לסבול או לא?

שאייאן

New member
לסבול או לא?

"זה יכול להיות גם סרט קולנוע נערה רזה שיער ארוך חזה כבד (או רק פטמות בולטות מאוד) ואף אדום מקור (או קוקאין) עם להקת הרוק, ברחוב ליד הפארק חורף עוד מעט כשהם מנגנים, היא לא אוספת כסף היא יושבת קצת רחוק מהם על מן קופסה שחורה (או שהיא קמה לה פתאום ויושבת פתאום על אבן חדה מחוץ למעגל) עיניה ריקות או עצובות היא בכלל לא אוהבת מישהו מהם. היא שוכבת רק עם המתופף (או עם כולם, או עם אף אחד לא, או לפעמים עם מי שנשאר איתה, לבד, במקרה) הם לא רוצים ממנה כלום, או לא יותר ממה שהיא נותנת. גם עיניהם ריקות מטופשות. היא מחכה למישהו אחר התגלגלה איתו עד רומא בחזרה נסעה לבד (או נסחבה איתו, או נסחבה עם מישהו אחר) וכשנסעו דיבר איתה על זו שעזבה אותו שהוא אוהב אותה עדיין, בת זונה (או שידבר איתה על תוכניות הנישואין שלו, על כסף ועל נדודים קבועים). עיניה ריקות, מטומטמות, קרות אולי בכלל היא מפגרת ובימים קרים מאוד הם נכנסים לאיזו אכסנייה זולה ומדברים הרבה על קוקאין ולפעמים בקור על בירה לא קרה חולמים על נסיעה להודו באוטובוס צפוף דרך איסטנבול וקאבול חם שם וזול שם אפשר להביא ולמכור קצת גם כאן. הם לא רוצים להפיק תקליט ולא איכפת להם כמעט משום דבר היא מזדיינת בקלות (או כמעט לא זזה כמעט כל הדפיקה או מסייעת בתנועה קלה של הישבן שלה לאקט החדירה וקופאת או משתוללת) היא לא מוצצת או היא כן מוצצת או היא לא גומרת או היא כן גומרת או היא לא מדברת היא לא נותנת לא מזדיינת לא או כן מאוננת אולי רק מבשלת להם אולי רק מתבוננת בהם בשקט בשקט בעוד הם מעשנים מריחואנה ושותקים היא היתה רוצה להיות נערת רוק אבל אין דבר כזה """ בת זונה שרמוטה....למי פה הייתה פעם כזאת חברה? או לפחות אחת שאכלה סרטים כאלו.... ומה אתם חושבים שווה את הסבל או שלא... לדעתו של כותב צנוע זה...עדיפה אישה טובה אחת על 10 זונות שחושבות שהן חזקות ואכלו כאפות בצעירותן וחשבו שזה עושה אותן ברמה...

שאייאן שלום לך, מחשבותי:

א.הכתיבה שלך תמיד מרתקת. ב.מה שעושה אותך מאושר שווה סבל מסוים.זה מתוך הנחה שבשביל לקבל כל דבר בחיים משלמים משהו.(לא חייב לקבל את הנחת היסוד כמובן) ג. אני לא יודעת מה זה אישה טובה או איש טוב. אני מניחה שזה משהו שנופל על מילוי הצרכים שלך בתקופה מסוימת. זאת אולי גם הסיבה שנפרדים כי אנחנו דינאמיים אולי בצרכים שלנו. ד. הדבר החשוב שאני עוד לא השגתי אותו זה להיות אחד שלם בלי הצורך להיות בשניים. מגלומני משהו אבל נראה לי הפתרון לכל הצרות הזוגיות.(ד"ר הנדריקס "לבסוף מוצאים אהבה",וחבריו הורגים אותי כרגע)

היתה לי חברה מהזן הזה

כשהייתי נער... כמות הגברים שהיא עברה אז גדולה ממה שאני עשיתי עד היום. אז קראתי לזה "תרבות שעמום", ז"א, הסחפות לדברים שלפעמים נראים קיצוניים (סמים, אורגיות, סקס בלי חשבון וכו') פשוט מתוך שעמום וריקנות בחיים... לגבי הסבל - למה לסבול אם אפשר שלא? אז אם אין דרך אחרת, יאללה לסבול וחבל להתבאס מזה כי אז סובלים פעמיים ואם אפשר לעקוף אז סע בדרך חלופית.

