לנסיכה מכוכב אחר

רב-און

New member
לנסיכה מכוכב אחר

קראתי חלק מכתבייך ואני "חושב שאני קצת מכיר אותך" אז כשיבוא המיועד והוא יגיע אל תקבלי אותו אלה אם כן יגיד לך את הדברים הבאים: כששומע את פניני פיך כצלילי הזמיר רוצה יותר מכל להפוך לנשר עף לאחוז אותך חזק להמריא אל על לרחף כמו פרפר,ובצבעי כנפי לצבוע אותך בא לי לי להיות קצת שועל ולהכניס אותך איתי לכרם,כרם האהבה לזלול שם יחד איתך ענבים לתפוס ראש ולכתור לך כתרים מנוצות הטווסים לחבק אותך חיבוק דב לנשק שפתייך המתוקות כדבש שיוצרת הדבורה ואז לעשות מעשה הארנב אם אבר הסוס שלי,ולהביאך לעולמות עליונים משם נקפוץ יחדיו למיים ונשחה כדולפין נענג איש את רעהו כמו שני צלופחים. ולבסוף.. אבנה לך בית על ראש העץ כמו קן הציפור קן של אהבה מרופד ,שם יוולדו ילדינו שם נממש את עצמינו והרי זאת האהבה שאת מחפשת לא?

הנסיך המבוקש

כשיבוא הנסיך, השלמתי עם הבדידות אי שם באי שלי כבר לא מחכה לכלום אם יבוא בגלגול הזה המתכון שאותו רקחת מורכב מאד ומיוחד מאד רוצה באהבת אמת באיש צנוע ואוהב שחי ורגליו על הקרקע שיודע ספור ושירה תענוגות ואהבות הקסם שבאהבה ובתשוקה המיוחדות שבחיים בשניים ללא שקרים או חצאי אמיתיות עלי להמשיך לרחף מדי פעם ליצור מדמיוני העשיר שירה וספורת כי אלה ילדי הם הירושה שלי בעולם

