לנקות מקלטים

קרמבובת

New member
לנקות מקלטים

מים ואוכל לרענן ערכות שמיכות כלי רחצה מגבות בגדי החלפה גזיה לחימום תרופות ועזרה ראשונה ספרים משחקים לילדים חיוך של יהיה בסדר.. והרבה מקום לאי ידיעה...בלי תום תקופה..בלי הגבלת חוזה..בלי זכויות חיים..רק זכויות שורדים.. יאללה שיהיה..ס´אמק קרמבו

R O Z

New member
מלחמה??????????

יודעים מה??? אני, בעלי והילדה שלי החלטנו לנסוע לרומניה עד לאחר המלחמה, הוצאתי דרכונים, ברגע ששומעת התראה, אני לא כאן. מאחלה לכם את כל הטוב שבמדינה, שלא נדע צער שיהיה רק טוב מה שלא נגיד - האור קרוב לפעמים יש בלב מכאוב תאמינו לי - יהיה טוב. רוז

קרמבובת

New member
אני אמרתי מלחמה???

מי אמר מלחמה? אני אמרתי מלחמה? אני לא אמרתי מלחמה מישהו אמר מלחמה? אתה אמרת מלחמה? אפחד לא אמר מלחמה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחח דרדי...כפרה...תביאי את ארפי..תגידי לו יא וולי יא חלילי...והכל יהיה בסדר

קודם כל תרגעי

עכשיו ספרי לנו מי נלחם במי ובכלל למה זה קשור אלינו מילחמה - זאת מילה גסה ? שבת שלום

ארפי עלק..חחחח הרגת אותי קרבובה

ארפי מת כבר שתהיה מלחמה..איך שאני מתחילה להיות הסטרית נראה לי הוא יחפף אותי להונגריה וישאר כאן...

קרמבובת

New member
חחחחחחחח נעמי...

אז יש לנו עץ ויש לנו בית ויש לנו כביש ויש לנו אממממק בארץ ישראל...

נעמי 1

New member
אין לנו....

כוסאמקקקקקקקקקק כלום... כלום... כלום. אבל פאניקה יש לנו הרבה ובשפע. עוד לא קרה כלום... אבל צריך לאגור מזון... צריך להכין את הצידנית ליער המלכים... צריך לדאוג שהכלב לא ישתין ליד העץ... (הריח). וצריך להתקשר לשרות המטרולוגי כדי לדעת לאן נושבת הרוח. יאללה קרמבו... מקווה שאחרי... המלחמה... עוד נמשיך להתברבר כאן. נעמי

קרמבובת

New member
חה ../images/Emo6.gif

הייתי אומרת לך משהו... אבל יאשימו אותי ברוע לב ובהומור שחור חחחחחחחחחחחחחחח אבל פסדר...."איש איש.."

יופי...ממש יופי../images/Emo5.gif

צחוק או לא צחוק אני מאלה שכבר אגרו מים ושימורים, כל יום אני בודקת את הממ"ד אשר מתפקד כחדר משחקים ומתכננת את אופן סידורו בעת הצורך, העברתי אליו טלפון לא אלחוטי, בכל יום שאני פותחת את החלון בממ"ד אני מעיפה מבט על גומי האיטום. כל הודעה כזו....מחסירה לי פעימה מהלב.....ומריצה אדרנלין..... מוסיף שערה לבנה על ראשי וגם מוריד איזה גרם מיותר (ולא חסרים גרמים שכאלה)...... ומה שיוצא ממני זה דבר דווקא נורא מצחיק......חחחחחחחח

../images/Emo9.gifסוד מקצועי

אבל תגידי משהו..... את יכולה להמשיך להכניס אותי להיסטריה? עוד כמה הודעות כאלו....ואני חושפת פופיק בפומבי...חחחחחחחח

וואללה....אישה טובה את../images/Emo8.gif

אני מחכה וגם מצפה...... להודעות שלך...לא להיכנס לממ"ד.....חחחחחחחח

קרמבובת

New member
טליוש..שימי לב ואין צורך לשלם לי

נחש צפע נחש צפע נחש צפע נחש צפע נחש צפע נחש צפע נחש צפע נחש צפע נחש צפע נחש צפע נחש צפע נחש צפע נו...תמדדי רגע תמכנסיים של האוניברסיטה חחחחחחח

למעלה