לסועד

DORIY1

New member
לסועד

חיפשתי בשבילך ומצאתי אתר במצרים ללימוד האותיות בערבית . להלן הקישור בהצלחה http://www.egyptiancastle.com/main/culture/language/alphabet.htm

סועד

New member
דורי, צ'אר זחמה עליכ, מודה לך מכל

לב, כתוב לי איפה במחשב אני יכולה למצוא מקלדת ערבית על-מנת שאוכל להתאמן.זה פרוייקט שאני לוקחת במלוא הרצינות, ואני מקווה שבבוא היום אוכל לכתוב לך תשובה באותיות ערביות. מועדים לשמחה וד"ש לרעייתך. בברכה סועד.

DORIY1

New member
מקלדת ערבית

יש http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15227 תזמיני וישלחו לך הביתה . המחיר 56 ש"ח והמשלוח חינם בהצלחה

DORIY1

New member
תיקון

סליחה ,בקשר למשלוח טעיתי .: זה עולה 9 ש"ח משלוח חבילה בדואר , ואילו באמצעות שליח זה עולה 26 ש"ח ,לכל מקום בארץ . בהצלחה . תזמיני קבל מא יתנדמון

דורי, האם מספיק להתקין מקלדת ערבית

או שצריך להתאים גם את מערכת ההפעלה? מועדים לשמחה, יהודה

afikiminfo

New member
מערכת ההפעלה אמורה לתמוך בערבית

יהודה שלום כשמשתמשים במקלדת בשפה הערבית, מערכת ההפעלה אמורה לתמוך בשפה (בדיוק כמו בעברית, גרמנית..) מה שניתן לעשות הוא להשתמש במקלדת וירטואלית ולבצע "העתקה" ו"הדבקה". אלנו בפורום קיימת כזאת מקלדת. חג שמח אלי

בשביל מקלדת וירטואלית אין צורך

בשום מקלדת - כמובן. אתה בטוח שמקלדת ערבית מספיקה כדי לכתוב ערבית? תודה, יהודה

afikiminfo

New member
מקלדת וירטואלית בהחלט מספיקה

כדי להשתמש במקלדת פיסית, יש צורך בתמיכה ממערכת ההפעלה (כתבתי גם למעלה). חג שמח אלי

סועד

New member
יהודה האם ההצעה של אפיקים יותר

אפקטיבית? לא נראה לי שאניח על שולחני שתי מקלדות, זה מאד מסורבל לדעתי,אנא כתוב לי כיצד ממשים את הצעתו של אפיקים?

אם את כותבת מילים ספורות ולא מאמרים

או ספרים, ההצעה של אפיקים היא טובה. כולנו כאן בפורום (כלומר אלו שכותבים ערבית) משתמשים בה. والله مع الصابرين יהודה

סועד

New member
האם תואיל להדריכני כיצד זה פועל?

יש לי גם רצון וגם סבלנות. תודה מראש.

אני מצרף תמונה. לחצי על "ערבית"

ותיפתח לך תמונה של מקלדת. הקישי על האותיות והטקס יופיע בגוף ההודעה או בכותרתה. ב ה צ ל ח ה

DORIY1

New member
מקלדת

המקלדת שאני מדבר עליה הינה בעלת 3 שפות : עברית אנגלית וערבית [ כמו שלי ושל לב אחד] . לא צריך 2 מקלדות . ההתקנה פשוטה : החדשה במקום הישנה . + הגדרת שפה : - התחל , הגדרות , שפה . בערבית התוכנה מציעה איזה ניב ,מצרי או ירדני או סעודי ? אני בחרתי בניב הסעודי שהוא הערבית האמיתית

דורי, אין צורך במקלדת מיוחדת. אתה

יכול לשים מדבקות של האותיות הערביות על המקלדת הרגילה.

למעלה