לנסיך שלי

לנסיך שלי

לנסיך שלי! ממבט ראשון ידעתי שאתה נסיך חלומותי אהבת ממבט ראשון, הידלקות. בפינטוזים שלי אני מדממינת מעלינו שמיים, ירח, כוכבים ואת צעדינו על החול הרך מלווה רחש הגלים המתנפצים. ``בא לי לתת לך נשיקה...`` אמרת ובניגוד לרצוני עברה בי צמרמורת ואז בא הקול שלך וניתק את חוט המחשבות שעטף אותי כמו שמיכה של שקט! ואני שוב צובטת את עצמי כדי לוודא שאני לא חולמת מה שאני עושה, שהתיפאורה לא מזוייפת ושאתה זה שעומד מולי, לא דוגמן צמרת אלא אתה... בשר מבשרך!!!! אבל לא! כל פעם אני חולמת!! שעות שאני יושבת, מביטה בתמונה שלך, מגלגלת את שמך על שפתיי ומשלה את עצמי! אבל מה שנראה לי שאתה בכלל לא מעלה בדעתך שאני חושבת עליך 24 שעות ביממה. שאני בוכה כל לילה בגללך , משלה את עצמי עבורך ושאני מרגישה שכל יום שעובר אתה עולה ועולה בסולם האהבות שלי עד שלא תהייה עוד דרגה לעלות ותיפול ותעלם לעד- דבר שאני בטוחה שלא יקרה! בהתחלה, אני מוכרחה להדגיש שבכלל לא חשבתי על מכתב כזה- מעורב רגשות... רציתי לנתק איתך כל קשר ומגע לנצח אבל רק המחשבה על זה מעבירה בי צמרמורת ועיני דומעות. וידעתי שזה יהיה קשה אבל לא עד כדי כך עד גבול הבילתי אפשרי ואפילו עובר אותו! ובחלומות שלי חרקתי שיניים ובעלתי גלולות דמיוניות לחיזוק הביטחון העצמי ואז ויתרתי על הרעיון הטיפשי הזה כי החלטתי שזה פשוט בלתי אפשרי לשכוח אותך. רוצה שתהייה שלי... רוצה להיות שלך.... כי אהבתי .... אני אוהבת... ותמיד אוהב אותך.... שלך, הילדונת שמאוהבת נואשות, מאוכזבת אך מתגברת...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-(

למעלה