לנסות עם אישה?

לנסות עם אישה? ../images/Emo4.gif

אני פה עם ניק בדוי. אני בת 35, נ+2. היחסים עם בעלי בסדר, המין לא משהו, אבל אני חיה טוב. כבר שנים שאני מפנטזת על בחורות. לא על סקס עם בחורות כמו על בחורות עירומות. מתה על אתרים וסרטים בהם מראים נשים יחד, בכל פנטזיה שלי יש רק נשים, אין גברים בכלל. לאחרונה חשבתי לנסות להכיר בחורה דרך האינטרנט ולראות אם הלכה למעשה זה טוב כמו שזה ניראה. אני לא רוצה רק סקס, אלא גם חברה-ידידה, מישהי לבלות איתה בחוץ, אבל שלא ידעו שיש קשר מעבר לזה. אין לי כוונה לספר לבעלי על זה, בטח לא עכשיו. אני חוששת, גם כי אני נשואה ואני מפחדת שאוהב את זה (להיות עם בחורה), וגם כי אני פשוט מפחדת ללכת על זה, לנסות, אחרי כ"כ הרבה שנים (10 בערך) של פנטזיות. האם כדאי לי לנסות? והאם פנטזיות על בחורות עירומות מספיקות כדי לנסות איך זה? למישהי יש נסיון עם זה? הכוונה, האם מישהי היתה או עודנה במצבי? תודה

white star

New member
../images/Emo54.gif ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

המצב שאת מתארת כאן הוא מצב מאוד מסובך. מצד אחד יש את הבעל ומצד שני את רוצה לגלות אם הפנטזיות שלך הן בגדר פנטזיות או מציאות. מכיוון שאין לך שום כוונה לספר לו, ומה שאת רוצה לנסות כן נחשב כבגידה, רצוי שתחשבי טוב טוב איך את תרגישי עם העניין אל מול בעלך. אם אין לך בעיה, את יכולה לנסות להתחיל "לגשש" בקטנה ולראות לאט לאט איך את מרגישה. מקרה קצת דומה רק בקטע ההומואי אני מכיר, שידיד שלי בדק אם גברים באמתצ מעניינים אותו, והיום הוא עם בן זוג, ביחסים טובים עם אשתו לשעבר והם מתחלקים בגידול הילדים. בכל מקרה, מה שלא תבחרי שיהיה

נראה לי שאני יכולה לעזור לך ..

תקשיבי את נמצאת במצב קצת בעייתי.. לדעתי.. את צריכה ללכת עם ההרגשה שלך ולנסות... לא יקרה כלום ואת תרגישי הקלה... אולי בכלל תגלי שזה לא זה ואם זזה תחשבי טוב מה יותר חשוב לך ומה בעצם את רוצה יותר ... לעבור צד?!?!אולי לשתף את בעלך ... אולי הוא יבין אותך!! אני הייתי במצב די דומה ......בעצם לא ממש אבל היו לי את אותם שאלות ואותם הבעיות התחלתי עם כל זה בגיל מאוד צעיר עד ליפני שנתיים הייתי יוצאת עם בנים רקקק עם בנים ועם הרבהה בנים.. אבל תמיד זה הי אצלי ביפנים רק היה צריך את המישהיא שתוציא את זה וזה קרה...היינו הרבה זמן ביחד ובאמת גיליתי ש..כן!אני אוהבת גם בנות... אני אומנם לא נשואה כך שאין לי בעיה עם זה אבל.. בגיל כל כך צעיר בכל זאת זה מתלווה בהרבה קשיים מלהסתתר בהתחלה מהחברה כולה .. מההורים.. זה..קצת לחיות בפחד.. אבל כשהוצאתי את זה החוצה אחרי שניסיתי והבנתי שזה מה שאני ושזה מה שאני רוצה זה גרם לי להקלה מאוד מאוד גדולה.... מקווה שעזרתי לך .. ולא בילבלתי אותך רק יותר... אם יש לך עוד שאלות בכייף....

היי.

נשמע מדבריך כי את נמצאת במערכת זוגית שאינה מספקת אותך, ולכן את מרגישה צורך לחפש גירוי בחוץ. את צריכה להבין כי הצעד שאת חושבת לעשות, ללכת ולהתנסות עם נשים הוא בגידה לכל דבר. אני חושבת שאת בהחלט צריכה ללכת עם התשוקה הזו, שבוערת בך כ"כ הרבה שנים, אבל להיות ישרה עם בעלך ולספר לו על זה. הרי אמון הוא הדבר הכי חשוב במערכת יחסים, לא?! אולי על מנת שתרגישי שאת מסוגלת לשתף את בעלך במחשבותייך תציעי לו על התנסות זוגית, ולהוסיף עוד בחורה לבילוי שלכם? ככה תוכלי להתנסות מבלי לפגוע בבעלך... שיהיה בהצלחה בכל מיקרה.

