לנציג יסריל

yes REAL

New member
../images/Emo44.gif ובכן...

1. לא. למרות שעל המסך זה נראה מאד ידידותי, הפרידה של אלכס מטריסטה לא היתה כל כך יפה ונקיה. הוא הבטיח לה יום לפני שהוא בוחר בה ובסוף בחר באמנדה, כך שהיא לא ממש חיבבה אותו אחרי. אבל אין מה לדאוג - המפיקים דאגו גם לטריסטה וסדרו לה סדרה משלה בשם "הרווקה" שתעלה בערוץ ב28/1. תוכלי לראות פרטים עליה היום בפרק הראשון של "הרווק 2". 2. איך בוחרים זה סוד, שגם המשתתפים לא יודעים. בשלב מסויים מפסיקים להכניס אורחים למלון ומתחיל ניפוי מקרב הנותרים בו.

jerpsy

New member
אלכס וטריסטה

במקביל לסדרה "הרווקה" ניהלה טירסטה עשורת שיחות טלפון והתכתביות עם אלכס ואיפלו היה מפגש בלוס אנג'לס - אבל זה נגמר בנובמבר 2003 כאשר טריסטה החליטה שהיא הולכת עד בסוף עם ריין - הבחירה שלה מהסדרה "הרווקה" והם התחתנו מול המצלמות. לכן אלכס נאשר יבש שכן אמנדה לא אהבה את הקטע שלו עם טריסטה ורצתה לחתוך - (לצערי אין לי פרטים נוספים להמשך)

yes REAL

New member
../images/Emo58.gif מעליי.

בכל מרה זה לא נכון - הקשר עם אלכס נגמר כשהיא החליטה שהיא תשתתף ברווקה, וגם אז לא היה מדובר בקשר פיזי - אלא יותר חלופת מכתבים, שיחות טלפון וכו', שהוא אגב- הכחיש את כולם.

jerpsy

New member
ל YES REAL

לא אמרתי שהיה קשר פיזי - רק מפגש בל.א והשאר מכתבים וטלפונים - אבל הטלפונים והמכתבים המשכו עד אמצע אוקטובר 2003 הסדרה "הרווקה" עלתה לשידור הינואר 2003 - תעשה את החשבון לבד! לעניין הכחשה יודע לי שהוא הכיש הוא אמר זאת בפירוש ל- TV GUIDE האמריקאי (המקביל לעיתון רייטנג שלנו).

yes REAL

New member
כבר שום דבר לא יפתיע אותי הוא זבל

של בן אדם. אמנם לא כמו אהרון שהיה בכלל תאב פרסום ברמות מטורפות, אבל גם לו לא חסר. בגיליון נובמבר של People היא מספרת סיפור אחר לגמרי - ואני מאמין לה.

jerpsy

New member
לא הגיעתי עליו עדיין

אני עובד בשיטה סיסטמתית - שים את התוכנית על הערוץ ורק אז אני יחקור את השמועות והזבל שנאמר. משכן הייתי מאוד מאוד רוצה לראות את התוכנית my big fat fiance. זה עולה החודש בארה"ב בפוקס. יש לו הרבה טוויסטים ומראה לנו עדיין מה אנשים מוכינים לעשות בשביל קצת כסף - מדהים

LOVEtheMcMAHONS

New member
בדקתם היתכנות לרכוש את השוליה ?

The Apprentice שזה עתה עלתה לארה"ב, סדרת הריאליטי החדשה בהפקתו של מארק בורנט בשיתוף עם דונאלד טראמפ. מהפרק הראשון זה נראה מבטיח.

yes REAL

New member
כן, אבל זה לא היה רלוונטי לתאריך

עליית הערוץולא בחנו חומרים היפוטתים באותו זמן.

t-man

New member
ל-yes REAL

שלום אני טל ומנהל פורום WWE בתפוז-אהבתי את התשובה שלך ורמת הידע,קבל ח"ח! אהבתי שיס הולכים על הגישה הישירה והביאה נציג מטעמה לפורום הזה שהחלטה של יס להקים ערוץ מיוחד ולאמץ את הפורום-שינתה אותו מקצה לקצה. רציתי לדעת האם יס מתכוונת לירכוש את העונות הישנות של הישרדות-כי בעקבות הקנייה של AXN נמנע מלקוחות שלה ליראות את העונה השלישית ורביעית. ובהמשך לשאלתו של רון(LOVEtheMcMAHONS) האם אתם מתכוונים לרכוש את הביג ברדר(האח הגדול)? תודה מראש,טל

yes REAL

New member
../images/Emo51.gif על המחמאות. לגבי העונות

הישנות, עד כמה שידוע לי AXN עדיין מחזיקים בזכויות, אבל אני אברר. כרגע, מעבר לרכש שבוצע עבור yes Real, לא מתוכנן לתקופה הקרובה רכש נוסף מעבר לתכנים שפורסמו. יחד עם זאת, במידה ויחליטו לעשות רכש ריאלטי נוסף (לערוץ אחר שיפתח, לאחד הערוצים הקיימים או למה שלא יהיה) אני בהחלט אקח בחשבון את ההמלצות שקראתי פה. כבר קראתי פה על כמה סדרות שנשמעות מסקרנות ושלא הכרתי והעברתי חלק מההמלצות למנהלת הרכש כדי לבקש חומרי צפיה שלהם. כך שהכל פתוח וכל מה שתביאו לתשומת ליבנו - נשתדל לבדוק.

SurvivorManic

New member
הלוואי שלא~!~!~!

אני לא רוצה להגיד משהו רע אבל זה דיי ברור שאני פרוהוט

yes REAL

New member
הצוות שעובד על yes Real הם כולם

בוגרי ערוצי הסרטים. אני ספציפית עורך המשנה של ערוצי הסרטים.

למעלה