P u s s i c a t

New member
אין לך מושג

כמה כואבת לי המחשבה שמעטים חושבים כמוך. או יותר נכון הידיעה על זה רבים מדי מעדיפים כל ערב מישהי אחרת, לקפוץ ממיטה למיטה לטעום עוד ועוד ועוד. כאילו שכל אחת טומנת בחובה איזשהו גימיק חדש, חידוש מרעיש, ליטוף חדש לאגו, חיזוק נוסף לאגו הגברי. מדלגים בקלילות ממיטה למיטה, מזולות אחת למשנתה, לעוד ערב של עינוג מזוייף, חיוכים מאולצים, מחמאות דביקות. ממלאים עוד ערב בעינוג שמשאיר אותם ריקים בבוקר שלמחרת במקרה הטוב ובדקה שאחרי במקרה הפחות טוב. בורחים ממונוגמיות גם אם אינה כוללת אהבה ומתרצים לעצמם ולסביבה שזה למען שלום הבחורה. הפגיעה. המסכנה. זו שלא תוכל לשאת את המשבר שאחרי. ממשיכים לקבור את עצמם מתחת מעטה מצ'ואיזם חלקלק כלפי חוץ ושביר כלפי פנים. רצים ורצים נגד קיר בטון ויודעים שהריסוק בלתי נמנע אבל ממשיכים. רבים מדי ממשיכים להתעקש. אלוהים יודע למה. כולם יודעים שזה רק עניין של זמן עד שזה ימאס. עד שההרגשה של הגועל והריקנות תגיע. וממשיכים. ולמה? כי גבר לא ירגיש מספיק גבר אם היתה לו הזדמנות לסקס והוא ידחה אותה? כי יותר חשוב שכל העולם ידע שאתה שאתה הכי הכי, יותר חשוב שאתה תרגיש יותר מכולם, מאשר שפשוט תרגיש.

לא חייב להיות מזוייף

לא צריך להיות מאולץ לא דביק או ריקני, לא כולם נהנים ממונוגומיות וזה לא צורך הכרחי או חיוני להיפך אפילו מנוגד לטבע(האנושי), למה אהבה חייבת להיות מוגבלת לאדם אחד???

גם אני לא

מונוגומיות בלי אהבה?? מה עשיתי רע?? את רוצה לכלוא אותי עם מישהי שאני לא סובל לכל חיי?

P u s s i c a t

New member
מי דיבר על כל החיים?

הוא שאל שאלה שאתה משום מה נוטה להתעלם ממנה. למה להכנס למיטה עם אחת שחורשת סדין אחר בכל לילה ולא עם אחת ששוכבת רק אתך. לא דיברו על אהבה. לא דיברו על זוגיות. דיברו על סקס עם כזו וסקס עם כזו. ולא יודעת מה אתך... אבל אני לא נכנסת למיטה עם מי שאני לא סובלת . בין לא "לאהוב" מישהו לבין לא לסבול מישהו יש הבדל ענק. כל אחד וההפרעה שלו ו.. זה מונוגמי, לא מונוגומי. גומי זה בהקשר אחר

נורא יפה מה שכתבת כאן

אבל בהמשך לשרשור זוטא שלך עם אנדר אני לא רואה כאן תשובה לשאלה שאת מצוטטת "הוא שאל שאלה שאתה משום מה נוטה להתעלם ממנה. למה להכנס למיטה עם אחת שחורשת סדין אחר בכל לילה ולא עם אחת ששוכבת רק אתך". ובכל זאת, כמו שאמרתי למעלה בכותרת, כתוב יפה. |כוכב|