אהבת עונג השבת

בוקר אור ושבת קסומה דו שיח בין גבר לאשה לבושה הייתי שמלת גופיה אדומה בלי הכתפיות ,כי הן כל הזמן נופלות הפטמה התרוממה ואני מהבוקר נדלקתי לא כיבה את הבערה שבתוכי בוקר טוב ושבת נהדרת אהוב לבי אמרתי לאישי שהיה עסוק בהכנות לשבת טרח ועמל כל השבוע הכין לביתו ולעצמו שבת קסומה ונהדרת יום קסום מואר ונעים אהובי יש לך כח לרקוד איתי כמו שאני רוקדת על הכסא חסרת מנוחה למראך , רוצה אותך רוקד מולי מבקשת שתערטל איש ואשתו ככה נרקוד אל המיטה , נחבור גופות חמים אחד אל תוך השני , ריקוד קדום ומיוחד חיבור איטי של גבר ואשה.. גופי מדיף ריחות של סבון סחלבים, וריחותיי שלי מתווספים אני מניעה את הרגלים רוצה אותך בניהם גופי רוצה בך ,כולי רטובה ומזמינה צמד דובדנים הממתין לפיך תבוא לטעום את הקצפת מבקשת את כל החבילה אמתי וחם , פטמה, גן נעלם הכל רוצה לשבת על ברכיי ? בואי...התקרבי.... שבי לך על הכסא שלי... אני אכרע ואתקרב לשדייך.... מרגישה את שפתיי ? מחכה רק לך אהובי שדיי ממתינות לפיך שיגמע באהבה אתה שואל העודני ממתינה? לך המתנתי כל חיי , לזה שיאהב כמוך שיאהב את אשה הזו , ללא תנאים והתניות אהוב שלי את רוצה ליקוק בפטמה הנה הכנסתי את הימנית לפה , הרטבתי אותה כהוגן עכשיו אני ממולל אותה בידי, ובפיו יונק את השניה עכשיו.. אני נאנחת... הוא ממשיך מלטף את השדיים שהזדקרו בהם הפטמות ילדת טובה וצייתנית כמוך תקבל יותר מנשיקה ילדה טובה כמוך תקבל יניקה ולקיקה... ארצה לטעום ולינוק..... ללקק בלשוני את העטרה מסביבן ארטיב אותן ברוק הדובדבנים הללו הבשילו מאד , הם מוכנים לאכילה מתוקים מאד , התרצה לטעום כסא הנדנדה נע באיטיות רגלי היו על המסעד אצבעותיו טיילו עלי אני רגיל לדובדבנים קרים ... מהמקרר הדובדבנים האלה לוהטים..... אלף נשיקות לך... אני אעניק לך עונג שבת. שלא תשכחי לעולם ראשו נח על בטני מערת האהבה שלי רטובה ופעורה רוצה אותך בתוכה חודר ומתחפר ראשו הוא שם בין רגלי נכנס אל הגן הנעלם לשונו נעה במעגלים קטנים על כפתור האהבה אצבעו התחפרה בתוכי זעקתי יללתי מהנאה גופי רוטט ונוטף זיעה בקשתי לטעום אותו מחכה לך על המיטה אמרתי הסדינים נקיים התבוא לצידי, להרוות את גופי אהבה? חזרתי למיטה, קמתי לרגע אתה עדיין מחכה ? , אל הסדינים שעדיין נקיים הבאתי גלידה וניל ושוקולד בקשתי להגיע אליו ,הפשטתי אותו מבגדיו ידי מלטפות את גופו הנעים רציתי לטעום את אברו שהזדקר ליקקתי את הגלידה הטעימה שמרחתי עליו הוא היה טעים, לקחתי אותו אלי בהנאה שפתיי טעמו את אברו הזקור ידי ירדו לגעת באשכיו ראשו החל לנוע אל תוך הגן שלי יונק את הגלידה מהגן שלי היה אדיר, תחושות חזקות זרמים אדירים עלו עד ראשי , גלים של תענוגות ואורגזמות קטנות שפתיי סגרו על הכתר , מכניסה אותו לתוכי מעוצמת ההנאה,עלתה מהירות הטעימה שלי אז באה בעוצמה התכווצות ברחמי רגלי טפסו לבטני וכל גופי רעד כנייר בפי כבר חשתי הטיפות מאברו הנחתי אותו על שדי הרכות הוא התפרץ רגע אחרי בזעקה שכבתי לצידו מתנשמת מנסה לנשום אויר הוא ממשיך ללטף את גופי הרך מתוק שכזה לא היה אצלי מזמן קמנו להתקלח לסבן זה את זו לשטוף את הזיעה והזרע שהתערבבו גופינו נוטפים ולוהטים מרוגש כולו לחש לאוזניי באת אליי וקולך לוחש מקרוב... ואני שומע את ריגושיך, שומע אותך מטפסת... שומע אנחותיך, נשימתך המקוטעת, נשמתך המפרפרת... פרפרתי איתך..., מקלחת קרה וכוס קפה לא ירגיעוני... תענוג שבת אמיתי ,.איזה מחמאה אדירה.... לא מבטיח לך עתיד ורוד, לא מבטיח גן של ורדים. לא מבטיח הרפתקאות וגם לא מתנות, לא מבטיח אפילו להשתנות.... אוכל רק להבטיח אותי ואת אהבתי... עניתי לו בשקט כמעט בסוד לא מבטיחה לך נאמנות לא מבטיחה לך בלעדיות אך מבטיחה לך אהבה אמת אהבה חושנית ומתלהטת אותך אוהבת מהנשמה אוהבת אותך בגופי אלטף ואטעם את גופך אנשק בו כל פינה אהוב מתוק שלי

