לסבא ג´ון כפרות

Geez Ball

New member
לסבא ג´ון כפרות

אני לא מבין איזה התרשלות הייתה לפורום הזה לאחד האנשים היותר חשובים פה הייתה אתמול יומולדת ואתם מתעלמים? סבא, מזל טוב ועד 240 באמת אתה בן אדם ענק ושוב, תודה על כל מה שעשית כדי לעזור לי ולמולטי שיהיה לך את כל הטוב שבעולם כי מגיע לך תהנה מהמתנה שלי ושל מולטי בשבילך. תמשיך לחייך כל הזמן. כבר אמרנו ונחזור: סבא אתה מותק מזל טוב ענק ממני וממולטי

Oleg Silver

New member
מזל"ט סבא!!!

מזל טוב עד 1000!!!!!! ותמשיך לעזור לאנשים כמו שעזרת לי.

Golden I

New member
מזל טוב בנ-אדם ../images/Emo65.gif

אין אין עליך אחי תמשיך להיות גבר כמו שאתה איך שאתה עוזר לכולם ומבין ומסביר אין אין כבוד גדול לסבר ג´ון האחד ויחיד שכל הזמן בילבל לי את המוח על קישקשתא כל חצי שניה שיש קישקשתא בערוץ 22(אני יודע ואני מקליט)והוא עדיין ממשיך ומשגע אין אין כבוד ענק

ק ר ח

New member
מלא זמן

סבא לא היה בפורום,איפה הוא?????????? מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב

moshe one 23

New member
מזל טוב לגדול מכולם../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif|

שתמשיך להיות הסבא של כולנו

TIK TAK

New member
לא ידעתי לא שמעתי

לאיש והמפעל שתחייה לחיים ארוכים (בכול זאת סבא) ותפסיק עם השיגעונות שלך על מריה קארי

mc-yan

New member
../images/Emo151.gifמ-ז-ל ../images/Emo65.gif ט-ו-ב../images/Emo151.gif

מתי יוצאות הבובות של סבא ג´ונים ? שתהיה בריא ,חכם , מתוק , נחמד , ועוזר לפורום כמן שעשית כל הזמן !
mc-yan

black o

New member
../images/Emo49.gif בנאדם!!!!

תמשיך לעזור כפי שעזרת תמיד לאנשים(בכל נושא הקשור לראפ כמובן) ושתחגוג תיומולדת אני ינפח ת´בלונים (נראה לך?) טוב קיצר מזל טוב ענקי יאללה נגמרה ההודעה

black o

New member
טוב גיליתי משהו רע אצלי

אני לא יודע לכתוב ברכות כמו שצריך.....

אויאויאוי../images/Emo7.gif (וזהו:)

תודה כפרות, אוהב אותכם אחד-אחד. מי שמרגיש צורך עז להגיד לי מזל טוב, אני אשמח לשמוע באייסיקיו, תניחו לפורום לנפשו, זה סתם תופס מקום:) ושוב תודה כפרות, ובמיוחד לג´יזבול ומולטי - אתם תלכו לגן עדן, אתם, כפרות על ראשכם

צחי טל

New member
יא מאאאאאאאאן

כמעט שכחתי מזה אם לא נכנסתי לפורום שיהיה במזל טווווווב ענק ענק לאיש מספר אחד בישבילי פה שתמיד עוזר לי ותמיד הוא שמח גם שאני מתעלק עליו בשאלות מפגרות

IMF

New member
כפרה אלייך אחי ומזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

ותודה לך רבה על כל עזרה גם לאיי אמ אף ולי אישית כפרה אתה באמת אחד האנשים היותר טובים בסצינה הזאת כפרה אלייך ומזל טוב אביחי(צוות איי אמ אף)

Short Stuff

New member
להלהלהלהלה גדלתי בשנה!

מזל טוב כפרות! עד 120 שנה, 120 הפקות, 120 תקליטי זהב.... מה שבא לך. חולה עליך נשמה

ראםJarasMan

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל-טוב לסבא הכי מצחיק שאני מכיר

למעלה