לנצח ילדת הלילה
New member
לנסיכת האושר!!
קודם כל תודה תודה תודה תודה!!
את בין היחידות שהצליחו לגרום לי לחייך בזמן הקרוב... כמו שהבנת נכון...אני לא הכי בסדר בלשון המעטה.. ביקשת לשמוע מה הסיפור, אז הסיפור הוא כזה... אני נמצאת במערכת יחסים במשך שנתיים עם ילדה שאני הכי אוהבת בעולם במשך השנתיים האלה קרו ביננו כל כך הרבה דברים היו עליות וירידות,ריבים פרידות השלמות... קרוב לשנה וחצי אני מאוהבת בה והיא קרוב לשנה וחצי...כבר לא ולפני יומיים היא פשוט הודיעה לי סופית שלא יהיה שום דבר ביננו אף פעם במיוחד כי יש לה חבר מבחינתה זה משהו נחמד שהיה..ונגמר אז בעצם הבנתי שאני כבר לא יכולה להמשיך לאהוב אותה אני לא יכולה יותר לחיות באשליות ולהעניק לה כל כך הרבה דברים שאני יודעת בעצם שזה לא מזיז לה ושהיא לא תחזיר לי אהבה בשום צורה אז כתבתי את השיר הזה בתור..מין מכתב פרידה כלפי כל מה שהרגשתי אליה במשך הזמן הזה כי זה בעצם כבר לא יצא לפועל ובעצם...זה פשוט מיותר ועכשיו אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם כל מה שנשאר לי בלב לא יודעת לאן להפנות את זה איך להוציא את זה... ולמרות שאנחנו עדיין בקשר אני מרגישה כל כך לבד כאילו שהיא לקחה ממני את אחד הדברים היפים שהיו לי בחיים... וזה בעצם הסיפור
ושוב תודה על המחמאות...זה הדבר הראשון שיצא לי לכתוב ברגע שסיימתי לדבר איתה באותו הלילה נ.ב-את מכירה אותי....דיברת איתי באיי סי קיו אם את זוכרת...הייתי באותו הניק נראה לי...בכל מקרה קוראים לי קרינה אז נעים מאוד!
קודם כל תודה תודה תודה תודה!!