לנילי

Yoav Michaeli

New member
לנילי

שלום אני מגדל מלמוטית מדהימה בת קמעט שישה חודשים. הבנתי שגם את מגדלת מלמוטים הייתי רוצה שתשלחי לי חומר על מלמוטים (בעברית אם אפשר) ואם יש לך תציעי לי הצעות בגידולה של טוני. תודה מראש.

ניל´´י

New member
בחירה מוצלחת לכל הדעות!!!!

גזע נהדר!! לי ישנם 2 מלאמוטים, זכר ונקבה, היתה לי המלטה של 3 גורים, 2 נקבות וזכר אחד, אנסה לצרף תמונה שלהם.... בענין החומר, אין לי על המחשב חומר, אתה מוזמן אלי לקחת חומר שארגנתי לכמה אנשים, תצלם לך ולתחזיר לי. ממי טוני?? האם אין לך אפשרות לקבל חומר על הגזע מהמגדל?? אל תשכח שמלאמוט רצוי להאכיל עד גיל שנה באוכל ג'וניור. רצוי לחשוף אותה כמה שיותר לכלבים אחרים, אם אתה בקטע של ריצות, כדאי להתחיל להריץ אותה מגיל 8 חודשים בהדרגה עד שתגיע למרחק של 10 קילומטר. אם יש באפשרותך לנות ריתמת גרירה, זה ספורט נהדר!!! המלאמוטים שלי גוררים בחורף, לא בקיץ!!! לא לספר אותה בשום פנים ואופן!!! יש לסרק אחת לשבוע, סירוק יסודי.

Yoav Michaeli

New member
תודה

על העיצות הגורה מאסף לוטן קראתי באתר שלו חומר רב אך רציתי לדעת אם יש לך חומר שאני לא קראתי. מאיפה ניתן להשיג רתמת גרירה? טוני למדה לעשות צרכים בגינה ולא בבית. אם תוכלי לייעץ לי איך לגמול אותה בעשיית צרכים בגינה אודה לך. רק כדי להסביר את המצב אנחנו קושרים אותה אחרי ארוחה מחקים בין שעתיים לשלוש ואז יוצאים החוצה ומחכים שהיא תעשה ולא משנה כמה זמן נחכה היא לא עושה וברגע שחוזרים הביתה היא עושה את צרכיה בגינה.

ניל´´י

New member
היות וקנית אותה מאסף....

מציעה לך לפנות אליו בכל שאלה.... הוא יעזור לך ברצון רב. אשמח לראות את טוני בתערוכות החוג.

ניל´´י

New member
הי יואב, למה טוני בגינה??

האם אתה יודע שכלבי מלאמוט הינם כלבי להקה??, הם מאוד אוהבים להיות בבית עם הלהקה האנושית שלהם... אצלי כל החמסיקה גרים בבית יחד איתנו, הם חלק בלתי נפרד מהמשפחה/להקה.

ron115

New member
תגידי לי את לא מבינה מה כתוב ?

הכלבה בבית, עושה צרכים בגינה של הבית והוא רוצה שהיא תעשה צרכים מחוץ לגינה של הבית בטיול שלה !!

ניל´´י

New member
אני בהחלט מבינה....

אם תקרא שרשור אחר שהוא פתח, תקרא שהוא מחפש מלונה עבור הכלבה. רון 115 רק התחילה השנה וכבר עצבים?!?! שתהיה לך שנה רגועה ונעימה

Yoav Michaeli

New member
טוני

נמצאת ברוב שעות היום בבית אבל כשאנחנו לא בבית היא בגינה (יש לנו גינה די גדולה) וכדי להנעים את זמניה וגם לתת לה אפשרות לברוח מהגשם-שמש אני מעוניין לקנות לה מלונה נ.ב טוני נמצאת איתנו גם בלילה אין סיבה לבהלה

ניל´´י

New member
אני שמחה לשמוע.... ../images/Emo13.gif

האם הגינה מגודרת?? אצלי הם נמצאים גם בגינה, עשינו דלת כזו שהחלק התחתון יכול להפתח והם נכנסים ויוצאים כרצונם. לא נראה לי שאחד מהם ירצה בכלל להיות במלונה, נוגה מעדיף לשכב מתחת לעץ הלימון, קסם נשכבת בפינת החצר, כחל בכלל מעדיפה להיות בבית, כנ"ל 2 הגמדים שלי. יש לך תמונה שלה?? אשמח לראות אותה. נכון שמלאמוט זה כלב נפלא?? איך שאני אוהבת את היללות שלהם... ואת מבט העיניים הטוב שלהם. בכל מקרה אם אתה גר במרכז הארץ ותרצה חומר שהדפסתי לבעלי הגורים שלי על הגזע אשמח לתת גם לך עותק ממנו, שלח לי מסר אישי ואתן לך את כתובתי.

xurix

New member
כאן

היא קטנה וחסרת פרווה ומשקל יחסית, אבל לא נורא בכל זאת נצרף.

ניל´´י

New member
היא מקסימה!!!! ../images/Emo13.gif

אלא שאתה צריך ללמוד איך מעמידים אותה, אם גם היא נקנתה מאסף, כדאי שתדבר איתו שילמד אותך להציג אותה לצילומים ולתערוכות. גורי מלאמוט זה אחד מפלאי עולם!!! הם כאלו יפים... והריח חבל"ז... אני כל היום מסניפה את הגורים שלי.... התמונה כשהגורה היתה בת 6 שבועות.

ניל´´י

New member
שניה... תני לי לספור....

הראשון וואלה, השני נענע, השלישי פטקינג, הרביעי כאן וזהו אני חושבת... אם פספסתי אחד, זה בגלל העיפות שירדה עלי.

ניל´´י

New member
כן, אני מידי פעם נכנסת לשם....

קוראת נהנת ורק לעיתים רחוקות כותבת.... לא מתערבת בדינאמיקה של גולשי וואי-נט.
כנ"ל בפטנט, קוראת מתרשמת לפעמים מגיבה... וזהו....

למעלה