לנצל רגעים....

לנצל רגעים....

בן דוד שלי מת אתמול בבוקר בעיר שבה הוא חי עם משפחתה של אחות של אמא שלי.... הוא היה בן 33 (כוסאמק.....) והשאיר אחריו ילד בן 3 ילדה בת שנה אישה שני אחים (אח ואחות) הורים שבורים סבא וסבתא וסבתא שבורים ואנחנו.....שבורים הוא נסע במהירות מופרזת ונכנס בתוך משאית (אנחנו לא בטוחים אם היא חנתה או יצאה מסימטה) הוא לא היה חגור וגם אם היה לא היה מספיק לעצור (מהירות הורגת - זה מוכח) וגם אם היה מספיק לעצור נכנס בו עוד אוטו מאחור..... ואנחנו בארץ (הם גרים בדרום אפריקה) כולנו מקווים שסבא לא יחטוף התקף לב....וכואב לי לראות אותו וא אמא שלי כך.... סבתא שלי עוד איכשהו חזקה....כולם אומרים לנו לא לבכות (לי ולאחותי) מול הסבים ואמא וזה קשה..... אנשים תנצלו כל רגע קטן בחיים שלכם כל רגע הוא יקר כל רגע עובר ולא חוזר ובבקשה אל תנסעו מהר ושימו חגורות בטיחות (זה מציל) שלכם ליאורה השבורה

erlich

New member
ליאורה יקירתי.

אין דבר יותר קשה מלאבד בן אדם קרוב. לפני כמה ימים רמתי הודעה על כאב. אם לא קראת אותה, אולי כדאי שתעיפי מבט. אחרי שהוצאתי חלק מהמטען שהיה לי פה הלכתי ודיברתי על זה עם חברים, הכל היה הרבה יותר ברור. אני מיע לך באמת ללכת לדבר על זה עם חברים. הבנתי שהוא היה בארץ אחרת, זה בטח מקשה על העניין עוד יותר. ליאורה אני מבקש ממך לא לשכוח כמה דברים: 1. הכל בא מלמעלה. 2. זה יעבור. 3. מה שארמת על זהירות בדרכים ה צודק במאה אוז ואפילו יותר. ומה שלא יהיה, תמיד יהיה מישהו שיעמוד לידך. תודה, ארז. נ.ב. מקווה שהצלחתי לעודד.

ארז....

אני יודעת זה קשה לי ברגעים אלו והעניין שהוא גר רחוק לא רק מקשה עלי אלא גם על כל המשפחה.... תודה על הניסיון לעידוד... אבל אני רק רוצה שהוא יחזור ואת זה אף אחד לא יכול לתת לי נכון?! אז שום דבר לא יעזור חוץ מהזמן (שנוטה לרפא דברים)

imagine

New member
גם אני עברתי את זה

בן דוד שלי נהרג בתאונת אופנוע כמה מאות מטרים לפני הבית שלו. הוא היה רק בן 19 ואני זוכרת בדיוק מה קרה באותו היום. הייתי אצל חברה שלי, אמא שלה כבר ידעה מה קרה אבל לא אמרה לי, אבא שלי בא לקחת אותי ובאותו זמן ששיחקתי עם הטמאגוצ`י שלי הוא סיפר לי שעדי מת. בהתחלה לא תפסתי את זה, ראיתי אותו רק לפני שבוע, לא הגיוני. אחותי הגדולה חזרה הביתה מהצבא ובכתה, בטח שבכתה, אבל אף פעם לא ראיתי אותה בוכה. נסענו לדודים שלי וזה היה נורא, ממש, לראות אותם ככה. לאט לאט, עם השנים, זה עובר, לפחות לי, אני לא יכולה לתאר כמה גדול הכאב של ההורים שלו, האחים שלו.

פו-הדוב

New member
הצעה לתמיכה לליאורה

ליאורה יש לי אח שנפגע בתאונת דרכים לפני כשנתיים,למזלי הוא נשאר בחיים וכיום הוא בשיקום בכל מקרה אני יודע מה את חוות עכשיו,כך שאם את רוצה תמיכה או סתם לדבר את יכולה לנצל את ההודעה הזאת ולהגיב עלייה בהודעת המשך אני ישמח לנסות לעזור לך אם תרצי. ביי אסף

flowr..

New member
אוי...

מצטערת... אני מקווה שתתגברי ושתרגישי יותר טוב למרות שזה קשה..

טרנט

New member
משתתף בצערך....

נורא עצוב, ליאורה. למרות שלי אין נסיון בעניין הזה, אני מקווה שתרגישו יותר טוב... הזמן יעביר את זה אני מקווה. ואני מסכים בהחלט לעניין של הזהירות בדרכים. רק אתמול בת דודה שלי נפגע ע``י מכונית. למזלנו זה לא היה רציני, ורק שיפשוף קל, אבל זה היה מזל גדול. אם את רוצה מישהו לדבר איתו, כולנו כאן.

למעלה