לסופה במדבר

הנקאי

New member
לסופה במדבר ../images/Emo19.gif

פנה בבקשה בדחיפות לנקאי, ישירות: לדואל, או אייסי 42191516. נא להקדים פניה זו לפעילות אחרת בפורום. תודה.

ובמה זכיתי

להנקאי הנכבד ! איני מוצא לנכון לפנות אלייך באמצעי שאינו הפורום הנ"ל, כמו כן אני תמהה על בקשתך : כי עלי "להקדים פניה זו לפעילות אחרת בפורום". הייתי רוצה הסבר !! אמשיך לכתוב בפורום הנ"ל ואכבד את התקנון, וממך אבקש לכבד את זכות הסודיות של הכתובים. בבקשתך אני רואה הפרה על שמירת זכות הסודיות. לתשומת לבך: כל אשר כתבתי בפורום לא עבר על הנוהלים המוסכמים בתקנון.

הנקאי

New member
לסופה היקר/ה ../images/Emo19.gif

1. מה הקשר בין תשובה בדואל מתיבה שגם היא נושאת את הניק שלך, לבין שמירת סודיות? שמור/ שמרי סודיות ככל שתחפוץ, וכשהנהלת הפורום מבקשת ממך ליצור קשר (אנונימי) ישיר הואל לעשות זאת. 2. השאלה אם התבטאויותיו של משתמש כלשהו בפורום או בהקשרים קרובים (צ´ט, מפגש וכולי) עברו או לא עברו על תקנון פורומי תפוז או על המקובל בפורום זה (שמחייב לא פחות) נתונה לשיקול בלעדי של הנקאים, שאותו הם עושים לאחר שיקול דעת ובירור עם כל הצדדים. אם צד כלשהו מתחמק מבירור במדיום אותו בחרו הנקאים, הם יקבלו החלטה גם בלי לשמוע אותו צד. 3. הואל/י ליצור קשר ישיר כנ"ל. לשיקול דעתנו, הפורום אינו מקום מתאים לבירור זה. 4. נשמח - אם כי לא חובה - לדעת את מגדרך, כיוון שלרוב אתה כותב בזכר אך לעתים את כותבת בנקבה.

למעלה