לסגור פרק.

לסגור פרק.

אולי זה עוד מוקדם להגיד,אבל אני כבר מרגישה משוחררת ממך.. אני כבר מרגישה איך את לאט לאט יוצאת מהחיים שלי.לאט ובטוח,עד שלא תהיי בהם בכלל.. אמרתי לך שהפעם זה יהיה שונה,שהפעם אני באמת רוצה ומוכנה להתנתק ממך,למרות שאני בספק אם האמנת..אבל הפעם זה יהיה הכי אמיתי וטהור,וזה יהיה שווה את זה.אני לא מצפה לראות תוצאות עכשיו אבל אני יודעת שהם יצוצו עם הזמן. הקשר איתך,הכלכך לא מובן הזה,הכלכך טעון רגשית הזה...אני לא יודעת אפילו להגדיר מה אני מרגישה לגביי השנתיים וחצי האחרונות בכללי ולגביי הקשר הזה בפרט.. נדמה לי כאילו חייתי באושר מדומה כל הזמן הזה,שחשבתי שטוב לי,אבל שלא היה לי טוב באמת.. כל השנתיים האלו-הלב שלי קפא,אשכרה התאבן.כאילו לא מרגישה לכלום ולאף אחד,לא מצליחה להרגיש גם אם אני ממש רוצה. אבל זה בגלל שהוא פצוע,עדיין..אבל הוא יחלים בסוף,נכון?אני יודעת שהוא יחלים.בבקשה שהוא יחלים. ונדמה שאת לא כלכך מבינה מכל מה שקורה פה,או אולי לא רוצה להבין..כמו מתעלמת מהמציאות,או סתם אדישה אליה ובטח בעוד כמה חודשים תידלק לך נורה ותשאלי את עצמך מה הולך כאן ולאן נעלמתי אבל אני כבר אהיה רחוקה מפה,במקום אחר..במקום טוב יותר שבו אני אהיה בלעדייך..וכשתביני למה באמת,אם בכלל תביני,זה כבר יהיה מאוחר מידי..אני יודעת.. אני כבר לא מאמינה למילים שלך,לכל מה שאמרת כל הזמן הזה.זה כבר איבד כל משמעות בעיניי.. הרי להבטחות ולמילים יש ערך,עד שפועלים בניגוד אליהם ואז הן מאבדות כל ערך שהיה להן..וכשהערך נאבד,קשה מאוד להחזיר אותו..ככה זה.. אבל כל זה כבר לא משנה,אי אפשר להחזיר את הזמן אחורה ובמקרה שלנו עדיף לא להחזיר כי הכל נסגר והחיים ממשיכים,וצריך לזרום עם הזרם.. מחקתי את כל התמונות שלך מהמחשב שלי,כל המכתבים שכתבתי לך,הצמיד שהבאת לי,אני לא אדבר עלייך יותר ואפילו לא אזכיר אותך או את השם שלך או כל דבר אחר שקשור אלייך בדיעבד.. ככה זה יהיה..פרק שלם נסגר..פאקינג שנתיים וחצי..מי היה מאמין? אבל רק שתדעי-שאין ולא תהיה מישהי שתאהב אותך כמו שאני אהבתי! [ואת יודעת כמה אהבתי..אני מקווה..] תזכרי את זה. OVER

../images/Emo201.gif

זה קשה לקום ולעשות צעד כזה, במיוחד אחרי פרק זמן כל כך ארוך, כשאת מתרגלת למישהי ובונה את החיים שלך סביבה. אבל זה חשוב לעשות את זה ,לדעת מתי צריך להמשיך הלאה, מתי להתנתק מדברים שגורמים לך כאב ועצב, מתי האושר שלך לא אמיתי. אני מאמינה שזה לא יהיה קל בהתחלה, אבל שזה בהחלט יהיה שווה את זה בהמשך. זה יקח זמן, כמו כל תהליך, אבל בסופו של דבר את תמצאי את האושר האמיתי שלך במקום אחר, שיותר מתאים לך ולחיים שלך. בהצלחה.

את צודקת..

זה לא קל בכלל,במיוחד אחרי שאת מנסה כבר כמה פעמים ושום פעם לא היתה מוצלחת במיוחד.. אבל לאט לאט מגיע איזשהו שלב שאת אומרת לעצמך שדיי,ושכבר אין טעם ושמגיע לך משהו הרבה יותר טוב וכשבאמת מאמינים שמגיע לנו משהו יותר טוב אנחנו גם מקבלים כוח לקום וללכת,גם כשזה קשה.. תודה מותק!
חג שמח!

קשה

פשוט להפוך את הדף,לעבור פרק, במיוחד פרק כל כך משמעותי בחיים שלך. פשוט לקום וללכת, הלוואי זה היה קל, הייתי עושה את זה בעצמי. בהצלחה, וחג שמח.

../images/Emo4.gif

לא קל,בכלל לא..אם זה היה קל זה היה טוב.. אבל לפעמים פשוט כבר אי אפשר יותר לספוג ולספוג ומבינים שחוץ מלקום וללכת אין הרבה אופציות אחרות. אומרים שיהיה טוב,בואי נאמין בזה.. לגביי המקרה שלך,אני לא יודעת מה הוא אבל אני רק יכולה להגיד לך לא להתפשר על האושר שלך..זה משהו שאני למדתי כל התקופה הזאת..אם את לא תדאגי להיות מאושרת האושר לא יגיע מעצמו..אל תחזיקי את עצמך בדברים שעושים לך רע,זה אף פעם לא נגמר טוב. בהצלחה גם לך!! וחג ביכורים [שעוד מעט נגמר] שמח יקירתי!

princhipeta

New member
../images/Emo140.gif

אני איכשהו נמצאת במצב שלך- חודשיים קדימה, האוויר מפה באמת הרבה יותר נקי, אז תהיי חזקה, יש לי תחושה שאת בדרך הנכונה.. קצת צרם לי המשפט - "אבל רק שתדעי-שאין ולא תהיה מישהי שתאהב אותך כמו שאני אהבתי" *אולי*

=)

תודה!
ולגביי המשפט- הוא נכון.הכי נכון שיש. כי לא נראה לי שעוד תקום מישהי שתאהב אותה בכזאת עוצמה כמו שאני אהבתי.שהייתי מוכנה לתת הכל בשבילה,במלוא המובן של המשפט,רק בשביל שתהיה מאושרת ושיהיה לה טוב. אבל לכי תדעי..הזמן יגיד.. שבת שלום

princhipeta

New member
../images/Emo140.gif

האמת, גם אני חשבתי כמוך, ואפילו אמרתי אותו וכתבתי אותו לא פעם. אח"כ הבנתי אותו מזווית אחרת קצת, והיום אני חושבת שרוב הסיכויים שזה לא מדוייק. אבל ימים יגידו שבת שלום

כל פעם מחדש,

אני לפחות, מחליטה ומנסה לקחת את עצמי בידיים ולהשתחרר. כמה שזה קשה. אני מאחלת לך המון בהצלחה, מגיע לך מישהי שתאהב ושתאהבי.

../images/Emo9.gif

תודה מתוקה
וכן,זה קשה,אבל זה הצעד הנכון לעשות.. תודה על התגובה החמה! בהצלחה גם לך! אין לי ספק שתעברי את זה

למעלה