התכוונתי לחזיר שמן אבל..
. ביננו ירון אל תיקח ללב. לא שמכוניות מסוגה של ה-RSi המוזכרת חסרות יכולת מאיצת אנדרנלין. הבעיה המרכזית מאחורי הקונספט המאתגר בבסיס תכנונן של ג´י.טי.אייס´ מודרניות טמונה בדרך בה מנסים למכור לנו אותם. אין לי בעייה עם מערכות בקרת משיכה, ניווט לווייני, הגאי כח אלקטרוניים, כסאות, חלונות ומראות חשמל, טונות של ריפוד ומערכות סאונד על קוליות.. הצרה היא שבכדי לרצות את חשבי חברות הביטוח נוספו ק"ג מיותרים למשקלה של הספורטיבית החביבה. את הצמיחה במשקל ימכרו לנו "כבטיחות פאסיבית", מה גם שכבונוס יתואר "העסק" על ידי סוכני מכירות חביבים כהקשחת גוף המכונית, מה שיתרום בעיקר לתחושה שאנו נוהגים בדבר מה יוקרתי/איכותי ממה שבאמת מציעה המכונית. זוכר את הוולבו 144/240 - טנק משפחתי חביב שרים ונכים - ובכן משקלה של RSi חמה בהחלט מתקרב לזה של אותה וולבו.. בדרך לגיוס הלגיטימצייה להכשרתה של הג´י.טי.אי, היא נאלצה לעבור תהליך קונדומיזצייה שלמעשה סירס אותה מהחדות ונשיכת השניים האופיינית לדגמי ה-GTI הראשונים של פולקסווגן, וה-205 GTi של פיז´ו. אתה כנהג קרטינג´ אמור להבין שתוספות למיתלים כקוביות גומי ושאר ירקות שנועדו לעשות את הנהיגה לבטוחה יותר, למעשה מנטרלות ומסתירות את יכולתה האמיתית של בחירתנו. נכון שהבחירה האולטימטיבית של "חולי נהיגה" אמורה להיות "לוטוס אליז", אבל צא וראה כמה בסה"כ מיוצרות ממנה, דבר המעיד יותר מכל על הכמות הזעומה של מורעלי נהיגה [ואני מדבר על מקומות בהם נמכרת פצצת הנהיגה הבריטית הזאת]. תבין ירון, באמת אין לי בעייה אם קיומם של האביזרים והתהליכים אותם ציינתי, אני פשוט מעדיף אותם בסביבת העבודה של מבטיחות ומקיימות מבית מדרשם של ב.מ.וו [M5], ג´נרל מוטורס [קורבט ZO6]. לגבי פורשה הרי שכאן אני לא מעוניין להשיב מאחר ודעתי משוחדת לטובת העניין.