לניב... שוב אני

לניב... שוב אני

עם תפריט חדש לפתוח חדשה
זה תפריט כשדי לשהיאר כמו שאני - לא להרזות ולא להשמין קבלו ותגידו דעות: בוקר : קורנפלקס עם חלב 3% צהרים: או שניצל א טבעול ועם זה נקנקיות טבעול אז שלושה 4 כפות או מאורז או פסטה או פירה וכו´ וכו´ וכף טחינה ועם אני יכולה להכינס עוד אז ירקות חחחחח:) אחרי שעתיים כוס מיץ טבעי אחרי שעתיים יוגרט שלוש אחוז ופרי בינוני או יוגרט ו 3 בסיקוטים או יוגרט ובמבה קטן או יוגרט וגלידה!!!!!!!!!!!!!!! איזה פחד והיא אמרה לי שהיא רוצה ליראות שאני אוכלת אחת מהם!!!!!! בערב- ביצה ובלה בלה בלה חחחחחחחחחחח עם אני יכולה אז ירקות(אני פשוט לא אוהבת ירקות) לילה- פרי 3 כוסות פוקפורן או קלח תירס או 4 כפות תירס

רגע!!!

תודה אבל:) זה לא ניראה לך מלא? ויש לי עוד שאלה אתה יודע מה זה גבינה מתוכחת הגבינת משלושים הזאת? אתה מגדיר את זה בתור גיבנה צהובה או גבינה לבנה או מה? אני מתכוונת בתור קלוריות או שומן ועם זה בריא? כי אמרו לי שזה ממש לא בריא

גבינה מותכת

לא זה לא יותר מידי. ישנן כיום גבינות מותכות עם 7-9 אחוז שומן לדעתי זה מוצר פנטסטי כי הוא עתיר חלבון וסידן, ויחד עם זאת אין בו כמות קלוריות גדולה יחסית לגבינות המותכות מהעבר שהיו למעשה גבינות קשות שמשהו בתהליך התפקשש וטעמן לא התאים לסטנררט ולכן התיכו אותן (זאת הסיבה לקיומן, בהתחלה בכל אופן

למעלה