לנסות לתקן אותך

קולדפלי

New member
לנסות לתקן אותך

השעה חמש וחצי לפנות בוקר , אני יושב כאן מול המחשב ונכנע לסם הזה שקוראים לו קולדפליי , השירים חוזרים על עצמם בריפיט וכל פעם וכל שיר שחוזר על עצמו מתחזק במשמעות שלו ובריגוש שהוא מעביר בי בכל פעם מחדש . כל כך כיף להתמכר למשהו , גם עם זה עצב למרות שאין לי שום סיבה להיות מדוכא או מלנכולי . אבל להתמסר לפרק זמן מסוים עם עצמך ואוזניות שעוטפות ומחדירות בך מלנכוליות של מישהו אחר עושות טוב בצורה ביזארית . השיר פיקס יו , מתנגן בפעם החמישית כבר אם לא יותר , משתתק ומפנה מקום ל טוק שיפנה מקום הארדסט פארט . איזה אלבום קסום . שיר רודף שיר עצב רודף עצב דמעה רודפת דמעה . אני כבר בן 27 אבל מתלהב כמו איזה גרופית בת 14 ששומעת בריטני ספירס . ההבדל עצום . אבל ההתרגשות הילדותית זהה . הקול המיוחד של כריס פוגע בדיוק איפה שצריך למרות שלא נראה שהוא מתכוון לכוון בדיוק . אולי בגלל שהוא מכוון לאחד ופוגע בכולם , ואולי זה רק אני . מקווה שמישהו הזדהה ולו עם שמינית ממה שנאמר בשורות העליונות . ואם לא ? אז סתם הייתי חייב להתרוקן ממחשבות .

עשית לי חשק לשמוע אותם ../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

כתבת באמת יפה! הזדהיתי עם ההרגשה מאוד! למרות שבזמן האחרון אני לא כלכך מרגישה את זה שוב כמו פעם.. וגם כל האלבומים לא אצלי :\ ובכלל לא שמעתי קולדפלי איזה חודשיים! |מתביישת| אבל אתמול שמתי לב שאני עדיין זוכרת את הסדר של השירים בכל האלבומים
אחח.. נראה לי אני אחזור. (קריין): האם זה יצליח? האם קולדפליי יחזירו את המקום שלהם בליבה של שיר? האם רועי יפסיק להשמיץ את הרד הוט צ'ילי פפרז? ומה בכלל קורה עם החמוס שנדרס אתמול? כל זאת נדע בהודעה הבאה של גמבה ב ~פורום קולדפליי~ [טה טה טההה]

sf59

New member
קריין:...יפה! אהבתי! ../images/Emo140.gif

ומדוע רועי משמיץ את הרד הוט צ'ילי פפרס??? לא איכפת לי שהם יבואו בקיץ,וקולדפליי יגיעו בסתיו או בחורף הקרוב

sf59

New member
בהחלט מזדהה עם ההרגשה !

כתבת יפה!
מזמן לא הקשבתי לדיסקים,כי אני מקשיבה יותר במחשב,אבל אצלי במחשב זה לא כ"כ איכותי. ממליצה מאוד על האלבום הראשון parachutes פשוט ומקסים. ואח"כ אפשר לעבור לשני a rush of blood to the head שהוא כמובן מומלץ.

coldgirl

New member
|בלון?| ואוו. ../images/Emo9.gif

אהבתי את מה שכתבת... זה כ"כ נכון

דיתוּש

New member
התרגשות משירים היא ילדותית../images/Emo13.gif?

הרשה לי לחלוק על דעתך
.

WhiteShadows

New member
כל כך מבינה אותך

אבל בקשר לפרשוטס האלוהי
למרות שגם X&Y מצויין אין על אלבום הבכורה המושלם הזה שעושה לי בדיוק את מה שתיארת ואפילו יוותר

למעלה