לנסות שוב?

המגבניק

New member
לנסות שוב?

אוקייי לילה טוב לכולם אז ככה רציתי לספר לכם על אהבה שהייתה לי אני בדרך כלל אחד כזה שלא רושם בפורמים על דברים אישים שלי אבל לא יודע למה אני מרגיש שאני רוצה להוציא את הסיפור אהבה הזאת ולראות תגובות על זה. טוב לפני שנה וחצי בערך הייתי בצבא בדיוק חזרתי מקורס סמלים לפלוגה שלי ואחרי יום ראיתי אותה ואמרתי לעצמי בלב "את זאת אני רוצה" הקיצר היה איזה יום שעבדנו ביחד ובלה בלה דיברנו והחלטנו לצאת ביחד ביום שישי... יצאנו ביום שישי אני זוכר זה היה בפורים...הקיצר התנשקנו והקשר התחיל לזרום אני מדבר איתכם על קשר מדהים אהבה בלי סוף עשיתי הכל בשבילה כל הזמן הייתי מפתיעה אותה בדברים לדוגמא ביום האהבה אחרי שלא ראיתי אותה 10 יום כי אני השתחררתי כבר והיא נשארה בבסיס קניתי לה מלא בלונים ומנורה כזאת של דובי שמתי הכל בפגש באותו ובאתי אליה לבסיס הקיצר מדברים באוטו ואז אני אומר לה לכי תראי עם המגבר שלי עובד ואז אתם גם יודעים מה קרה היינו ביחד 11 חודש.. ופתאום התחלתי להרגיש חוסר יחב מצידה כאילו אני עושה ואני לא מקבל חזרה ... הפיצוץ היה שהיא חזרה הביתה ביום רביעי ואני בדיוק חזרתי ממקום כלשהוא התקשרתי אליה לשאול מה קורה עכשיו מה אתם מצפים שאתם מדברים עם חברה שלכם .? שתגיד לכם התגעגעתי תבוא אני מדבר איתה וכלום לא תבוא ולא כלום. וככה נגמר השיחה התקשרתי אליה שוב לשאול למה אני צריך להזמין את עצמי אליה.. הקיצר באתי אליה לא יכלנו לדבר כי החברה שלה הייתה אצלה וקבענו לדבר מחר ... אני מחכה למחר והיא לא מתקשרת ולא כלום עד שעה 5 בערב . בסוף החלטתי שאני יתקשר ואז אני היא אומר תגיד לי מתי אתה רוצה לדבר כי הבטחתי לחברה שלי שאני יוצאת איתה... הקיצר דיברנו ביום שישי בסוף ואמרתי לה שאני לא מסוגל להמשיך שהקשר הזה ככה (יש עוד דברים מסביב לא רק מה שרשמתי אבל הכל מתייחס לחוסר יחס) החלטנו להפירד ודווקא שבועיים לפני היום הולדת שלי... ביום הולדת התקשרה אמרה מזל טוב.. והיינו מדברים פעם ב...ונפגשים רק אם הייתה גרה באזור אני הייתי גר בחולון והיא בראשון .. קרובים יחסית ...ואז החלטנו להיפגש שוב ישבנו במסעדה ואז דיברנו על הקשר ואמרה את המשפט שלא ייצא לי מהראש הרבה זמן "מעריכים בנאדם שאין לך אותו" סוף השיחה שיננו מרוצים התנשקנו והיא אמרה שנחזור למה שהיינו פעם זה היה יום שישי אני מגיע הביתה שולח לך הודעה לילה טוב יפה כזה ולא מקבל תגובה וביום שבת דיברנו שוב ואמרה שיום חמישי היא תבוא ואז תבוא אליי. הבעיה שלה הייתה שלא היה לה שיחות בטלפון היא חזרה לצבא מיום ראשון עד יום חמישי לא התקשרה ולא כלום אני לא מאמין בגלל שלא היה לה שיחות כי אם מישהו רוצה לדבר הוא ישיג איך שהוא לדבר.... ביום שני דיברתי איתה ואמרה שהכל בסדר ובלה בלה.... ביום חמישי היא חזרה הביתה ואז במסנגר אני עושה לה לא הבטחת למישהו שאת תבואי אליו? "וואי נכון אתה יודע אבל שאני שוכחת נכון".... ואחרי שבוע היה לי מילואים של 4 יום בפלוגה שלה כעסתי עליה ככה שבוקשי דיברנו .......ועכשיו עבר 3 חודש שלא דיברנו מאז שחזרתי מהמילואים.......... ואנחנו לא ביחד עוד מעט שנה והבחורה הזאת לא יוצאת לי מהראש כל שיר מזכיר לי אותה כל היום היא במחשבות שלי ואני לא מבין מה עשיתי שזה נהיה ככה .....השאלה שלי אם לנסות שוב אני בטוח שהיא אהבה אותי כי היינו פשוט זוג מושלם. ומי שחושב שיש לה מישהו אחר אז לא וזה בדוק תודה רבה למי שהגדיש זמן בשביל הסיפור הזה

