לנשים שבנינו.....

לנשים שבנינו......./images/Emo68.gif

מי כמונו יודעות ע כמה זה מביך ללכת להבדק אצל רופא נשים כל 3 חודשים... ונשים בהריון כמעט כל שבוע... אוי כמה שאנחנו שונאות את זה... אבל אין לנו ברירה...אנחנו חייבות למען בריאותינו... היום בבוקר פגשתי רופא נשים מהמקום בו אני עובדת...ד"ר יובל גלינסקי... מה אני אגיד לכם... גבר חלומותיה של כל אישה
...גבר שגורם לאישה להרגיש אישה...כזה חתיך...לא להאמין שיש בעולם יצורים כל-כך יפים... עם כל שנאתינו לבדיקות גניקולוג... כשתדעו שבדיקתכם היא אצל ד"ר יובל גלינסקי... אתן תרצו להבדק לא כל שבוע...אלא כל יום... אך דבר אחד מפריע לי... איך גבר שווה כל-כך... יכול להיות...ה ו מ ו?????? למה החיים קשים כל-כך? וזו באמת אכזבה...
אכילת לב לכל הסובבות אותו... רק תגידו לי "למה"???????????

angel151

New member
../images/Emo20.gifועוד הומו!!! גיב מי אברייק..

קודם כל שלחתי לך מסר תבדקי בבקשה .. נשים בהריון לא הולכות כל שבוע .. מנסיון ולמה כל 3 חודשים .. מה קרה מה אבד לנו שם?? דבר אחר אני בספק אם נרצה להבדק כל שבוע אצל ... הומו ... ובכלל זה מעניין מה שכאן אמרת.. לא חושבת שכל אחד היה רוצה דווקא להבדק אצל החתיך הזה כל יום!! ממ מה עוד אפשר לחשוב... שאלה היו הצרות של כל העולם חברלך..

angel151

New member
חמודה וקטנה : מעדיפה מלאכית לא גברת

אוקיי אבל מי כמוך יודע שאנחנו לא הכי אוהבות ללכת לשם כל 3 חודשים אז מעניין כמה נשים באמת הולכות כל 3 חודשים ובאמת מקפידות על כך.. את צודקת אבל בפועל אין זה נעשה כי זה לא מקום הכי אהוב עלינו.

בת ה י ם

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

בהריון הראשון..... שבוע 35 -36 כאבי בטן מי מה מו שו לידה בודק אותי סטז´ר תכול עינים......ראבק מי יכול להרשות לעצמו בכלל לבכות (בעעעעעע כואב לי) ח ת י ך......(חושבת לעצמי לא הייתי לפגוש אותו בסיטואציה אחרת חחח) תבדוק מתוק (איייייי כואב לי) ללא עיניו הכחולות ומראהו המהמם הייתי צורחת שם עד עצם היום הזה חחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo6.gifחחחחחח

נו...אז בת הים הרגישה מה שכל אישה שפוגשת גניקולוג חתיך מרגישה... רק שאצל בת הים (אני חושבת) הוא לא היה הומו...אבל כך-או-כך... לא יכלת לעשות דבר...היית נשואה ובהריון.

בת ה י ם

New member
בטח יכולתי ../images/Emo3.gif

חחחחחח בלי הכרס בלי הבעל סססתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם אכן היה = הסטאז´ר (נא לקרוא במבטא של סרט ערבי) בלידה השניה הוא כבר הפך להיות מיילד מן המניין (כל 3 חודשים ???????? לטובת מה?)

angel151

New member
../images/Emo6.gifלגבי גניקולוג: אז ככה שימי ../images/Emo23.gif

שוחחתי אישית עם גניקולוג במסגרת חברות דרך חבר אישי שלי..(לא כאן אספר הכל הריי כי לא תבינו) ואתם יודעים מה.. הוא מה זה חתיך אבל : שימו לב שימו לב הוא גרוש ,נשוי פעם שניה ומי ? לפקידה שלא!! כן כן..אחת חתיכה ממ.. בכל אופן הוא סיפר לי שגם עם השניה החיים שלא לא חיים כי נמאס לא כבר לבדוק כל כך הרבה בחורות ומה שקרה שגם אישתו נמאס לה מהקטע הזה והוא בכלל לא נהנה כבר לא מהמקצוע, ולא מחיי המין שלא שככול הנראה נבע מעצם המקצוע!!! לדבריו הוא היה מעדיף להחליף מקצוע !!! כן כן להחליף !! אז תחשבו על זה .. אני בכל אופן הייתי המומה ממה שאזני שמעו. לא כל כך קשור למה שבת הים אמרה אבל הייתי חייבת לספר לכם את זה.

חתיך /תכול עיניים

רק אצלי נופלות נשים ותאמינו לי כשאישה בודקת היא מזה רעהההההההההה קטננטונת מה פתאום כל שלושה חודשים מינימום אם אין בעיות כל חצי שנה נ.ב. לדעתה של חמתי אישה שיש לה לידות קשות בעלההההההההה קמצןןןןןןןןןןןןן ככה זרקה את זה בלי לדעת אם לי יש לידות קשות או לא אבל שטויות אולי היא צודקת ובגלל זה הלידות שלי כל כך קלות מאחלת על כל אחת

טוב....

אני לא יודעת למה אתן לא נבדקות כל 3 חודשים... אצלי בכל אופן אני צריכה להגיע כל 3 חודשים לבדיקה שגרתית ולא בהכרח לבדיקה פיזית ולא חלילה שיש לי משהו... אלא סתם לא יודעת למה...ככה הרופא אומר לי.

angel151

New member
../images/Emo140.gifוטוב שכך הלוואי עלי

כל 3 חודשים להרים טלפון ולקבוע תור .. אבל זה זה באמת עצוב שאנחנו לא עושים את זה כך. כי בגלל זה אנחנו ( אני אומרת באופן כללי) נראים כמו שאנחנו נראים.. ויש לצערי אנשים שלא אכפת להם .

אולי גם הוא חושב שאת חתיכה

ואולי הוא לא בדיוק הומו האאאאאאאאאאאאא סתם יקירה יכול להיות שהיום הם דורשים את זה אם כל ההתקדמות ברפואה כי ככה הם חושבים שהם מכוסים מבחינה בריאותית

@@

New member
כל 3 חודשיםםםםם??????

אמל´ההההה, אצלי כבר שנה אף לא דחף ת´אצבעות שלו...
וחוץ מזה, איפה הרופא הזה יושב??? (גם אני ירושלמית) לפחות אם מחטטים אז שיהיה חתיך, כי שלי מכוער וקצת אהבל ...

למעלה