לנסיכה ולכולנו.

snooopi

New member
לנסיכה ולכולנו.

אני רוצה להבהיר פה באופן ברור, בעקבות מספר הודעות שנכתבו פה, את בהחלט מאוד רצויה פה בפורום ואני יודע על לא מעט הורים וגם אנשי מקצוע שנתרמים ממה שאת כותבת. מצד שני אני בהחלט מבקש ממך וגם מחלק מההורים פה, להימנע מכתיבה אישית כלפי אנשים. אני יכול להעיד שבימים האחרונים היו מספר הודעות שהיו לא פחות חמורות ממה שנסיכה כתבה ופשוט הצלחתי למחוק אותן לפני שאחרים ראו אותן. לכן אני חוזר ומבקש ממך ומאחרים בפורום להתיחס בדברים שאתם כותבים לגופו של הנושא ולא לגופם של אנשים. ואם יש ספק אז פשוט עדיף לא לכתוב... קצת יותר תשומת לב לפני שלוחצים על "שלח" ונחסוך הרבה פגיעות והתנצלויות. שבת שלום עמנואל

קרן ט

New member
נסיכונת

מצטרפת לעמנואל- מקבלים אותך כמו שאת ואוהבים אותך

גור42

New member
לנסיכה, חיזקי ואימצי, ותני גם לעצמך לנוח

כשאת מרגישה שאת נפגעת יותר מדי, את לא חייבת להיות בפורום בכל יום. זה לא מועיל לאיש - לא לך ולא לחברי הפורום האחרים. אז אם את מרגישה שהכל יותר מדי בשבילך, קחי הפסקה קטנה, תמלאי מצברים, ותחזרי לפה בכוחות מחודשים.

גאמי

New member
../images/Emo45.gifמסכימה מאוד

ולמרות שקשה ליישום, אפשרי ואפילו מועיל, אנא עשי זאת אבל אל תשכחי לחזור בתקופות שאת מחוזקת וחזקה, לפעמים צריך את זה כאן, חזרי! את הכרחית כאן לחלוטין ועם התחושה הזו כבי עכשיו את הפורום הזה נופפי לו לשלום ושאפי שאיפה עמוקה בדרכך לאינטראקציות שלעיתים הן פשוט בריאות יותר. חיבוקים ואהבה גלית.

גור42

New member
אה... ועוד משהו אחד:

בפעם הבאה שאת מרגישה ממש רע וצריכה לפרוק את התסכול שלך, את מוזמנת להוציא אותו עליי. אם מדובר במצב של מצוקה, את מוזמנת לשפוך עליי הכל - חופשי.

גאמי

New member
תגיד גור, אני יכולה גם?../images/Emo6.gif

מה יכולת הקיבולת שלך?????

אני ממשיכה הלאה

אני לא יודעת כמה ואני לא יודעת איך אבל אני ממשיכה... ולא אל תמהרו לחגוג אני לא עוזבת בטח לא ככה פיתאום היום באמצע שום מקום- זו לא דרכי , אני לא טורקת דלתות ולא מבצעת צעדים קיצוניים - זה לא בריא לי . אני כן פותחת תהליך בחיים שלי לעבודה עם עצמי ועם ההורים והמשפחה והחברים והאקסים שתמיד בתמונה כידידים טובים כחלק מהעובדה שאני לא סוגרת שום דבר הרמטית ולא עושה שום צעדים נורא קיצוניים ואני הולכת לשים את עצמי במרכז של החיים שלי ובשל כך אני מאמינה שיש סיכוי שאקדיש פחות זמן לפורום ויש הודעות שכמה שהן חשובות אני לא אגיב אליהן ויש הורים שאני לא אתייחס אליהם - זו כבר החלטה שלי מלפני איזה 3 שבועות ואני אמשיך איתה (אותם הורים הוכיחו את עצמם כלא ראווים להתייחסותי גם בשירשור של רונית) והצעד הכי קשה לי לפחות הוא שאני אתחיל לקחת הכל הרבה פחות ללב גם אם זה אומר שאני אהיה הרבה פחות אני עם כל האופי שלי שכן הוא נורא דעתני וקיצוני וצבעוני. ולאט לאט דברים יקרו ואולי אני אמצא את עצמי בוחרת לעזוב את הכתיבה פה והופכת לסמויה ואולי אני ארגיש יותר בנוח להתבטא יחסית לאיך שאני מרגישה עכשיו ואולי הורים ישתנו וימצאו את עצמם מוכנים לדיאלוג אמיתי .... לא יודעת ... דברים יקרו ואני רק מקווה שכל הרגשות שיש בי מהשירשור של רונית ישקעו לאט לאט....

b o t t e n

New member
תני לעצמך חיבוק ממני. אבל חזק עם קבעצ'.

ובהזדמנות, כשגם אני אתרומם קצת מהקרשים שלי... אספר לך באופן אישי עליי בגילך.

dd19

New member
../images/Emo140.gif בהצלחה ../images/Emo24.gif

שלחתי לך מסר

mayarel

New member
מתוקה העיקר שתתאוששי

יש לך אומץ ויושר אישי מדהימים. אני בטוחה שעוד נשמע עליך במקומות נוספיםמרימה את דגל הגאווה האוטיסטית

למעלה