לסוגדים לMOTP...

L A D Y B U G 2

New member
אההה ראיתי את זה ברישמי!!

אהבתי... אבל זה מאוד פונה לסגנון של U2 ולינקין פארק. יש לה גירסה נוספת של מנהיגים (בוש/טוני בלייר וכו'...)

CitizenErased

New member
גם נכון..

והאמת שאני שמחה שמיוז מעדיפים שלא ללכת בכיוון של וידאו קליפים פוליטיים. פעם הייתה לזה משמעות.. להקות כמו רייג' אגיינסט דה משין וכאלה. אבל כל הU2, גרין דיי ולינקין פארק השמידו את זה קליל. בכל מקרה אבל קליפ יפה. הסצינות מהסרט הזה ממש מתאימות, הצילומים מABBEY ROAD יפים בעיקר האפקטים שהיא הוסיפה והEDIT שהיא עשתה לשיר עצמו לדעתי יפה יותר מהמקור.

Rock Bottom

New member
OH MY FUCKING GOD O_O

איזה אדיר לפתוח ככה את היום~!&%$@~! כבר אמרתי בשרשור של הדיון שהכי הדברים שהכי הפריעו לי השנה אצל מיוז זה ש-MOTP לא יצא כסינגל לגיטימי עם קליפ. זה אולי השיר היחידי של מיוז שאני יכול לשמוע מאות פעמים בלופ מבלי שהוא ימאס עליי. תגידו כולכם מה שתרצו, דפש מוד, אלקטרוני, וואטאבר. זה מיוז נטו, בביצוע הכי מדהים שיכול להיות. בחיים שלי לא הייתי יותר מאוהב וקשור לשיר כמו שאני קשור ל-MOTP. גם יש את הדעה הרווחת באינטרנט שאהבה ל-MOTP לא באמת עושה אותך למעריץ מוז אמיתי, כי זה בכלל לא נשמע קשור למיוז. אני אומר חה. ביום שדפש מוד, או כל להקה אחרת יצליחו להוציא שיר ברמה זהה לזו של MOTP, אני אהיה הראשון שיודה בזה, ואני הכי עומד בעולם מאחורי הדברים שלי.

CitizenErased

New member
../images/Emo207.gifהסקר עודכן!

תכנסו ותענו

Rock Bottom

New member
אני הייתי מכניס אופציה נוספת

כן/לא, תלוי באחמניג'ד. O_O הצבעתי.

Djerry

New member
קליפ יפה

אהבתי את הקטעים מאב רוד, אבל אני לא אוהבת כל כך קליפים עם מסרים פוליטים.

M a a y a n K

New member
וואו

למרות שזה השיר הכי אהוב עליי בBH&R ונורא רציתי שייצא לו קליפ, אני מסכימה עם הדעה שהם לא צריכים להוציא קליפים עם מסר פוליטי (למרות שלא הם הוציאו אותו...), מוסיקה ופוליטיקה בעיני לא הולכים ביחד... אבל בלי כל קשר, הקליפ עצמו ממש מושקע ובקלות היה יכול לצאת כקליפ רשמי...

ואו זה אדיר פשוט, אדיר!!!!!

מישהו חייב להביא למיוז לראות את זה בעצמם. אם אני מיוז אני אפילו מפרסם את הקליפ הזה כמו שהוא. מדהים פשוט.

למעלה