לנשים שבינינו.....

סאני42

New member
לנשים שבינינו.....

כשאתן חיות לבד איך אתן מסתדרות עם כל נושא השיפוצים והתיקונים הקטנים בבית????? תופסות יוזמה או רצות לבעל מקצוע?. אני בכל אופן (גם כשיש גבר) לא מחכה ולומדת כל נושא טכני על בוריו-כולל חשמל שרברבות קידוחים וכו.... פעם אפילו רציתי ללמוד מכונאות רכב.חחחחחח סתם לא אוהבת להיות תלותית וגם מאד!!!!! מתעניינת בצדדים ה"טכניים" של החיים...

מלודי6

New member
גם אני לא אוהבת תלויות

בסמוך לגירושין קניתי רכב, שלאחר שבוע או שבועיים התחיל לעשות לי בעיות. אני זוכרת שהלכתי למוסך לבד, וסדרתי את כל ענייני הרכב בעצמי. אח"כ הרגשתי תחושה כל-כך טובה שעשיתי משהו שחדש לי ואפילו זה הלך בקלות כזאת שלא ציפיתי לה קודם.

reo2

New member
גם נשים וגם גברים...

או שיש את זה או שאין. לא לכל גבר ידי זהב. אני ניסיתי להחליף פעם תקע ובסוף סתם הסתבכתי ומצד שני יש דברים שאני יכולה לעשות בעצמי (לפעמים חבל לי שמהשרברבות שאני מתנסה בה בבית אני לא מרוויחה כסף...) וחוץ מזה בינינו... לקרוא לגבר שיבוא לתקוע מסמר זה סתם תירוץ

סאני42

New member
../images/Emo88.gifנכון..........

מילא להבריג בורג............. או לשפוך ת'פח

אני עושה הכל בבית

קידוחים, סתימות, צבע וכד' אבל מודה שיש דברים שפיזית קשה לי לעשות. לדוגמא לתלות וילון לסלון. היה לי קשה לקדוח בתקרה כי צריך להפעיל כח כלפי מעלה ולא כלפי הקיר שנעזרים במסה של הגוף אז ביקשתי מידיד. אני מתה לצבוע את הבית שוב (צבעתי לבד לפני שנה וחצי). אני יכולה טכנית לעשות את זה אבל ממש קשה לי. בקיצור, קצת חיינדלך והכל מסתדר...

סאני42

New member
כדי לא להתאמץ מידי בקידוח בתקרה.....

עלי על שולחן. ככל שאת גבוהה יותר היחסים הלחציים משתנים........ כשאני צובעת חדר אני משתדלת לשלב בקיר גם איזה מיזם אומנותי בצבע........ אפשר להסתדר אם את מאמינה ביכולותיך

ואני הגעתי למסקנה

שלא בכל דבר אני יכולה להיות הכי טובה, ומכיוון שאני די פרפקציוניסטית - אני לא עושה לבד שיפוצי בית (אלא אם כן מדובר בדברים ממש קטנטנים). אז עשיתי רשימה של דברים שדורשים תיקון בבית ורוצה מאוד לעשות שיפוץ קל, ולצערי הרשימה בינתיים רק מתארכת והולכת. אז אם את ממש טובה בזה, אני צריכה שיפוץ די מאסיבי... (בהנחה שככה נראית שיפוצניקית...
)

סאני42

New member
האמת....... לא ככה

ומי שמכיר אותי יודע שהכל!!!!! אני עושה על עקבים.............
!

ותשחק

New member
פעם הייתי הרבה יותר

גיבורה, בימי רווקותי הקודמים.. הפכתי לשרברבית מדופלת, הורגת ג'וקים בדירות סטודנטים, בלי לעלות על כסא או לברוח.. והפכתי למצילת הבנות.. היום אני קצת פחות.. משתדלת לעשות כמה שיותר, אך לא 'הורגת' את עצמי, כי גם ככה יש 'עלי' הרבה דברים.. מצד שני, לא מתפנקת לחינם, כמו סחיבת תיקים כבדים (למרות החשש לפעמים לסחוב דברים כבדים), או יציאות בשלג הקפוא לזרוק את הפח, או תיקוני סתימות בכיור או במכונת הכביסה.. ומצד שלישי, יש את הפעמים של הקושי (לאו דווקא הפיזי), בהם אני פשוט מתקשרת לחברים יקרים ובוכה, שכרגע אני ממש מבקשת שיעזרו לי עם הפח הכבד, והם עוזרים, בשמחה.. ולגבי בקשות עזרה בכלל - כמובן, שתמיד צריך לדעת את המינון. בעקרון, הבית שלי היום הרבה יותר משופץ ומשופצר, כי מי שהיה פעם בעלי, לא עשה הרבה.. גם כשביקשתי.. וזה די לימוד גדול למעשה, שגם בפרק ב', אם הוא לא יעשה - במקום להתעצבן, אז אני אעשה ובשמחה!

אiר1

New member
אוי טכניים...

תמיד הייתי הטום-בוי הפרועה, ותמיד הייתי מרותקת כשאבא שלי היה מתקן דברים בבית וכמובן שהוא לימד אותי איך לעשות מה... תמיד אהבתי להוכיח לגברים שאני יכולה לעשות דברים לא פחות טוב מהם (וגם הצלחתי ברוב המקרים) אבל את יודעת מה... היום לא בא לי. אין לי כח שוב לקדוח, להבריג, להחליף נורה, להרוג ג'וק, לזרוק ת'זבל (גם את האשפה...), להרכיב רהיטים ולעשות הכל. אני יכולה. אני עושה. אבל די כבר, אין לי חשק. אני רוצה שהוא יעשה. כמה אפשר להמשיך להיות אשה וגם גבר וליהנות מזה? (אין לך מושג כמה אני נהנית לראות גבר שסוחב לי/מתקן לי/משפץ לי/.... לי
) אני לא בעד שוויון. אני בעד להתפנק ושהגבר יעשה את העבודה שלו
כי אני, את העבודה שלי עושה ממילא, אם ארצה ואם לאו.

סאני42

New member
מסכימה איתך........../images/Emo10.gif

אצלי זה מתבטא יותר בדברים ה"גדולים" גבר שיפנק אותי. שיפרנס אותי...ושידאג לכל מחסורי עד 120 אבל עד אז.........

touti

New member
אני קוראת לך כשצריך לתקן../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

מכונת כביסה פותחת סתימה לבד. סיליקון שם הבן סתימה בכיור פותח הבן, מקסימום אני. אבל קידוחים וחשמל לא נוגעת. חשמל רק אם זה החלפת שקעים חיצוניים, אני מפרקת , מנקה ומחזירה. צבע, טיח, שליכטה , פנלים לא צריכה אפחד:)

ציפי81

New member
תמיד הייתי ה"גבר" בעניינים האלה

אני באה ממשפחה שלכולם יש חוש טכני, וירשתי את זה גם כן. כך שאין שום שינוי מבחינתי כרגע.

למעלה