רב און...../images/Emo22.gif

כבוד הוא לנו, לארח אותך בפורום הצנוע שלנו. עד לכאן הגיעו השמועות, שיש אי שם רב און, שצבוע לפעמים בכחול, שלראשו כתרים, אשר כיתרו העליונים. לך מקדישה את השיר "כאן" מלים ולחן: עוזי חיטמן כאן ביתי, פה אני נולדתי במישור אשר על שפת הים. כאן החברים אתם גדלתי ואין לי שום מקום אחר בעולם. כאן ביתי, פה אני שיחקתי בשפלה אשר על גב ההר כאן מן הבאר שתיתי מים ושתלתי דשא במדבר. כאן נולדתי, כאן נולדו לי ילדי כאן בניתי את ביתי בשתי ידי, כאן גם אתה אתי וכאן כל אלף ידידי ואחרי שנים אלפים - סוף לנדודי. כאן את כל שירי אני ניגנתי והלכתי במסע לילי כאן בנעורי אני הגנתי על חלקת האלוהים שלי. כאן נולדתי... כאן את שולחני אני ערכתי - פת של לחם, פרח רענן. דלת לשכנים אני פתחתי ומי שבא נאמר לו - "אהלן". מכורה לאהבה.

רב-און

New member
מכורה לאהבה

מכורה תודה על קבלת הפנים וברוח ההשראה שלך קבלי בידידות....................
מ-מי היא זאת עלמת החן
כ-כסערה גועשת על הרשת חולפת
ן-ומשאירה לי פה את ניחוחה
ר-ראה הייתי ויוצאת בחזרה
ה-הן ברור שאני מיד אדלק
ל-למשחק אבוא ואשמח להצטרף
א-אם תואבי עלמת החן
ה-הריני עדיין "עומד" הכן
ב-בידי אותך אמשוך עימדי
ה-הלילה הרי הוא שלך ושלי אז מה מכורה ? לאן תגיע השיירה? שלך דור

רב און...../images/Emo140.gif../images/Emo79.gif../images/Emo25.gif

ר רב און תמיד ראשון, ב במרוץ נגד השעון, א אם יעצור ויחשוב ו ויבין של.. ן נשים לא חשוב הרב וגם לא האון. ד דרך הגבר באשה, ו וכך ירכוש אהבתה, ר רוך, חיזור, וכל החבילה. שלך מכורה לאהבה.

רב אוןןןןןןן

מזמן לא עובדת בשיקום, לא שכונות, ולא גברים... במיוחד לא רבי און... ובקשר לקפה... לילה טוב מכורה לאהבה.

האהבה היא ......../images/Emo9.gif

שמחה שחזרת לכתוב רב און אבל למה דווקא בי בחרת לאתגר בשיר כזה אישי וחושף ואת כל החיות הכנסת למתכון שרקחת : נשר ופרפר שועל וטווסים דב ודבורה ארנב וסוס דולפין וצלופח והצפורים והקן על העץ ראה עולם ומלואו אבל האדם הוא מעבר לזה המימוש הוא רוחני יותר או שמא רצית להוכיח אותי ??? תסביר למה התכוונת בשאלה: והרי זו האהבה שאת מחפשת לא? מה רצית בפאנץ ליין שלך ???

רב-און

New member
נסיכה למה תמיד צריך להיות רציני

למה לשאול לתהות להוכיח פשוט איחלתי לך את הטוב מהכול מה רע בזה?

תודה עבור האיחולים ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

מודה לך על האיחולים האמת אני לא מאמינה בעצמי יותר חולמת על מה יכל להיות ודיי כואבת ,חיים שלי מורכבים מאבק קשה וארוך בחלומות האהוב שלי הוא כמו שתארתי אחד שאותי עוטף באהבה בפועל חיה לבד ובודדה רצינית כי כואב להיות לבד הפנטזיה שלי היא : זה להיות עם שותף לחיים אוהב ומפרגן למצוא את האיש שיהיה :אוהב מאהב וחבר לחיים זה פנטזיה שקשה לממש

למעלה