקט זה עם אגרופים לפנים?? אז מה יקרה אם אני למשל אתן למישהו כאשר אנחנו כבר הרבה זמן אצלך ואנחנו נילחמים פול קונטאקט, אז מה יקרה אם אני אתן לו אגרוף פיצוץ לפנים וזה יעלף אותו?? כאילו אנחנו בשיעורים נעלף אחד את השני???? מה???? אמאלה......
דרך אגב השזכרתי בהודעתי הקודמת שאני הולך לקנות שק, אז אתה אמרת לי בעבר שפשוט כדי לי לעבוד על כל מה שאני לומדים(הכוונה לתרגילים) על השק...... אז כאשר אני עובד על שק האם אני צריך להחשיב אותו כיריב וירטואלי??.? או כסתם שק תלוי שאני מכה אותו...??????? שלך באהבה, עידודו הלוחם

א-ה-ל-ן!!!

1. פעם גם אני הייתי קורא לעצמי ככה
2. cool 3. לשיר בקול, לא בלחש. זה מפתח שליטה גבוהה בנשימה, זה מחייב אותה ממש. כל זמן שאתה יכול לשיר בקול צלול וליהנות מזה, הנשימה שלך בשליטה. זה מחייב גם לנשום מהבטן, או לפחות מעודד לעשות כן. 4. בטח שנעשה פול-קונטאקט, אבל זה לא אומר בהכרח שנצליח לעלף אחד את השני. הרי זו לא המטרה. אל תדאג, אנחנו מגיעים לזה בהדרגתיות מופלאה וחכמה - ולא בקפיצות מפחידות...

unagy

New member
וואי../images/Emo70.gif

אתה ממש עשית לי עכשיו חשק ומוטיבציה ללמוד הקונג פו יותר...

למעלה