לנסקי....

גידי42

New member
לנסקי....

מזה זמן רב מגיעים לאוזני שמועות על מקום חדש, שהוגדר בטיים אאוט האחרון כ" מעוז הפיק אפ החדש של ת"א - מי שלא שם לא קיים, בשם ההזוי: לנסקי (זה ממש "אין" לקרא למקומות ע"ש אושיות הסטוריות, דיניץ, קייזר, בטי, אליזבט, פולה ועוד ועוד...) טוב, אז מכיון שאני קיים ועוד איך קיים, החלטתי לקפוץ לראות הכצעקתה. המיקום: ממש מתחת לכל בו שלום , מונטיפיורי 6 בת"א. המקום מבחוץ נראה כמו יעד מבוצר, בריקדות, מחסומים ומין מבוך כזה שמוביל היישר לידיו המסוקסות של המאבטח והסלקטורית (איזה מטאבוליזם יש למאבטחים האלה? ). אחרי שצלחנו ללא עיקובים מיותרים את פוזת הכניסה התישבנו על הבר. בר? זה נראה יותר כמו מסלול נחיתה בשדה תעופה. הבר הכי גדול ומושקע שיצא לי לראות. מפעת השעה הדיי מוקדמת עוד יכולנו לצפות במתרחש. המקום מהמם. עיצוב היי טקי יאפי קלאסי. יש כאמור מקומות על הבר האדיר והיתר עומדים ומתמנגלים (לא מלשון מנגל..) מוסיקה סוחפת אבל לא מטרידה. התחלנו ב-2 שוטים ייגרמייסטר לחימום הקנה והושת. מאחורי הבר כ-10 ברמנים שכאילו יצאו מז'רנל נשים או יוצאי להקת צ'יפנדיילס בדימוס. אוי איזה תיסכולים! המשכנו במרגריטה, וקינחנו באיזה הקפצה (טאקילה). כל שוט או משקה אלכוהולי עולה משהוא בסביבות 30-40 ש"ח. עזבנו דיי מוקדם אבל ממה שהספקנו להבחין האוכלוסיה בהחלט עונה על המוניטין. הרבה בד לא היה שם...יש קומה שניה שממננ ניתן להשקיף דרך קיר זכוכית, מלמעלה, מה קורה בשטח (תצפית מודיעין כאילו..) ולדווח לנוכחים למטה על תנועות או דמויות חשודות. ובטוח שיש זה רק ענין של זמן! נצטרך לשוב במועד אחר, קצת פחות עייפים וממהרים לטעום מהנישנושים ואולי מהנוכחים! שבת שלום ומנוחה!

../images/Emo9.gif גידי, אני חייבת לפרוק משהו...

אני מתה לראות אותך רוקד
. יש מצב
? נשמע אחלה מקום. אני בטוחה שפינליש ועוד כמה חברים פה יאהבו כי מהתיאור שלך העיצוב מעלף והאוירה ידועה...
! אולי תעשו לכם ערב פו"פ
? לי חבל מאד מקומות כאלה ישר יוצרים מהרשימה מסיבה שידועה לכם

עיגנש

New member
לנסקי

שמעתי על המקום, אבל גם שמעתי שעושים פוזות בכניסה, לא מכניסים כל אחד...

