לנער את האבק

לנער את האבק

שלום לכל החברים הותיקים, הטובים והמבינים. זמן רב עבר מאז הודעתי האחרונה כאן בפורום, ומודה ומתוודה אני כי עניין הטארוט אצלי "התקרר" מעט ואף תפס שכבה נאה של חלודה: מפעם לפעם הייתי פותח לעצמי או לידידי, אבל עיסוק אינטנסיבי כבעבר לא היה - וזאת הן מאילוצי זמן ומקום והן מ...נו, אתם יודעים, סוג של מיצוי טבעי. אבל עכשיו אני מרגיש שאני זקוק לעצת הטארוט - שאיננה שלמה בלי עצתכם, במיוחד במצבי המאובן הנוכחי. ובכן... העניין הוא כזה: המקצוע שלי הוא על בסיס פרילאנס, כאשר הפרוייקט האחרון בו אני עובד כעת עומד לפני סיום - ועתיד לחזור ולהתעורר בינואר 2006. קיבלתי הצעת עבודה מעניינת, עם קידום לתפקיד ניהולי יותר במקום אחר. העבודה הזו מתחילה כבר באוגוסט (תקופת הכנה) ואם הכל ילך כשורה הפרוייקט עצמו יחל לרוץ בנובמבר - ועד מאי. הפרוייקט השני הוא פחות יוקרתי ופחות sure thing לגבי המשכו (לאחר מאי) ומצד שני הפרוייקט העכשווי (זה שיחל שוב בינואר) הוא הרבה יותר מבוסס, הפז"מ שלי שם גדול יותר ומעמדי בהתאם, אבל שגרתי יותר ומאתגר פחות. שילוב של שני הפרוייקטים בו זמנית הוא אפשרי אבל מסובך. בהנחה שעוד לא התחמם לכם הראש מעודף האינפורמציה שהשפרצתי כאן - איזו פריסה הייתם ממליצים לי לעשות על מנת לקבל מענה לכל שאלותי ולעשות את הדילמה שלי קצת יותר קלה? תודה מראש.
 
הי קפוצ'ינו, כמה זמן עבר....

ממליצה על פריסת "שתי אופציות" בסגנון רשף, למרות שהיא בטח קוראת לזה אחרת... אתה פותח קלף אחד על מצבך כרגע, או נאמר על השאלה, וממנו מתפצלים 2 ענפים, כל אחד של 3 קלפים - האחד לאופציה א', השני לאופציה ב'. כמובן שאתה מחליט לעצמך מראש מה יהיה ה"ענף" של כל אופציה, עוד לפני שהוצאת את הקלפים. לא הייתי מתעמקת מאוד על כל עמדה, אם כי נדמה לי שרשף גורסת "הווה, עצה, תוצאה", אבל ממליצה לך להסתכל על כל שורה כזאת כמכלול, ופשוט לראות איזו מהן נראית יותר טוב. בהצלחה.
 

רשף כשף

New member
איזה כיף שיש פריסה על שמי...

מסכימה עם יפעת. למרות שיש מספר גרסאות לפריסה הזו, הגרסה האהובה עלי היא קלף הווה במרכז, שממנו יוצאים שבילים של 2 קלפים לכל שביל- עצה ותוצאה עבור כל אופציה. במקרה של 2 אפשרויות יהיו 2 שבילים כאלה. ממליצה גם לתת משקל ליסודות שיוצאים בעצה והתוצאה ביחס לקלף ההווה וביחס לשאלה הנשאלת. לדוגמה, כאשר אתה שואל על קריירה ויוצא לך קלף של גביעים בהווה, זה אומר שעלייך לפצות בקלפי העצה והתוצאה בקלפי מטבעות על מנת להצליח. ולכן יש משמעות יותר רבה לדעתי ליסודות מאשר לטיב הקלפים .
 

ורד 34

New member
וואו קפוצ'ינו עידנים עברו

יש עוד פריסה שאני אוהבת להישתמש בה. זו פריסת שחר הזהב. היא גם מבוססת על2 אופציות ויותר מסובכת אני מביאה לך את הצורה ביתר קלות היא באתר של אורי. הקישור כאן ואתה תבין יותר מאשר אני אסביר לך.
 
חן חן לכל העונים

ורד, במצבי הנוכחי הפריסה של שחר הזהב פשוט גדולה עלי. נראה לי שבשבת, בעת השלווה הגדולה שנופלת עלי בין הערביים, אשתמש באחת מהפריסות האחרות אותן הציעו לי כאן. אני אעלה את הפריסה אצל השכנים, כמובן, אתן מוזמנות לעזור בפיענוח. שבת שלום.
 
למעלה