לנינה שלי

לנינה שלי

נינה..מה אני כבר אגיד לך ...את מלאך...את יפה ברמות שבחיי לא ראיתי...את מושלמת!!...את שרה כמו מלאך...את טובה ואני כ"כ אוהבת אותך!!... אני רואה עכשיו את השיר שלנו 3 ואני כ"כ שמחה שאת משתתפת גם בעונה הזאת!!...אומנם לא כמו שהייתי רוצה אבל עדין לראות אותך זאת מתנהה גדולה!!... אני רוצה להגיד לך שתמשיכי להיות אצילה כמו שאת...לא להתייחס לביקורות המגעילות שיש בעיתונים או בכל מקום אחר כי ככה צריך...ודרך אגב את יהודה אולי לא מתאימים כמו שאת ורני ..(כי תאמת שהייתי בטוחה שאת ורני זה לנצח..)..אבל אתם מתאימים אם את אוהבת אותו!...וזה מה שחשוב..אני חדשה פה בפורום אבל ההערצה שלי אלייך ממש לא חדשה!!... תכתבי לי כשיוצא לך אם בכלל...אבל בכל אופן.. שלך לנצח..באהבה ענקית ללא גבולות..אביטל...:):)

ג ב ש ו ש

New member
חמודה,נינט לא קוראת כאן../images/Emo88.gif

אלא רק ברישמי שלה שיחזור בקרוב. את מוזמנת להשאר בכל אופן

נינה יש המשך ששכחתי לכתוב..חחח

למקרה שתראי בכלל תמכתב הראשון אז שכחתי לרשום לך משהו.. אני באיזשהוא שלב פשוט הפסקתי לאהוב אותך..ואת יודעת למה?..כי חשבתי שאת סנובית וצבועה וגם בגלל שעזבת את רני...אבל אחרי הסרטון שלך שצילמת מזמן בראש השנה התאהבתי בך מחדש..(איך אפשר שלא!!..)...ואני שוב אוהבת אותך כמו פעם.. ודרך אגב..הצבעתי לך שניצנים חחח..שלחתי אולי 30 אס אם אסים..חחח...אני חולה עלייך את מושלמת באמת!!...ורציתי לאחל לך בהצלחה עם הדיסק שלך !!!!!!!!...ותמסרי ד"ש לאביב חחחח... אז שוב..ביי יפהה שלי אני מטורפת עלייך... שלך לנצח אביטל...

את עושה צחוק או מה?

גבי כבר אמר לך שנינט לא כותבת בפורום הזה רק ברישמי.. ורק שם אפשר להגיב לה אבל הוא לא עובד.. אין סיבה שסתם תכתבי פה..נינט לא תראה את זה...

T A L is here

New member
גם אם היא היתה כותבת בפורום

הרשמי היו נועלים לה את האשכול כי אסור לפנות לנינט ישירות. והוא במילא לא עובד =\

אני פשוט בהלם!!

תשמעו נכנסתי במקרה לפורום כי הייתי צריכה תמונה של נינט לאיזה פרוייקט. מזתומרת "אסור לפנות אליה ישירות" מה היא אלוהים??? ומה זה הקטילות האלה על הניקית שפנתה אליה ישירות - מה כואב לכם??? אז אמרו לה שנינט לא תראה את זה אז מה??? אף פעם לא כתבתם משהו למגירה, שאתם יודעים שחוץ מכם אף אחד לא יקרא?!?

Enterr

New member
אם לא הבנת.....

אמרו שאסור לפנות אלייה ישירות!!!!!! זאת אומרת שחבל שהיא סתם תרשוםםםםםם!!!!!! אנחנו לטובתה לא לרעתה

מזתומרת!!!!!

שאסור לפנות לנינט ישירות???? אסור לי לכתוב "היי נינט"??? אני לא מבינה היא לא אלוהים היא סתם בן אדם, למה אסור לפנות אליה ישירות?

Enterr

New member
את רוצה תפני אלייה ישירות!!!!!

מה אכפת לנו?! אבל נינט לא קוראת מכתבים ישירות ולאאאא היא לא עושה דווקא....

Enterr

New member
אין דבר כזה אסור.....

אז כנראה טעו ואמרו אסור.... את צריכה להבין לבד...

lahav100

New member
נכון. התכוונו מיותר, לא אסור.

אם בא לך, תכתבי לה, תשקיעי במכתב, ולא תקבלי תשובה, וסלחי לי אבל זה לא מגירה פה- זה פורום מעריצים לא פורום מגירה. אולי תפתחי אחד כזה?

ג ב ש ו ש

New member
מותר לכתוב "היי נינט"../images/Emo88.gif

אבל תחשבי שאם כל אחד יפנה אליה אישית היא בחיים לא תצליח לדבר עם כולם ככה אז היא כותבת בכללי לכולם.

לדניאלוש שאוהבת את נינט..

תקשיבי אני קראתי תהודעה של גבי אחרי שהוספתי תהודעה השנייה שרציתי לרשום... חוץ מזה מה איכפת לך?!?!?...למה את נינט!??....טוב לא חשוב יאללה ביי וחיים נעימים

lahav100

New member
למה?? את מוזמנת להשאר..

אנחנו לא כועסים או משהו.. רצינו שלא תשקיעי שוב... מקומם של מעריצי נינט הוא כאן בלבדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה