לסביות הביתה!

Yonatan L

New member
לסביות הביתה!

איזה כיף, כבר מזמן לא היה לנו מקרה קלאסי של מקום האוסר שירותים לבני ובנות קהילתנו. והנה, בנאות קדומים אוהבים חתונות (ואף מציעים לבוא להתחתן בעמוד הראשי של אתרם), אלא אם כן החתונה ´מנוגדת לרוח המקום´. בא לכם/ן לכתוב מלה למנהלת האירועים הנחמדה? [email protected]

נEלי

New member
העתק של המכתב שלי:

שלום, קראתי היום בבוקר בעיתון על כך שלא הרשתם לזוג לסביות להתחתן אצלכם, ורציתי להביע את מורת רוחי על כך. זהו מעשה של שונאי אדם, שלא מוכנים לקבל את העובדה שישנם אנשים בעולם ששונים מהם קצת. אני מתכוונת להפיץ בין כל מכריי שלא יערכו אירועים אצלכם, ובכך לא יתרמו למעשה הנבזה, הגזעני והלא חוקי שעשיתם. אני לא מאחלת לכם ש"תזכו" להרגיש איך זה שמפלים אתכם ומבזים אתכם רק משום שנולדתם בצורה שונה מהרוב. להזכירכם, בגרמניה הנאצית לא הרשו לזוגות יהודים להתחתן באולמות של ארים. להיות הומוסקסואל ולהיות יהודי, אלה שתי תכונות שנולדים איתן ואי אפשר לשנות אותן. איך המצפון שלכם נותן לכם להירדם בלילה? --------- אני מקווה שלא נסחפתי קצת עם ההשוואה לנאצים, אבל לא יכולתי להתאפק...

גם אני הגבתי

והנה התגובה שלי, הפעם ממש החזקתי את עצמי, נלי יקרה, לא הגזמת עם הנאצים, כאקט של סולידריות החלטתי לפתח את התזה שהתחלת, והנה היא: Gutte Morgen ככה אומרים אצלכם בגרמנית "בוקר טוב" נכון ? בכל אופן, יש פתרונות יותר מוצלחים והגיע הזמן שתלמדו מאחיכם הגרמנים, הייתם מזמינים את זוג הלסביות לעשות את החתונה בגן האירועים שלכם, עם בר הסלטים העשיר והכל כך מוצלח שרק אתם יודעים לעשות. חכו שיכנסו כל הלסביות החולירעות (אל תשכחו לרסס לפני בדי.די.טי), ואז, כשהקהל כולו, לסביות והומאים ימלאו את האולם וירקדו לצלילי אבבא ודנה אינטרנשיונל (אתם יודעים, זה בתרבות שלהם), רק אז יגיע הרגע הנכון לפתוח את הברז של הגז, לחכות מספר דקות (צרחות לא ישמעו בגלל גברת אינטרנשיונל שתצרח קוקוריקו...). ובא לציון הגואל. גזענים מסריחים, שבו לכם בביצה הסטרייטית הרקובה שלכם, תתקעו נאדים ותגרבצו והכי חשוב, תמשיכו לחשוב שהעולם סובב סביב הזין שלכם ושהשמש זורחת לכם מהתחת. בברכת ארבע לוויות וחתונה אחת, ההומולסבי.

אלאדין, אני מתחיל לחשוב שזו הדרך

שלך להגיד לי שאתה אוהב אותי. ט"ו באב שמח (או שזה היה אתמול).

לאהבה דרכים נסתרות...

אף כי הדרך לליבי (כמו הדרך לליבו של כל גבר) עוברת דרך קיבתי (והכוונה הפעם לדרך הכניסה ולא לדרך היציאה)

אני יכול להכין לך חביתה וסלט

מתאים ? בתנאי שאתה לא גבר טיפוסי, אני לא אוהב גברים טיפוסים שהדרך לליבם עוברת מסלול כל כך ארוך בקיבתם עד שנראה כאילו יש מין גידול עם קצת בן אדם.

מתנצל מראש

קללות, נאצות ומכתבי גינוי חריפים על בסיס אישי יתקבלו בברכה בתיבת המסרים שלי

אתה מאלה שאוהבים שצופים בהם ?

לי נראה שאתה מפחד שאני אנשוך אותך או שאתה מפחד שאני לא אנשוך חזק מספיק
בכל אופן תבחר אתה את המקום, אני אביא את הקהל.

למעלה