marik

New member
חשוב לדעת

לצרף עוד בחורה פוגע באינטמיות שלה עם בעלה, ובאינטימיות שלה עם הבחורה. והיא מחפשת את זה לאו דווקא כי המערכת הזוגית לא טובה והיא צריכה גירוי חיצוני, אלא כי זאת פנטזיה ישנה שלה שרק הולכת ומתחזקת עם הזמן, במיוחד לאור העובדה שהסקס עם בעלה לא משהו. אבל אני מניח שמעבר לזה הזוגיות שלהם מדהימה. מה שאני יכול אולי להציע, זה לגשש אצל בעלך ולנסות להבין לאן נושבת הרוח אצלו. מה דעתו על הרעיון שאם וכאשר זה יקרה אז מה יהיה...?.. הייתי מגשש בחוץ ומחפש מישהי כזאת ורואה אם אני מסוגל להמשיך הלאה למשהו יותר רציני מסתם שיחה וירטואלית. אולי לא ואז הכל יגמר שם. ואז אני אדע אם אני הולך על זה, ועם מי, איך מתי למה וכמה. ואפרופו, יש שיגדירו שהמעשה אינו בגידה ומחינה מצפונית הוא תקין לגמרי.

אין מצב לשלישייה

לא מקובל עליי וגם מגעיל אותי (אני שמרנית בקטעים האילו). בפנטזיה זה נחמד (סרטים). וחוץ מזה זה לא שהסקס עם בעלי מלהיב אותי...אז לצרף לבחורה? כמעט אין סקס גם ככה....ואני מרגישה חרא כי החיים עוברים ואני לא מסופקת בתחום הזה עם מה שיש. אני מתבזבזת...סקס צריך להיות טוב, וכבר היה לי סקס טוב עם חברים שהיו לי ועם בעלי זה אף פעם לא היה איי איי איי ועכשיו זה בכלל משעמם...

האמת גם המין עם בעלי ממש לא מספק

אותי, בלשון המעטה. עם חברים קודמים (לא שהיו לי הרבה, כולו 3), היה לי יותר טוב. לא נהנת עכשיו. מצפונית אני לא רוצה לבגוד עם גבר, וחוץ מזה עם אישה יותר מתחשק לי. אישה כיום עושה לי את זה. מזמממממממן (3 שנים) דיברתי עם בעלי על זה. הוא חשב שאני צוחקת, אבל שהבין שלא הוא אמר שזה לא מקובל עליו. לא לראות ולא להצטרף ולא שאלך עם אישה, מבחינתו זו בגידה. אבל זה אוכל אותי, אני סקרנית. וחוץ מזה אני חיה בתסכול כבר שנים, כי המין מבחינתי ממש לא איי איי איי ומבאס אותי להיתקע ככה עוד מליון שנים. כי לבגוד עם גבר אין מצב. וכך יוצא שרוב הזמן אני מפנטזת לבד על בנות (בלבד). ולהתגרש אני לא רוצה, כי היחסים עם בעלי פחות או יותר טובים (לרוב טובים, היו תקופות גרועות, עכשיו בסדר). I am trapped.

Do It Yourself

New member
שלום פשטידה - תקראי בבקשה..

המצב שאת מתארת הוא מצב לא פשוט. הדילמה שאת מתחבטת בה - בין הקשבה ללב שלך, לבין הליכה עם המוסכמות הנורמטיביות והמצב הנוכחי (את נשואה + 2). אם היית ילדה בת 18, הייתי בוודאות אומר לך שתלכי עם הלב שלך, תחווי את זה ואז תוכלי לשפוט את הרגשות הללו, אם הן אמיתיות או בגדר פנטזיות בלבד, אך הסיטואציה קצת שונה. את כרגע נמצאת במקום אחר בחייך. את מחזיקה בעל ושני ילדים (אני חייב להוסיף "מקסימים" למרות שאני לא מכיר אותם..). אל תשכחי שהתנסות כזו היא בגידה לכל דבר והתנסות כזו עלולה לגרום לך לאבד את כל "מפעל חייך", הכולל את ילדייך, בעלך אולי משפחתך. וכל זה בשביל הגשמת פנטזיה. למרות שזה נשמע כך, אני ממש לא נגד התנסויות (אני הומו, אגב), אך אני חושב שכן כדאי לשתף את בעלך בדילמות הללו. שיתוף, לדעתי, יכול לגרום לדברים להראות כל כך אחרת, אולי, גם אם הוא לא יסכים, זה ייקח את מערכת היחסים שלכם צעד אחד קדימה, בפתיחות אחד כלפי השני, בקבלה, אולי תגלי שיש לו פנטזיות אחרת (צירוף אדם שלישי, או התנסות עם בחורה אחרת), אולי בסופו של דבר תסכימו שניכם שכל אחד יממש את הפנטזיות שלו? מן הסתם, אולי גם לא... בשורה התחתונה - אני חושב שרב הזמן כדאי ללכת עם הלב, רב הזמן כדאי לעשות מה שמרגישים וחושבים, אבל (!!!!!!!!) צריך גם להיות מאוד מחושבים, אחרי הכל יכול להיות שבהליכה אחרי הלב, תאבדי חצי אחר ממנו... בהצלחה.

למעלה