לנסיכה שלי

liz_liz

New member
לנסיכה שלי ../images/Emo23.gif

לנסיכה שלי ... שיהיה לך מחר בהצלחה , בשנת הלימודים החדשה .. זהו את כבר ילדה גדולה ... והולכת בדרך חדשה .... שתמשיכי להיות הכי מיוחדת ... שתמשיכי להיות הכי הכי ..... שתמשיכי להיות ... הילדה שלי .. בהצלחה לך .. אוהבת אמא .
ובהצלחה .... לכל הילדים שחוזרים מחר לבית הספר . וכל ילדי כתה א והגנים . שאלוהים ישמור על כולם .

סנדי32

New member
בהצלחה לנסיכה שלך ליז../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

וגם לנסיכים שלי בהצלחה
אתם יודעים שאני דורשת ציונים טובים , לא מקבלת פחות מ-90 אז בהצלחה לכם מתוקים של אמא לבני הבכור בהצלחה בחטיבה החדשה ולבני הקטן גל בהצלחה בכיתה א´ ולבתי ובני האמצעים המון הצלחה
אתם יודעים שאמא לא תעזוב אותכם ותשב איתכם יום יום על שיעורים ותמיד עוזרת לכם להכין עבודות טורחת להביא חומר מהספריה ולסכם לכם כשאתם צריכים המון עזרה מדפיסה לכם שעות עבודות הגשה אני איתכם לכל אורך הדרך העיקר שתצליחו אוהבת מאוד אמא

בהצלחה גם לילדים שלי ../images/Emo23.gif

לנסיך הקטן שלי - בהצלחה בכיתה א´ לנסיך הבכור שלי - בהצלחה בחטיבה - כיתה ז´ לנסיכה "הסנדביץ" שלי - בהצלחה בכיתה ד´ שיהיה לכם שנה טובה ומוצלחת שתדעו רק אהבה ושאנחנו נדע נחת שתצליחו להבחין בין הטוב לרע רק בשורות טובות - נשמע ! אוהבת אותכם, [URL='http://'] אמא[/URL]

סנדי32

New member
יוווווו מדליקונת

גם לי יש בן בכיתה א´ בן בחטיבה כיתה ז´, בת בכיתה ד´ את חייבת להביא עוד אחד שילך לכיתה ג´ (תאמצי) חחחחחחחחחחחחחחחחחח

U סנדי

למה לא הודעת לי ????? היום הולכת לאמץ - חחחחחחחחחח עם 3 ילדים = אני חצי בן אדם מה יהיה עם 4 ילדים? מדליקה

מתוקה40

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo63.gif../images/Emo50.gif

לכל הילדים שמחר חוזרים לשגרת הלימודים. ולילדים שלי.....המתוקה שלי עולה לחטיבה כיתה ז´, שיהיה לה בהצלחה. ולמתוק שלי שעולה לכיתה ה´, שיהיה בהצלחה. מתה עליכם מתוקים שלי. מתוקה40

למעלה