לניבה ובכלל

עזית1

New member
לסוויט גרל הכן מתוקה

ההתנצלות מתקבלת, אבל כפי שכתבת זה נראה כמו ירידה, ואם היית כותבת למשל: אני דבוקה למסך ובטח גם ניבה זה היה נשמע הזדהות, אוקי לא קרה כלום כולנו אוהבים את סופי:לה החמודה והכל בסדר יש הבנה....

לניבה וכולם........

טוב אז הידיעה שהגיע אליי ממקור מהימן!!! סופי ובעלה אכן עומדים להתגרש... אה ובגיא פינס היה לסופי שיער ג´יפה...... איפה התלתלים?? ובערוץ הילדים היא הייתה מזה חמודה!!! ויום שני אני הולכת לראות את סופי, מתי ויהודה לוי!!! אה ודבר אחרון... עשיתי עבודה בגיאוגרפיה עם חברה שלי ועשינו בנוסף גם מצגת בסוף המצגת כתבנו סוף.. וקיצרתי את הקטע של יונתן: "את החוליה החלשה שלום" לרק ל"שלום" ושכחתי ששמתי את זה והגשתי למורה היום.. אח"כ המורה החזירה לנו ואני אמרתי לחברה שלי איזה פאדיחה!!!! שמתי ת´קטע עם יונתן!!! התחלנו לצחוק באמצע שיעור... ואז חברה שלי הלכה למורה ושאלה אותה עם זה היה והיא חייכה ואמרה כן ואנחנו כזה צוחקות נקרעות מצחוק!!! (טוב זה לא נשמע מצחיק , צריך להיות שם בשביל להבין..)

עזית1

New member
לדנדוש

מעניין כמה נשארים נשואים? כל כך הרבה מתגרשים, אנשים אין להם סבלנות, חבל!!!

באמת חבל מאוד....

ומה עם הילדה ??? מסכנה..... טוב נו לא נורא.....אני אנסה גם לברר למה למרות שזה לא ענייני אבל אם אני יכולה אז למה לא?! ודרך אגב בטח יהיו פה כאלה שיטיפו לי מוסר .. אז מראש אני אומרת אני רק אשאל זה לא כאילו אני הולחצת ללחוץ או משהו כזה סתם שאלה כבדרך אגב... אז נא לא להתנפל עליי!! באהבה גדולה דנה!! דרך אגבאני לאט לאט ככל שמתקרב מועד סיום הסדרה אני נהיית יותר עצובה.. חבל חבל...החברות שלי שיש להן לווין אומרות לי סוף סוף... מסכנות כי אין להרבה לווין ואין להם מושג על מה אנחנו מדברות רוב הזמן....

הולחצת = הולכת .. הולחצת איך הגעתי?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עזית1

New member
לדנדוד זה באמת לא משנה למה

סביר להניח שאין הבנה, או אין תקשורת, לפעמים 2 אנשים מתפתחים בכיוונים שונים וחיים חיים מקבילים ולא מצטלבים, באמת שזה קשה לפרק משפחה, וכשיש ילדים זו בעיה, אבל אף אחד לא נשאר בגלל ילדים, עדיף כשלא מסתדרים לא להשאר ביחד ואז הילדים זוכים לזמן איכות עם שני ההורים בזמנים שונים, כי אהבה שנגמרה בין זוג, אינה קשורה לאהבת ילד.

נוני 17

New member
ביגלל שסופי הייתה בבי"ח השיער שלה

בטח היה נפוח, או מבולגן?

kerenosh

New member
אם זה היה על אבנר

זה היה מצחיק אבל בגלל שזה היה על סופי זה לא מצחיק

kerenosh

New member
לניבה

הייתי בבית של סופי ויש לה ספות כחולות. שמה הראו ספות אדומות אז כניראה שזה לא הבית שלה

למעלה