תשובה
(עכשיו כשאתה שואל את זה אני נזכרת בראיון ההוא שהצעת פעם, עדיין קיימת התוכנית ההיא?) בכל אופן, אפשר לומר שזה היה הראשון. פעם בגיל 18 עשיתי שבוע בנורמנדי חצי תרמילאי, פשוט מהאילוץ שלא יכולתי לשכור רכב וישנתי במקומות זולים, אבל לא באכסניות. ולא היה לזה אופי תרמילאי. מה חשבתי על תרמילאות ואכסניות לפני הטיול הזה? שזה בכלל לא אני. זה לא עניין אותי ולא חשבתי שאני אגיע אליהן אי פעם... מכמה סיבות. תמיד היה לי זמן רק לטיולים קצרים, תמיד נסעתי עם בעלי דאז, אז עשינו טיולים קלאסיים של רכב שכור, לינה בצימרים / מלונות 2-3 כוכבים, טיול מתוכנן יחסית (גם אם לא בפרוטרוט ולא תוכנית מחייבת), ובכלל החיים שלי היו מאד יאפיים אז מה לי ולתרמילאות??? גם את הטיול הגדול שלי בשנה שעברה יהיו כאלו שלא יגדירו כטיול תרמילים - הרי טסתי מקטמנדו לפוקארה, לקחתי ג'יפ ממקלוד גאנז' לאמריצר, לא רוצה לומר כמה טיסות נוף במסוקים עשיתי באוסטרליה (זה נהיה תחביב) וכשבישלתי באכסניות בנ"ז לא קניתי את מותג הבית budget ולא נודלס של 10 סנט... אחרי הטיול הקרוב לאירלנד (יוני) אני אגיד לך אם אני מוכנה להמשיך עם העניין הזה באירופה. נ"ז ואוסטרליה הן גן עדן לתרמילאים, ואני חוששת שאני אגלה שבאירופה זה לא זה, שהאכסניות איכסא (שמעתי סיפורי זוועה), שהמטיילים הם בני 19 שבאים רק בשביל לשתות (גמני אוהבת לשתות! אבל לא רק

. אני מקווה שלא. נ.ב. מחפשת שותפים לאירלנד: day walks ביום, בירה בלילה. מישהו בא?