לנציה טמה טורבו

Jeri

New member
לתשובתך..

.. לא רוצה לאכזב אותך, אבל לא אוכל להגיע למפגש המצוין למעלה. טיסות מהחוף המערבי לא בדיוק פופולריות כעת. אקווה שאחי הקטן אריק יידע לייצגני בכבוד. להתראות

yaron_z

New member
תגיד לאחיך

שיחפש בחור עם קסדה ירוקה, שלא ישכח, יום חמישי 18:30 במסלול נחשונים...

מצמץ

New member
תיקון לתיקונון

עד 94´ אולי מבחינת שנה במציאות, אבל מבחינת שנות דגמים יש בארץ גם תמא שנתון 95´

תמירי

New member
לנציה תמא

אני רכשתי אחת כזו "מהחנות" בינואר 95 ומכרתי במצב חדש באוגוסט 98 עם 35000 ק"מ היום לרכב הזה יש כ60000 ק"מ הוא נמכר לחברים מאד אהבתי את הנוחות אבל למרות ה155 כ"ס ששודכו לגיר אוטומט הסחיבה היתה קצת איטית. אכן יש לשמור על מערכת הקירור ועלויות האחזקה גדולות.

yaron_z

New member
אבל אין לבחור STI

אלא פרודרייב. הייתי מעדיף את האסטיי... אבל מזה משנה...

תמירי

New member
להערתך

קודם כל פירגון זה כנראה לא הצד החזק אצלך אבל לא נורא. אכן אין לי sti אבל האימפרזה שלי נראית יותר טוב לא ג´אנטים מוזהבים שזה טעם של.... והספויילר האורגינל נראה עלוב ביותר. חוץ מזה היא יקרה בכ-60000 אלף ש"ח יותר מהרכב שאני קניתי האם 60000 ש"ח שווים 20 כ"ס לערך זו שאלה טובה והתשובה תשתנה מאחד לשני. אני בחרתי את גרסת הפרודדרייב עם כל התוספות האפשריות. כל טוב לכולם תמיר

red cars

New member
אחי לידיעתך אני אוהב לפרגן זו היתה.

סתם עקיצה ב 60 שניות שלא באה במקומה . אני מאחל לאחל לך טיסות נעימות וזהירות תשמור על עצמך ועל האוטו טוב טוב . נ.ב. תרים טלפון שאתה בחיפה אולי תעשה לי סיבוב אני מת להרגיש משיכה הילוך ראשון באימפרזה טורבו

תמירי

אתה יכול להיות דיי עשיר אם תתחיל להסיע אנישים תמורת תשלום כי אני ועוד הרבה מוכנים לשלם דיי הרבה

תמירי

New member
לירון

אני אשתדל לבוא כל שבוע זה ממש נחמד המפגש הזה תבוא אתה ותציג את עצמך .

yaron_z

New member
אחלה... אני אשתדל הגיע מתישהו

בשבועיים שלושה הקרובים...

שוליים

New member
יש לך טעם לא רע

בקצרה ולעניין - היום כשכל פולו משאירה סימניים באספלט התמה כבר לא נחשבת למשהו ואם נתעלם מהבעיות הרגילות שנלוות לכל יצור של תעשיית הרכב של ארץ המגף בכלל וקונצרן פיאט בפרט אזי התמה היא מכונה מהירה, חזקה, נוחה, גדולה והעיקר - זולה. חוסר ההערכה לו זכה הדגם הוביל את מחיר הטמה לשוליים ובעיניני שוליים אני כוכב. למעט הוולקן 2.0 ל´ זו המציאה בה´ הידיעה בכל הקשור לעלות-תועלת. בהצלחה ותביא סיבוב

למעלה