לסופטי

*LIHI 007

New member
לסופטי

היי סופטי יש לי בקשה ושאלה..... זוכר את הקטע שכתבת לקסנדרה בפורום ספרות ושירה לגבי זיהוי IP????????? מותר להעתיק אותו לחדר 40 פלוס???????. הקטע מתאיםםםםםםםם ושם מקומו האמן לי. אנא ענה לי ב- 40 או עשה טובה ורשום אותו שם למעני - לפחות תשרת פעם את האינטרס שלי מה אתה אומר??????? אגב שלחתי לך אי מייל 0- לא ענית לי לאחר כתיבתך האחרונה שם הודעה שהייתה מופית ישירות אלי אני חייבת להודות שהסכמתי עם כל מה שכתבת שם. נו אתה רואה???????? אני מסכימה איתך לפעמים. :cool: 007 - ליהי

softy

New member
ליהי יקירה...

קיבלתי את המייל, אני בהחלט אחזיר לך תשובה, רק שהוא מחכה בתור, אגב אשתמש באמצע השבוע גם באופציה השניה שנתת לי. עוד מעט אני יוצא, אבל בערב אבוא לפורום שלך לענות לבקשתך. כמו שאני אומר לכולן, אם תכירי אותי לעומק תראי שאני אדם דווקא מאוד עמוק. סופטי הבטחות צריך לקיים.

*LIHI 007

New member
סופטי תודה

סופטי יקר; אני מודה לך על תגובתך, אכן לעיתים המדייה משטה בנו; שמחתי למקרא מילותייך. גם אני יוצאת הערב ואחזור בסביבות החצות. כמו שכתבתי אשמח להכירך לעומק..... עוד נהייה חברים טובים אה? חברויות גודלות התחילו מכאסח - אבסורד ממש!!!! שמחתי להכירך כנה !!!! 007 - ליהי

יערית

New member
וואלה הצחקת אותי

קודם נכנסת באבי אבין בפורורם שלך, ירדת לנימי נשמתו, קרעת לו את העור, הוצאת את ליבו, שמת ראשו תחת גרדום, הוצאת אותו להורג בחפותו, ועכשיו את מתחבבת אליו????????????????????? הצחקת אותי... יערית-שצלילה לעומקים מסכנת את נשימתה.

softy

New member
יערית הרי ככה

התחילה החברות המופלא שלי איתך ועם שרון, הלא? כזה אני אוהב להוריד אתכן על הרצפה אחר כך להרים אתכן כאילו שנפלתן לבד. סופטי תיחכום זה אין.

יערית

New member
לא בדיוק סופט...

אנחנו קטלנו את כתיבתך, אנחנו לא הפשטנו אותך בפומבי לפני כל העולם, אנחנו לא זרענו שינאה ... אבל שכחתי שאתה יצור גברי,כמו שסוטרים לכם, באותה נשימה יכולים לחבקכם(ראה הוזהרת!) ורגע אחד... לא זכור לי שהורדת אותי לשם.... זכור לי רק שבזכותי את הכאן:) יערית(שימים ירוקים לא משתווים לכתומים)

softy

New member
תמיד הפעם הראשונה

היא זו הנוסטלגית. אגב בתור אחת שאין לה מחשב את די הרבה כאן איתנו. ושלא תחשבי שאני לא שמח, את יכולה לראות, זה לא נחליאלי מה שיש לי בכיס. סופטי לא יכול להתיישר.

יערית

New member
אין מחשב...

אל יש חברים טובים שתמיד רוצים החברתי:) ואני רוצה בחברתם(יותר חברה של המסך) יקירי תתישר ,בעיות הגב שלך חיבות להפסק אחת ולתמיד! יערית-נותנת דרור לפיה.

ariegur

New member
I`M SPEACHLESS !!!!!

מקנא בסופטי על הידידות החדשה והנפלאה. ליהי - מה איתי ? אריה

יערית

New member
DONT BE.......

האם הכוונה היתה לידידות חדשה שלי עם סופטי או של איה עם סופטי? כי לי ולסופטי יש עבר שחור ממקום ירוק יותר, רומן בהמשכים... יערית(מחפשת תסריטאי)

*LIHI 007

New member
אריה היית אתמול אני מבינה

אריה; היית אתמול אצל אפרת (איריס) וכנראה שראיתי אותך ולא ידעתי שזה אתה שנחכה למפגש הבא????????. בכל אופן - אני אדם שאינו שומר טינה וגם יודע להגיד סליחה. אין לי אוייבים ברוך השם ודלתי תמיד פתוחה. 007 - ליהי

*LIHI 007

New member
צחוקך מיותר לחלוטין וטיפשי

תחשבי עוד קצת יערית; סופטי כתב לי משהו בפורום שאת כנראה לא הצלחת לראות ולכן תגובתי זו באה כאן בנימה של חביבות וחוץ מזה איפה כתוב שהמילה ``סליחה`` היא מילה גסה? גדולתו של אדם היא שהוא יודע גם מתי לומר סליחה טעיתי באבחנה - לא מתים מזה אם עבורך סיטואציה זו הינה סיבה להשפלות וקישקושים מיותרים, הרי שאין ברצוני להגרר לזה. 007 - ליהי

שרון-ב-

New member
הפ הפ הפ ליהי עיצרריייייייי שם !

מועדון החברויות של סופטי אחרי מכות סגור לחברים חדשים אנו היינו הראשונות שחטפו מכות הראשונות שהושפלו הראשונות שלא ישנו בלילה והרטיבו את הכרית הראשונות שנעצו בו ציפורניים (ולא בגב !) הראשונות ששכרו שכירי חרב להפוך כל אבן במדינה אחריו הראשונות שעשו ממנו קציצות, לעסו, בלעו והקיאו ודם ויזע גאלנו את סופטי איתך הסליחה שרון נאבקת עבור זכויות יוצרים

*LIHI 007

New member
יש לך טעות מותק

יערית; לא מחפשת מועדון חברות !!!! זהו בזה תמה התכתבותי איתך בעניין זה יש לי את חברי פורום וחדר ארבעים עם כל הרצון, אין לי זמן לפלירטוטים. בכל מקרה חשבתי שתעני לעניין אבל בעצם הממממממ....... כנראה שיש מילים שהן גדולות להבנה מינימלית ליחסים שבין בני אנוש. 007 - ליהי

למעלה