P u s s i c a t

New member
הוא שאל אם שווה לסבול או לא

וממשיך "למי פה הייתה פעם כזאת חברה? או לפחות אחת שאכלה סרטים כאלו.... ומה אתם חושבים שווה את הסבל או שלא... לדעתו של כותב צנוע זה...עדיפה אישה טובה אחת על 10 זונות שחושבות שהן חזקות ואכלו כאפות בצעירותן וחשבו שזה עושה אותן ברמה..." אם לא היה ברור ממה שאני כתבתי אז ברור שעדיף אחת. אני לפחות - גם כשאין זוגיות רומנטית, משקיעה את כולי ויותר מזה בבן הזוג. אחד. גם אם זה שבועיים מטורפים, גם אם חודש גם אם חצי שנה . לקפץ ממיטה למיטה רק כי זה משהו חדש? שונה. כמו שמישהו אמר לי השבוע -אם תהיה לי הזדמנות עם מישהי אחרת, גם אם היא הרבה פחות מוצלחת ויש לי סקס מדהים עם מישהי אחרת, אני אלך, כי זה משהו אחר....
כשמשעמם לך בחיי המין, כשיש לך מישהי לא מספקת, אם החלטת להשאר בשביל האהבה -ניחא. יכולה אולי להבין. אבל אם יש לך משהו טוב - תלך על משהו הרבה פחות טוב רק כי זה משהו אחר? מה אומר. אמרתי כבר אני חושבת.

עכשיו את מדברת על שני קצוות

כשאת עם אחד אז רק הוא מול הקיצוניות של כל לילה אחר/ת (מה שכתבת בהודעה הקודמת). הדוגמא שהבאת כאן על מישהו שטוב לו עם מה שיש אבל בשביל העניין ילך גם לאחרת (אגב איך הוא יודע שזה פחות מוצלח אם היא חדשה לו?) היא משהו באמצע. זה לא שני הקצוות. וזה כבר סיפור אחר לגמרי.

P u s s i c a t

New member
תגידי...

קראת את ההודעה הראשית? אחת טובה למול אחת זו ההולכת עם 100. מה לא ברור במה שעניתי. בעיני זה סוג של דפיקות במיוחד אצל אלו שהולכים רק לשם הגוון. כשמישהו הולך עם אלף אחרות רק כי הן אחרות, אפיו אם הן לא ממש הטעם שלו, רק כי קיבל הצעה ממישהי אחרת... זה בדיוק כמו אותה אחת שהולכת עם כולם רק כי הם רוקיסטים והיא רוצה להיות מגניבה ולהדבק באבק כוכבים. שני המקרים מסמלים סוג של אומללות שמשאירה אותך בסופו של מסע זיונים בלתי פוסק בודד ואומלל. ריקני ועייף. מעצמך בעיקר. ומכיוון שאני לא מפרידה בין גבר לאשה בעניין הזה - אותה נערת רוקיסטים לא שונה בעיני מאותו בחור שמדלג רק כי... עכשיו הובנתי? מקווה, כי אין לי כח לדיון המעמיק הזה באמצע העבודה. מיציתי אחרי שעה וחצי שינה... אם תרצי אסביר שוב מאוחר יותר.

שאייאן

New member
ליוויתן הספר מונח בסלון בין

הספרים של קארני והמסע של הוקווד לבין הבשורה ומאה שנים ולידם מר ורטיגו... תאמת אחי יש לו כתיבה יותר קשה משל ניטשה הוא קשה לעכול אבל אני עדיין מנסה להמשיך לאכול אותו... ואגב הכרתי מישהי כזו פעם..ולמרבה ההפתעה היא הייתה יוניה... (זה מתייחס ללויתן ולא לשאלה ששאלתי...)

P u s s i c a t

New member
ואולי כדאי , כדי להרגיע ת החבר'ה

קצת, לתת קרדיט לכותבים / מבצעים ריקי גל, אם זכרוני אינו מטעני.

הליויתן

New member
נו הנה../images/Emo32.gif

המלצתי לשאיי לקרוא ספר של חריסטוס ואקאלופלוס בשם "אל קו האופק" עכשיו גם את מבינה ואם את די סקרנית,את יכולה אפילו לקנות ולקרוא אותו

למעלה