LOL
K Kay Bennet the 1 st New member 29/10/05 #9 אני לא יכולה ../images/Emo7.gif המנהלת לא מרשה לי. אבל פעם מזמן הייתי אדומה. זה הכי קורב שלי להנהלה. אה אני מנהלת קומונה של בעלי לשעבר...
אני לא יכולה ../images/Emo7.gif המנהלת לא מרשה לי. אבל פעם מזמן הייתי אדומה. זה הכי קורב שלי להנהלה. אה אני מנהלת קומונה של בעלי לשעבר...
I invisable New member 29/10/05 #19 חוסכת לעצמך אנרגיה באצבעות ומוציאה אותה בכיוון יותר טוב- חיוג מספר הפלאפון שלי.
° ° w a v e ° New member 29/10/05 #25 בונא אחרי שדיברתי איתך, אני כזה מנסה להחזיק תצמי ערה, רק נכנסתי שנייה למיטה ונרדמתי [זה ממש לא מצב נורמלי אצלי אגב. בדר"כ אני נרדמת הרבה יותר פעמים ]
בונא אחרי שדיברתי איתך, אני כזה מנסה להחזיק תצמי ערה, רק נכנסתי שנייה למיטה ונרדמתי [זה ממש לא מצב נורמלי אצלי אגב. בדר"כ אני נרדמת הרבה יותר פעמים ]
D darklighter New member 29/10/05 #27 ../images/Emo45.gifאור../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo121.gif כ' עלייך
../images/Emo45.gifאור../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo121.gif כ' עלייך