לנרשמים לירושליים..

• פותח הנושא raky
  • פורסם בתאריך

raky

New member
לנרשמים לירושליים..

בחוברת ההרשמה של האונ´ נאמר לנו העתודאים, לשלוח את טפסי ההרשמה ישירות לאונ´ ולא לצה"ל כפי שנדרש מאיתנו. כה נהגתי. ביררתי קצת בפורום זה, והתגובה (היחידה) שקיבלתי היית שנהגתי בסיידר. (תודה, עומר...
) למרות זאת ביררתי עם הצבא. לטענתם לא נהגתי כ"כ בסדר, ולכן מפרסם אני הודעה זו. הייתי מציע גם לכם, אם נהגתם כמוני, לברר מה מצבכם מבחינת הצבא. שלכם, ראקי.

עומר ד

New member
לא אמרתי בסיידר!!

בבקשה שלוף לי את הציטוט המדוייק.אני די בטוח שלא אמרתי בסיידר. בכל מקרה אם כן אני מצטער - ברור שחייבים לשלוח את הטפסים לצבא קודם... אני ממש מצטער אולי נפלה אי הבנה (אי-הבנות תמיד נופלות משום מה.. אף פעם לא מגיעות,באות, מתיישבות - חילוקי דעות מתיישבים..) טוב בכל מקרה שלח לצבא קודם. ומצטער על קודם למרות שאני ממש לא זוכר שזה מה שאמרתי.

raky

New member
אומנם לא במילים האלו..:)

אך אתה מוזמן לחפש הודעה מה 4.4 עם אותה הכותרת. תגובתך הייתה "עשית כראוי, זה בדוק". לא נורא, סידרתי את העניין, אני חושב. סתם רציתי לכוון אנשים במצב דומה לשלי.... אגב, אם אכן אמורים לשלוח קודם לצבא, מדוע אונ´ ירושליים מפרסמת בכזה עוז ש"למרות כל פרסום אחר" עלינו לשלוח את הטפסים אליה? קצת מטעה, הייתי אומר.

dudisegal

New member
אני שלחתי לצבא

אני שלחתי הכל לצבא ונראה לי שזה מה שצריך כי קיבלתי את כל האישורי הרשמה חוץ מהטכניון..

למעלה