לסביות חרדיות!

Lחרדית

New member
לא ברור לי מדוע

זה כ"כ מצחיק אותך. יש ה-מ-ו-ן לסביות ששומרות שבת, גם אם הן לא הולכות עם חצאית ומתפללות 3 תפילות ביום. קבוצת החברות הקרובות שלי כוללת חרדיות, דתיות, וחילוניות. אנחנו כמעט 15 נשים. החילוניות לא הולכות בשישי למסיבות כי הן רוצות שנלך כולנו יחד, וכך יוצא שמארגנות המסיבה מפסידות נשים. בעסק, כמו בעסק, עושים שיקולים כלכליים. אף אחת לא "עושה לנו טובה" כשהיא מתחשבת בימים בהם לא נוכל להגיע.

As I Am

New member
הממ, סליחה, אבל, ../images/Emo103.gif

נראה כאילו רוב ההודעות שלך כאן נורא מתגוננות ומתריסות. כאילו את באה להוכיח לנו משהו, ובעיקר להגן על עצמך ועל הקבוצה שלך. וממה? מאיתנו? אני מצטערת, באמת שאני באה כאן מנקודה חיובית ותומכת - וכך גם כל שאר חברות הפורום. חילוניות או לא. אנחנו כן, אחרי הכל, באותה סירה, יקירתי. אין צורך להוכיח פה שומדבר, לאפאחת, באמת.

אכן..

נשמע כאילו את מתגוננת יותר מידי וחבל. אני באמת שמחה על היוזמה שלך וחושבת שזהו דבר ראוי וחשוב. לא חושבת שהבנת את הכוונה שלי בהודעה הראשונה,אבל בשביל לנטרל את רגשי הנחיתות : כתבתי את זה ליעלה כי כבר הרבה זמן אני צוחקת עליה שלכל מקום היא דוחפת את המסיבה שלה...:) שגם זה בכיף וכך צריך כשרוצים למשוך כמה שיותר קהל...אבל זו היתה הקנטה בשביל הצחוק בלבד ושומבר מעבר. לא היתה לי כוונה לפגוע ומצטערת אם כך חשבת. קראתי את רוב ההודעות שלך ואם תשימי לב,את באמת מגיבה כאילו כולן נגדך,מה שלא נכון. נדמה לי שכולנו באותה סירה פחות או יותר,הפחדים הם אותם פחדים,ההתלבטויות הן אותן התלבטויות,מי יותר מי פחות..אבל קחי מה שאומרים כאן בפרופורציה,לא צריך לקחת ללב,במיוחד כשאין מה.

Lחרדית

New member
שתיכן צודקות.

אני מתגוננת, גם כי אני מרגישה מותקפת. בייחוד עכשיו, כש"כל הדוסים אלימים" "כל החרדים הומופובים" וכו'. אני מותקפת מכל כוון, ליד הבית שלי יש שלטים נגד המצעד, א*נשים שאני פוגשת מדברים נגד המצעד, אני פותחת רדיו ושומעת נגד המצעד, ונכנסת לפורום ומרגישה כבר על הקצה. כולנו באותה סירה, ולכל אחת התמודדויות שונות בהתאם למגזר/לחברה ממנה היא באה. תודה לכן.

Lחרדית

New member
אנחנו יוצאות הרבה למסיבות

אבל בתאריך הזה יש לנו תוכניות אחרות. תהנו.

moree

New member
שלום לך L!

המון המון הצלחה במה שאת מארגנת. אם יש משהו שעברתי בגדול, זה להיות לסבית חרדית\דתיה, או איך שאנשים מגדירים את זה מבחינה דתית. זה דורש הרבה אומץ. הסיבה שאני אומרת עברתי, היא כי היום אני לא מרגישה שונה מאף אחד בחברה הדתית בה אני נמצאת.. אבל סתם ככה, הדבר הכי יפה בקהילה הזאת היא הקבלה. רב החברות הלסביות שלי לא דתיות, ואני מרגישה לגמרי שייכת. לדעתי תנסי גם.

Lחרדית

New member
אין לי מה לנסות

משום שרוב החברות הלסביות שלי הן חילוניות, כולל זוגתי המדהימה. מגוון החברים והחברות שלי הוא גדול ויש בו מכל המינים והסוגים. בקהילה ההומו-לסבית יש קבלה מסוג מאד מסוים, אבל לא באופן גורף, לצערי. כמה אי קבלה יש כלפי הבוצ'ות? הטרנסקסואליות? הנשים הגבריות? הדראג וכו'? אני לא חושבת שהקבלה תלויה בזהות המינית אלא באופי של האדם וביכולת שלו לקבל את השונה.

Lחרדית

New member
למזלך.

אני נתקלת בזה המון. בעיקר כל אלו שלא מבינות למה לצאת עם אישה גברית...

lilche

New member
כל הכבוד אחותי!

אני ממש לא דתיה, או קרובה לזה אפילו, אבל יצא לי לדבר עם כמה בנות כאלה בפורום של נענע וריציתי לומר לכן שאני ממש מעריכה אתכן על האומץ. אם להיות לסבית בחברה הישראלית זה קשה, קשה לי לדמיין כמה זה יכול להיות קשה יותר. אז תהיו חזקות, ויש לכן מלא תמיכה ואהבה.

באמת ש-כל הכבוד על היוזמה.

יש רבדים ביהדות שלהם הכי קשה להתמודד איתם. האוכלוסיה חרדית היא ביניהם. אנו רואים את הקיצוניות ואת האי הבנה באי ימים אילו בתקשורת. מקווה מאוד שתצליחנה לשאת פירות. אישיים וכלליים.

למעלה