בלאגנית

New member
ממש מוזר הסיפור הזה. מוזר ועצוב.

אין לי סיבה הגיונית אחת למה היא התנהגה ככה...

alexroll

New member
עצה שלי

אם אתה מרגיש שתפספס משהו אם לא תנסה שוב אז לך על זה. בכל מקרה מהגורל אי אפשר לברוח... אם כן אז לא גורל. בהצלחה :)

השאלה בעיני מי הזוגיות הייתה מושלמת

היא קיבלה הכל ממך- יחס יפה, רומנטיקה, אהבה מכל הלב, אבל היא שוכחת שקבעתם להיפגש, לא עושה מאמצים בכלל לתקשר איתך... האמת- לא הייתי טורחת לנסות שוב איתה. תעריך את עצמך קצת- מגיע לך יותר מזה...

המגבניק

New member
תגובה

הבעיה שהיא לא יוצאת לי מהראש הייתי עם 4 בנות אחריה ואף אחת לא משכה אותי ולא כלום רק היא ...

תקשיב

מה כבש אותך כשראית אותה והחלטת שאת זאת אתה רוצה? אני מניחה שהמראה שלה,כן? אחרי זה כשכבר הייתם יחד..תחשוב טוב טוב..היא נתנה לך כל ה-11 חודש האלה אותו יחס אוהב ומפרגן שאתה נתת לה? היא השקיעה בך? אהבה וכיבדה אותך? תשאל עצמיך את השאלות הללו. כי אם זה לא היה ככה..אתה פשוט היית עיוור וטיפש,מצטערת שזה נשמע ככה אבל זה מה שמתקבל.. ראית בחורה,סוחררת ממנה,נתת לה חצי מלכות..ומה היא נתנה לך? מאוד חכם מצד הגברת לומר לך "לומדים להעריך אחרי שמאבדים",זה משפט שכל אחד היה אומר כדי לצאת טוב ותמים,,אבל מה היא עשתה עם התובנה הזו? כ ל ו ם !!!!! אתה שם לב שאתה רוצה ומחכה ומצפה ליחס מצידה..והיא מזלזלת??! כניראה טוב ונחמד לה שאתה סוגד לה ואוהב אותה..נו מה אכפת לה שאתה שם עבורה..מובן מאליו לא? תקשיב ותפנים-תתרחק ממנה ומהר,אתה לא צריך יחס כזה מבחורה שלא יודעת להעריך!! מגיע לך משהו הרבה הרבה יותר טוב ואתה תמצא זאת רק אם תיתן לעצמיך הזדמנויות ולא תתקבע עליה. לא כל אחת תמשוך ותכבוש אותך זה נכון,אבל במשך הזמן אתה תיראה שהבחורה הראויה שלך תגיע,וכשהיא תגיע אתה תרגיש לבד שזה הדבר האמיתי,ושהיא מעריכה אותך באותה מידה . מאחלת לך בהצלחה,קח בקלות ותביט קדימה. אל תתעכב על לב כואב ובטח לא על הפרינססה הזו.

בריט23

New member
באמת רד ממנה.....

