למי ש"מתעצל" לגשת לארכיון,../images/Emo183.gif
אני כותבת לך בתור בחורה בת 22, שסובלת מ-C.P. ופירכוסים שהתחילו כשהייתי קטנה, והתחדשו לפני כמעט שנתיים. הפירכוסים אצלי גרמו להידרדות המצב הבריאותי אבל היום אני משתמשת בתרופה דפאלפט 200. הרופאים שטיפלו בי בבית החולים לאחר ההתקף השני, המליצו על תרופה זו, והיום, אני כמעט ללא התקפים, כאשר ההתקף האחרון שלי היה ב-20.4.2001. במקרה שלי, אני לוקחת 3 כדורים ביום, אחד בצהריים, לאחר הארוחה, ושניים בערב, בהפרש של 8שעות זה מזה. קראתי את הודעתך העצובה, והתרשמתי שאת מאוד מתוסכלת מהעובדה שאת לא יכולה לעזור לילדה שלך, וזה דבר נורא. האם שמעת פעם על "דפלאפט 200"? מתוך נסיון, אני יכולה רק להגיד שפירכוסים זו חוויה מאוד קשה, ולי באופן אישי, היה קשה מאוד לחזור אח"כ לשיגרה הרגילה, עשיתי זאת בתמיכתם של המלאכית שלי, הכוונה למורתי], ולמשפחתי. כמובן שגם ההתמודדות עם ה-C.P. לא פשוטה, ואני כותבת לך משפט זה, בתור מישהי שנולדה עם מגבלה זו, שמתבטאת אצלי בשיתוק של יד ימין, ושתי הרגליים, מה שמונע ממני ללכת. במהלך השנים עברתי גם 8 ניתוחים ברגליים שהצריכו שיקום ארוך בביה"ח השונים בארץ, וכמובן:גבס. לאחר השיקום, ישנם את טיפולי הפיזיוטרפיה הכואבים שכל עמידה על הרגליים, מביאה איתה כאבי תופת. האם בתכם עברה טיפולי פיזיוטרפיה? אשמח לעזור גם בתיבת המסרים האישיים של תפוז, ואם תפני אליי, אתן לך את כתובת האימייל הפרטית שלי, כדי שאראה במה אוכל לעזור, זהו לבינתיים,