לנילי וריקי

פנינה1935

New member
לנילי וריקי

התמונות היו מקסימות ולנו במיוחד הסיור היה מענין ונוסטלגי כי בעלי למד ובילה באזור תקופה ארוכה והוא מאד התרגש חן חן פנינה

נילי41

New member
שמחתי להכיר אותך ואת יצחק../images/Emo24.gif

הוא נראה במצב ממש טוב, ואתם באמת צריכים לנצל את התקופה הזו כשהוא עוד נהנה ומתרגש מטיולים ומפעילות גופנית. שמחה שאהבת את התמונות...

עוד סיפור קטן על הדימנציה...

ועל היכולות הבלתי נדלים שלה... אנחנו בתקופה של גלידות, לא מפסיק לאכול גלידות, שטראוס עוד מעט תסגור את קו היצור של הגלידות, תגמור את המכסה של הקיץ האחרון בגללנו, כל היום אוכל גלידה משגע את כל הבית עם הגלידה, אחרי שביקש כל הצהרים גלידה מהילדים וממני, הוא חושב שאםיבקש ממני פעמיים ואח"כ מכל ילד פעמיים אנחנו לא נדע כמה אכל בסך הכל, ובקיצור, דייב (המטפל) מגיע בחמש והוא מבקש ממנו גלידה, המטפל שואל אותו כמה אכלת עד עכשיו , הוא לא עונה לו, וממשיך לבלבל את המוח עם הגלידה, דייב עונה לו אני הולך לעשות לך פירות , לא אני רוצה רק גלידה, אז דיייב עונה לו טוב אני אעשה לך גלידה עם פירות, ואז הוא נרגע, רק שתבינו אין שום גלידה עם פירות, רק פירות, אח"כ הבת שואלת אותו אבא איך היה אז הוא עונה לה: דייב עשה לי משהו מיוחד פירות עם גלידה, ומאז כל דבר הולך עם גלידה גם ארוחת צהרים.... שיהייה לכם סוף שבוע נ ה ד ר!!! ושבת שלום!!!!

נילי41

New member
אוי ניצה, כל הכבוד על התושיה../images/Emo6.gif

אני מעריצה אותך על יכולתך לקחת את הכל ברוח טובה ובהומור. מזל שאתם גרים בנהריה על יד שטראוס עם כל הגלידות... מאחלת לך המון כוח וסבלנות ומאחלת לכם חג שמח ושבת שלום.

אגסיל

New member
../images/Emo6.gifניצה כל הכבוד לחוש הומור שלך

את לוקחת הכל ברוח טובה ובחוש הומור. אני בטוחה שזה מקל עליך. שבת שלום וחג שמח לילי

מזכיר לי את אמא שלי

כשהייתי ילד התאהבתי בפלפל ממולא באורז ומיץ עגבניות שהשכנה שלנו לונה היתה מכינה (אגב, מעולם לא אכלתי פלפל כל כך טוב). אמי היתה די עצלנית. הכינה לי פלפל במיץ עגבניות ואמרה לי שזה פלפל ממולא בלי פלפל. ואני קניתי את זה. רק שהפלפל הממולא עפ פלפל היה יותר טעים...

במקרה שלך, יענק'לה לפחות היו פלפלים...

במקרה שלנו זה לא בדיוק כך... הוא פשוט לא מבחין בטעמים של גלידה ופירות... עוד שלב? אבל כמו בכל שלב, קצת צחוקים לא יזיקו.... וטוב שיש את דייב בכדי להעצים את המצבים....

אוי טעיתי. אמא שלי הכינה אורז במיץ עגבניות

ואמרה שזה פלפל ממולא בלי פלפל. עד היום זה מכעיס אותי, לעבוד כך על ילד בן 10 או 11.

כנראה זה משהוא משותף לכל האימהות

לןעבוד על הקטנים... לי היה שובך יונים, עם 2 יונים יון ויונה, כל שבועיים שלושה כשחזרתי מביה"ס או מהגן סיפרו לי שהם עפו כשאימא ניקתה את השובך, אחרי כמה ימים הביאו לי חדשים קטנים יותר, גוזלים שאני אגדל אותם, וכך היה כמעט שנתיים ואני תמיד האמנתי שהם עפו, רק אחרי שנים כשהייתי כבר נשואה יצא המרצע מהשק שהם לא עפו פשוט "עפו " לשחט ואנחנו אכלנו אותם לארוחת צהרים , אני מדברת על סוף שנות החמישים, ועד היום אני כועסת עליהם בעניין זה, כי כ"כ אהבתי את היונים והם התאכזרו להם. אז לכולם יש את הסיפורים הקטנים האלה.... ולי יש עכשיו סיפור של גלידה.... שבת שלום!!!!!!!!!!

גם הסיפור על אמא שלך לא יפה, אבל הסיבה יותר

מוצדקת מאשר הסיפור של אמא שלי, שנבע מעצלנות גרידא. היא לא עבדה ולימים הסתבר לי שידעה לבשל טוב (למדה אצל חנה מייזליש למי שיודע) ופשוט התעצלה. היו דברים דומים שנבעו לדעתי מעצלנות גרידא, אבל זה לא שייך לאסוציאציה שהזכירה לי את הפלפל הממולא בלי פלפל...

pisikusha

New member
,סבי יכול היה לקבל פרס דומה..

כשהיינו קטנים סבי היה מבטיח במוצאש לקחת אותנו לסרט של השמן והרזה וכשהיינו נכנסים לקולנוע מתברר היה שזה סרט מפחיד...עם מפלצות וכל מיני מכונות אינקויזיצייה ועינויים.זו היתה רוטינה אצלו להרגיע אותי לפני הסרט ולהפתיע אותי בסרט איימים,עד שביקשתי להפסיק ללכת איתו

למעלה