לסארטר הסמרטוטר אלי

שרוף

New member
לסארטר הסמרטוטר אלי

אם לא הנשק הביולוגי כימי אטומי כבר מזמן ישראל הייתה פיח, כתם במפה שעליו כתוב היה ישראל של פעם. או שאתה ילדון מטומטם סמרטוטי תוצר החינוך הקלוקל שניתן לך או שאתה מבוגר עם מוח ביצה.

אלי.

New member
וכרגיל - קשה לשרוף עם המציאות ?

שמים לך מראה מול הפנים, ואתה צועק שמה שאתה רואה זה מכוער ? אתה צודק. קשה לך ההקבלה של התזות שלך עם התזות של החמאס ? גם זה בגבול הסביר. לא נעים לך לקבל את העובדה שעל כל שרוף ישראלי אחד יש 100 שרופים בארצות ערב ? אפילו זה בסדר. הרשה לי לחדד את דברי הקודמים - אם בארצות ערב היו פחות "שרופים" מסוגך, ויותר "מכוערים" (שמאל חולה/ימין מזויף), סביר להניח שהעיסוק שלך בפינוי חבריך הפגועים באוקטובר 73 היה נמנע ממך. מצד שני, לפי התזות שלך - מי יודע ? מאד יכול להיות שאחת מהנאותיך הינה ריקוד על הדם. חבל.

שרוף

New member
היי היי את המראה אני שם לאנשים

כמוך יום יום. נהפוך הוא אני את המציאות העגומה שאתה ומנהיגיך הבאתם עלינו מקבל בלית ברירה. תודה לך שאתה מכניס אותי לקטגוריה של אחד שנהנה מהמלחמה ומהדם. אתה רק שוכח אמת קטנה אנו היום מותקפים בדיוק כפי שהיה באוקטובר 73. ההבדל ביני לבינך הוא שאני מוכן להקריב קורבנות למען המדינה שלי ואתה מוכן לאבד את המדינה שלך והעיקר לא להקריב קרבנות. אני נהנה רק מהדם הנשפך בצד השני למשל אתמול מאוד נהניתי מהטיגון ומהפיכת 8 מחבלים לשניצילים הלוא תסכים איתי שהם בדרך לגהינום ולפחות לא יתכננו ויפעילו יותר פיגועים נגד ישראל.

אלי.

New member
ידעתי שביסודך אתה בן-אדם טוב ../images/Emo13.gif

וחוץ מזה, אין לנו יותר מדי יכולות לשנות את המציאות מקצה לקצה, כך שאתה לא בודד במערכה מול המציאות העגומה, וקבלתה בלית-ברירה. גם מנהיגיך המוצעים (הגנרלים) בודאי אינם טלית שכולה תכלת - הם מנהיגים ... ורק דיוק קטן, ברשותך - 2 ילדים הם (במקרה הקיצוני ביותר) מחבלים בפוטנציה. על יתר 6 השניצלים אין בינינו ויכוח.

אלי.

New member
אלוני ../images/Emo45.gif

בודאי שמת לב לסוגריים "(במקרה הקיצוני ביותר)", בהם כיוונתי יותר לאופי אנושי (וגם פה יש קונפליקט לא קטן ...) מאשר לתיאור מצב. וילדים הם אכן רק ילדים.

הילדים

שימשו כמגן אנושי החמאס השתמש בהם שאם אכן יהיה חיסול יבוא לחץ מהעולם ותגובות הם מנצלים כל דבר החמאס אפילו ילדים בשבילם ילדים הם לא רק ילדים!

המוסד

New member
דרך אגב ילדים...

לא ברור איך הם נהרגו והאם הם באמת נהרגו מאותה הפגזה על מטה החמאס...

אלוני.

New member
מה ההבדל??

אתה הולך באותה דרך תעמולה שבה נקט הצד השני כאשר טען שישראל בצעה את הפיגוע בדולפינריום. ילדים הם רק ילדים בכל מקום.

בדיוק

זה בדיוק מה שהממשלה צריכה לעשות ולא עושה בגלל זה חושבים עלינו מה שחובים עלינו בעולם

שרוף

New member
משטר צבאי מונהג עיי אנשי צבא

לא עיי פוליטיקאים. אני חושב שכבר הסברתי לך את ההבדל בין איש צבא בדימוס שהפך לפוליטיקאי ואיש צבא מכהן. אם לא אשמח להסביר לך. האם אתה היית לוקח את ילדיך לחזית בידיעה ששם הם יכולים להפגע?

למעלה