לנירית הסטלנית...

הילה jjj

New member
לנירית הסטלנית...

אוקי...את כ"כ טועה ומדברת הרבה שטויות... סורי על הגסות רוח...ואני אצטט אותך "אני לא מבינה למה המציאו את האייליינר...עצה שלי תשתמשו רק בעיפרון בתור תוחם לעין " למה נראה לך? דבר ראשון לשים עיפרון במקום איילינר זה מזוויע...זה בהרבה פחות עמיד ופשוט לט יפה...ושמים לב לזה מאוד...וזה נורא "בנות ששמות סומק חום וזה נראה כמו גוש חרא שנמרח להן על הפנים" ועוד הפעם,סומק חום זה הצבע הקלאסי,חום נקי,ואם שמים את במינונית הנכונים ובאזורים הנכונים ומשלבים אם זה עוד כמה צבעים...אז זה כמעט דבר הכרחי,ושוב...תלוי איך משתמשים "אודם אדום...כבר פאסה!!!!" אודם אדום הוא דבר שפשוט בחיים לא יהיה פאסה,כמו שג'ינס לא יהיה את אלו ואחרים את אמרת כנראה אך ורק מתוצאה של חוסר ניסיון... כל דבר יכול להיות יפה אם עושים בו את השמוש הנכון ותלוי איך משתמשים בו... פשוט זה הטריף לי את הדעת...הייתי חייבת

זכותך להביע את דעתך.וזכותי לחשוב מה

שבא לי! אני חושבת שאדום זה פאסה ושאיילינר מיותר אוקיי???? ושסומק חום בצורה מוגזמת זה מגעיל.זכותי להביע את דעתי זה שאת חושבת אחרת זה בעיה שלך לא שלי!

מעינית

New member
נירית הסטלנית../images/Emo70.gif

נכון שזו הדעה שלך אבל עם היית מדברת יותר יפה שיבינו ולא בכעס כזה אל "איפור חום אל הפנים ניראה כמו גוש חרא מרוח"אבל את יכולה להגיד ככה:"לדעתי צבע חום לא מתאים לפנים כדי צבע אחר"עם היית אומרת ככה אני והיא לא היינו כועסות עליך את מבינה בכלל משהו

אם אני לא טועה את בת 8 וחצי לא.??

אז תשקי את יודעת בכלל להתאפר??. אולי את יודעת רק לקחת לאמא את האיפור ולמרוח אותו על הפנים..לכי לפורום קטנטנות או פעוטות..

Sanosuke

New member
נירית...

זאץ הילה שוב פשוט אני בבית אחר הבעיה שלך זה שאת קובעת עובדות את לא סתם אומרת והכל נובע מחוסר נסיון אז את יכולה להגיד לשאול,להתעניין אבל לא לקבוע דברים סתם

אמממ

זה ממש לא נובע מחוסר ניסיון....יש לו ועוד איך ניסיון ומי את שתגידי לי??? אני אגיד מה שאני חושבת וזהו אני לא אתווכח איתך כל אחד ודעותיו מה שבעיני יפה בעינייך לא אז זהו! ואל תתחילי לנסות להסביר לי אבל כך וכך זה לא מעניין אותי כי אני חושבת איך שבא לי לחשוב וזהו נקודה!

מעינית

New member
קצת נימוס נירית הסטלנית

היית יכולה להגיד את המישפט שלך יותר ברור ומנומס ולא לדבר בשפה זולה שכזו(את לא תביני למה אני מיתכוונת) כמו ככה"זה לא מתאים לי צבע חום,אני מעדיפה צבע אחר" זה כבר היה נישמע יותר טוב,אז אני אומרת למנהלת/ות שתימחוק את המילה שנירית הסטלנית אמרה וזהו מקווה שהבנת נירית הסטלנית(היתכוונתי לנירית הסטנית)

למעלה