לנסיך שלי

לנסיך שלי

הופעת מאי שם לפתע פתאום הרגזת ורבנו בלי סוף אך במהלך השיחה התפתח הקליק ומצאנו עצמינו בקטע מדהים את ליבי כבשת ואת מוחי חידדת ואני רוצה להגיד לך תודה על החברות הנפלאה ואני פשוט אוהבת אותך שלך אלת האהבה :)

מן החיים הצבועים....

לפני...שנים נולד בכרמל תינוק נחמד וחייכן ועד מהרה הפך להיות ``יורם``כמו כולם בשכונה והיה לו טוב לאותו תינוק מתבגר עד שהתגייס לצה``ל ושם איבד את כל תמימותו ותומתו ועד מהר למד שאם ישאר כזה ישמש כדור משחק בידי אחרים בכל ולכל אשר יפנה. שינוי התדמית היה הכרחי ומה שהחל כהעמדת פנים הפך להיות האני העצמי וזאת דרכי להלחם בזאבים באשר הם-רק עם הלשון כי אינני אלים מטבעי וידוי מספק???

וידוי מספק

לחלוטין ארבל וגם מפחיד אני איתך לא מתעסקת ילדון חמוד(חייבת להתחנף)עם קצת הרבה תסביכים ומשקעים........... ***************כמו כולנו********************

ווואיי ארבל

חבל אנחנו הולכים לאיבוד התנצלתי ואני אתנצל גם כאן למי שידלג על ההודעה המורחבת----------- סליחההההה----------- אני ממש לא התכוונתי לפגוע ואני יודעת שפגעתי כי טרחת לתקוף אותי בני הודעות אז באמת סליחה הרושם מוטעה

דף חדשB-)

ארבל שמת לב לדרך העקלקלה בינינו ממש כמו מה שכבר קרה לי וממנו התחילה הכתיבה של השיר\קטע. אופססססססססס הווה אומר האשמה רק בי!!!!!!!!!!!1 אופססססססססס

חחחחחחחחחחח

רציתי לרשום לך הערה שתתאים אבל נמנעת אין לי כוח לעימותים וחבל שאני נאלצת להזהר בלשוני איתך---- כי היה נחמד אם יכולנו לדבר ולעקוץ חופשי לילה טוב לך

למעלה