y u l i 1

New member
וכך כך קרוב, אך נדמה כשנות אור,

שוכן לו הלבנטיני, על חורבות הסביח. ביקרנו שם בשישי עם זוג חברים, כמובן שהגברים שולחו לחפש חנייה ואנו טופפנו על עקבינו לתפוס שולחן ולחסוך זמן המתנה. מרוצות מעצמנו הגענו לכניסה והמארחת בישרה שיש מינימום הזמנה של 50 ש"ח (לסועד, היא ציינה, כנראה שהם מתייחסים לזה כמסעדה). האמת היא שזה מעין בר-מסעדה, אך איך לומר זאת - חסר אווירה משהו. די נטול אפילו. שולחנות עץ כהים בר חביב (בטח לא פיק אפ), אבל תכף נגיע למעלתו העיקרית של המקום. עוד חמש דקות. הם משלמים עכשיו את החשבון. ממש עוד שתי דקות מתפנה לכם שולחן.אמירות אלו ליוו יותר מ-20 דקות המתנה...אוף איך אני שונאת לחכות... לבסוף הובלנו אחר כבוד לשולחן בחצר הנעימה. אז הקונספט של המקום שהוא פשוט זול! תפריט השתייה מחולק לעמודות - של 9 ש"ח, 16 ש"ח ו-28 ש"ח. בעמודה הזולה ניצבים בגאון מרטיני (טוב, צינזנו), שוטים של שנאפס למיניו ומיני וודקות. הברנדי ודומיו מאיישים את העמודה הבינונית, וויסקים כמו גלנפידיך , וגם דרמבוי מהווים את הרף העליון. המחירים ממש זולים, בטח בהתחשב בשכנה מעבר לכביש (ננה בר). ניגשנו למשימה של מילוי החוב העתידי של 50 ש"ח (לסועד, כבר אמרנו?) אז נסעד. לא אלאה אותכם, משקאות זה סטנדרט, הוזמנו גם קפה שחור, עם הל בכוסות קטנות שלא היה חם מספיק ותה עם נענע שהמים סבלו מטעם חזק של כלור. מלבד זאת, בגזרת האוכל, שחלק ממנותיו ניתן להזמין בחצאי מנות, טעמנו את כדורי הפלאפל הממולאים בבשר כבש, שהוגשו בלוויית טחינה לא פחותך מנפלאה וסלסת עגבניות (2 ב-16 ש"ח), כנפי עוף ברוטב צ'ילי מתוק חריף(בערך 8 חצאי כנפיים, בערך 30 ש"ח), קלמרי מטוגן, שהיה ממש טוב (תרגום - לא צמיגי, רק כשממש התקרר)והוגש עם מיונז (37 ש"ח), סלט ירוק ברוטב פשוט מדי של בלסמי ושמן זית, עם קצת עגבניות וגבינה (28 ש"ח) - מדובר על המנות הגדולות ולא החצאים. הזמנו לקינוח קרם וניל , עם סירופ סוכר דליל, שלא היה ממש טעים. תה עם נענע חתם את הערב הארוך (4 ש"ח לכוס, וכך גם הקפה). סיימנו בפחות ממאתיים, למרות המאמץ, אחרי שהמלצרית שכחה לכלול את מנת הקלמארי ואמרנו לה את זה ( אתם אומרים כשהמלצר/ית טעו בחשבון? אני כמעט תמיד, חוץ ממסעדה אחת שנורא עיצבנה אותי, חוץ מהאוכל הגרוע, לא זוכרת איזו ופשוט נהניתי מההפקר, אבל רק כי זה היה קשור גם ליחס של המלצרית), כולל 4 מנות האוכל, שולשה שנאפסים, פעמיים בירה (יש רק אחת סטאופרמן, צ'כית), 3 קםה שחור, 3 תה, כוסס יין וברנדי (אולי שכחתי משהו). התפריט נראה ממש נחמד, מקום להעביר ערב בקלילות, בזול (באמצ"ש אין מינימום), בלי ציפיות ובלי אכזבות (לפיק אפ זה לא המקום). המקום נכנס אצלי לרשימות. שבוע טוב לכולם!

גידי42

New member
להגיד על לנסקי שזה לא פיק אפ

הנחרצות כזו זה בערך להגיד שבים אי אפשר לדוג. אפשר, רק שלא חייבים.בכל אופן את פסק הדין אתן רק אחרי ביקור נוסף. אימוש... לראות אותי רוקד דווקה? תאמיני לי יש מראות הרבה יותר שווים מזה. ריקוד הוא דווקה אחד מהדברים הבודדים שאני לא כל כך חזק בהם. אבל אולי במפגש הבא... מי יודע?

../images/Emo20.gif גיד,

כן, דווקא רוקד כי זה מה שאני הכי אוהבת לראות שאנשים עושים
ציפיתי לזה לפני כמה חודשים ולא הגעת...
אז מה נסגר עם לנסקי- פיק אפ או לא? אולי הם מקטלגים את עצמם אחרת...
?

חמניה1

New member
נשמע שווה ביותר

משום מה יש לי הרגשה שזה יכבוש את מקומו של הסווינג בעבר. האם אני טועה ? נשמע אותו סגנון רק יותר מתקדם.

shmupi

New member
הלנסקי בסדר , לא יותר מזה

בזמן האחרון דווקא הוא קצת התרוקן לפני חודש המקום היה ממש מפוצץ , היינו לפני שבוע בשעה 01:30 ביום שישי ובחוץ לא היו הרבה אנשים , היו קצת שמעונים שלא הכניסו אבל אם באים בשעה מאוחרת ונראים מעל הממוצע או אפילו סביר , הם לא עושים בעיות בכניסה המקום בפנים באמת יפה וענק אבל מקום לשבת לא תמצאו בשעה הזו אולי לאחר השעה 3-4 יהיה לכם מקום לשבת כך שלאכול אי אפשר יש להם כמה סוגי סושי ועוד איזה כמה סלטים אם זכור לי נכון בירה מחבית ממולצת שמגישים שם היא בירה הולנדית בשם "ויקסה ויט" דומה קצת להוגארדן בקיצור מומלץ לפעם אחת , לא המקום לבילוי קבוע ...אפילו לא לפיק-אפ למרות שהבנות שם נראות יחסית טוב

למעלה