לסבית בארון

טיףטף2

New member
תנסה לכתוב זאת בלוח היכרות של הפורום.

וכמובן תכנס מידי פעם לפורום פה כי מידי פעם צצות הודעות כמו שלך עם נשים שמחפשות גבר להקמת בית.. ובנוסף,מוכן פוע"ה (כך קוראים לו?)עוסק נראה לי במבוקשך...תנסה ליצור עמם קשר.

טיףטף2

New member
בשמחה.

מקווה לשמוע בשורות טובות שמצאת את המבוקשת!

frankie246

New member
תן לו את הכינוי של אסף שישדך לו!!

אני לא זוכר מה הכינוי שלו (זהבי משהו?), זה ההוא שתמיד כותב פה הודעות על זה שהוא מקים קבוצת היכרות בדרום להומואים ולסביות שרוצים לבנות בית ביחד בלי לבגוד. תן לו את הכינוי שלו ותגיד לו שישלח לו מסר...

טיףטף2

New member
אתה לא יכול להגיד?../images/Emo6.gif

אסף זהבי דתי-זה נראה לי הניק. בנוסף,ארגון הו"ד עוסק לאחרונה גם במציאת זיווגים.

בודאי...

היה פה בעבר, לפני כשנה בחור תחת הניק "איש יהודי" שסיפר שהוא עצמו הומו ואשתו לסבית, נולדו להם 3 ילדים והם כל כך מאושרים יחד שהחליטו לוותר על הצד השני של כל אחד מהם. דיברתי איתו אישית בטלפון ושוחחנו ארוכות בנושא, מה גם שהוא היה בתהליך של התקרבות לה' וחיפש מישהו שידבר איתו על דת ויחזק אותו, ב"ה היום אני חושב שהוא ואשתו בעלי תשובה...

תודה מותק

אתה ממש מקסים. אני פשוט כבר די נואש ואני אשמח אם תיתן לי את הכינוי של אסף או כל עזרה איך לימצא מישהי

טיףטף2

New member
יאוש?

אתה מיואש?תן לי לגחגח על זה! בעיני אתה מצטייר כאדם עם מלא מוטיבציה. ואסף זהבי דתי.אני חושב שזה הניק-כתוב זאת בחיפוש בפורום(צד שמאל למעלה). בנוסף,ארגון הו"ד,כתוב בגוגל ויצור עימם קשר.אני בטוח שבע"ה הם יעזרו לך. בנוסף,מכון פוע"ה,אני כמעט בטוח שעוסק בשידוכים לאנשים במצבנו והכל באנונימיות ובליווי של רבנים מוסכמים. אז כבר אמרתי שמחכה להזמנה לחתונה בע"ה?

טיףטף2

New member
רוב אנשי הפורום פה טובים מאד!

חכה שתכיר את נחמן ומצפה לגאולה
בכל אופן.אני בטוח שזיווגך כבר נקבע לך מה שאומר שזהבי יהיה שליח נאמן למצוא לך תזיווג שכבר נקבע לך
בנוסף,הרב רון יוסף מידי פעם כותב פה,אולי תפנה אליו במסרים ותדבר איתו?הוא קודש קודשים של בנאדם.

חולק עליך: כולם כאן מקסימים

/tapuzforum/images/Emo127.gifגם אם יש חילוקי דיעות ומחלקות וזה לגיטימי.‏ צריך לדעת להאזין זה לזה,‏ לנהוג כבוד זה בזה,‏ לאהוב זה את זה.‏ והמסר ברור ומכוון קודם כל אליי,‏ אבל זה לא ישנה את דיעותיי ועמדותיי הנחרצות בנושא השילוב של הדת וההומאיזם,‏ היילכו שניהם יחדיו? לדעתי:‏ כן בהחלט!!! כל עוד הדיעות שונות וחלוקות ומובאות בדרכי נועם ובלשון נקיה ושפה ניאותה,‏ יבורכו כל המגיבים,‏ אך ברגע שהדבר מבזה את התורה ולומדיה,‏ כאן לא אשקוט ואגיב בחריפות כי מחובתי למחות על פגיעה ברבנים ובתלמידי חכמים.‏ כי התורה דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.‏ אוהב מכל הלב את כל עם ישראל. ‏ ‏

למעלה