מגיע לך שיעניקו לך במידה שאתה מעניק, אבל היחס שלה כלפיך היה אדיש ומזלזל. גם אם תצא עם עוד 10 או 100 בנות אחריה וזה לא יהיה זה אסור לך להתייאש, ובאמת תשכח ממנה כי מכל מה שסיפרת לי עליה היא נשמעת בחורה לא יציבה שמשחקת אותה ראש קטן וזה לא מגיע לך. תעריך את עצמך ותבין שמגיע לך הרבה יותר טוב מזה. מקווה שעזרתי. בהצלחה=]

אז ככה

לדעתי ממה שכתבת הבעייה בקשר היא שאתם ממש לא על אותו גל. אתה מתאר את עצמך כחבר אוהב ומפנק ודורש יחס בחזרה, ואילו היא נראית אחת כזאת שיותר לוקחת הכל באיזי, מסננת אותך, משחקת משחקים פה ושם, מה זה "שכחתי" לבוא אלייך, אחרי שלא התראיתם שבוע? לא להתקשר? וזה עוד אחרי כ"כ הרבה זמן יחד! נראה שהיא סובבה אותך על האצבע הקטנה שלה, נהנית שאתה בסביבה אבל מחזיקה אותך על אש קטנה. אתה אומר שאתה בטוח שהיא אוהבת אותך כי היה לכם קשר מדהים. אז נראה לי שאתה לא מחובר למציאות חבוב כי הקשר בכלל לא נשמע כזה מדהים ונראה שהסתנוורת מרוב אהבה, אהבה מעוורת ולא ראית את מה שהיה פרוש לך מול העיניים. ברגע שתבין שהעניין רקוב מהיסוד יהיה לך הרבה יותר קל להמשיך הלאה.

המגבניק

New member
תגובה לזאת סתם מהכפר

תראי ה10 חודש היו ממש טובים יחס מצידה והכל מכתבים התלהבות ואז זה התחיל להדרדר

אז..

היא כניראה הגיע לשלב שהיא לא רוצה יותר..תניח לה ותשחרר,אי אפשר להכריח אדם לאהוב או לרצות אותך. תיקח את החודשים שלכם יחד כחוויה וניסיון חיים ותמשיך הלאה.

המגבניק

New member
תגובה לזאת סתם מהכפר

תראי ה10 חודש היו ממש טובים יחס מצידה והכל מכתבים התלהבות ואז זה התחיל להדרדר ולגבי זה שהיא נראה טוב היא יפה כן ...אבל לא במרות גדולות

תגובה

אם יש גורמים שמפריעים לקשר, כדאי להתגבר עליהם; אבל אם לא רצתה להפגש אתך, אין מה לעשות. אם אתה רוצה, נסה לדבר אתה לפעמים ולהתקרב אליה. אולי עדיף בינתים קשר רחוק בלי מחויבות. נסה להזמינה לפגישה מיד רגע לפני הפגישה, ואז לא יוצרו בעיות.

שמע אחי

הייתי במצב דומה מאוד לשלך.. אם אתה עוד אוהב אותה ואתה עוד רוצה אותה אל תחשוב יותר מדי ולך אליה! נו אתה עוד פה?? לך אליה כברררר!!! בהצלחה אחי ואל תשכח לעדכן

המגבניק

New member
תומר

אתה יודע מה זה להשקיע ואז את מקבל סטירה לפנים ? זה לא פשוט ללכת אליה עובדה נפגשנו שוב וזה עדין ככה

אתה לא הבנת..

הבחור כן רצה אותה וכן הלך אליה ונתן ועשה מעל ומעבר..אבל הגברת פשוט לא רוצה והחלה לזלזל..אז למה לו להשפיל עצמו שוב? לא עדיף שהוא ימשיך בדרכו ודי? לפעמים צריך לדעת לשחרר ולא הכל וורוד וקסום וחוזר להיות יפה כמו בסרט.

סיפור מוכר

גם אני הכרתי מישהי כזאת והינו מעט מאוד זמן (חודש) כי מיד הבנתי שהיא רק מקבלת אהבה ולא מחזירה כנראה שיש כאלו בחורות... אל תקח את זה קשה, התרופה הכי טובה היא הזמן... תנתק איתה קשר ותמשיך הלאה אם כל הכאב והצער

תגובה

אם אהבה אותך, עליך לברר אתה למה נמנעה מלהפגש אתך. אם תחליט שהקשר חשוב לך, נסה לקבוע אתה פגישות שיתבצעו מיד אחרי הקביעה. אולי באמת התקשתה לפגוש אותך. אמנם לא הוגן, שרק אתה תבוא אליה. אפשרי שתקבעו להפגש באמצע הדרך בעיר לפעמים. כעת אחרי שעבר כמה זמן, אולי נרגעתם ותוכלו לפתור את הבעיות. אפשרי גם, שתהיה בהתחלה רק ידיד שלה. אם תגלה שהקשר מצליח, תקרבו.

למעלה