לניבה ובכלל

עזית1

New member
לניבה ובכלל

סופי עוד מעט בגיא פינס במכירה פומבית של הז´אקט שלה

עזית1

New member
לSWEETGIRLLL

הלא כל כך מתוקה, נו ואת לא דבוקה למסך , משהו מציק לך??? ספרי שתפי אותנו כולנו "אוהבים אותך"

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
משחקת אותה ורדה רז´ואל ז´קונט?

או איך שזה לא הולך... נפתח קבוצת תמיכה לנפגעי לחיי האהבה באשר הם??? מכורים אנונימים לאהבה

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
אם כבר סופי

קראתם את הכתבה עליה מהלאישה האחרון, היא והארבע אחיות שלה? סופי - וזה סופי, לא עוד בנות!

עזית1

New member
סופי ולא עוד בנות

השם השתלם לאבא שלה א"כ נולד סוף סוף בן

היי היי, זה היה ירידה עלי????

הלו ילדה- להרגיע!!!! כן אני דבוקה למסך, יש לך בעיות???????? סתם סתם....אני באמת צופה בזה עכשיו כי ידעתי שיהיה משהו בקשר ללחיי... תודה עזית שאמרת לי בכל מקרה!!!

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
סופי בהחלט!

בכלל איזה מוזר במשפחה אצליהם, שתי אחיות קופי, סטייל סופי - והשתיים האחרות שונות לגמרי אבל דומות אחת לשניה....מוזר. וזה סופי!

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
אממ...סופי בגיא פינס...לא משהו....

הייתה רשמית מידי... יעל הדר הייתה הרבה יותר טובה!!! "עם התיק הזה אפשר לעשות הרבה דברים...אפשר להחזיק אותו, אפשר לנגן איתו...*מנגנת*..."יו איזה מפגרת אני..."

נוני 17

New member
אני לא ראיתי סופי הייתה בגיא פינס../images/Emo70.gif

כי לא הייתי בבית.

איזה חמודה סופי היתה- ולרותם....

ראיתם את סופי עכשיו???? איזה חמודה והזכירו שהיא היתה בבית חולים! כל הכבוד לה שהיא ככה מוכנה להקדיש זמן ולבוא ולצלם לתוכנית! ורדע...משהו יכול להסביר לי- צלמו את זה בבית שלה???? נראה לי שכן! רותם, את צודקת מ100%, באמת כשראיתי את אחותיה, ממש התפלאתי, איך שתי אחריות יצאו עם שיער חלק ואחת מהן רק, חוץ מסופי עם שיער בדיוק כמו שלה?

pompii

New member
איזה חמודה סופי במכירה הפומבית!

ראיתם אותה? איזה מותק, באה חולה המסכנה אני מקווה שהיא בסדר עכשיו... את מי הכי אהבתם במכירות הפומביות? אני הכי אהבתי את גידי וסמדר

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
סמדרררררר

ואלי מרקו!!! למרות שלסופי מגיע ח"ח על ההשקעה וההקרבה!!! כל הכבוד לה!

kerenosh

New member
בגיא פינס אני..

הכי אהבתי את גידי!!!!! רונה חולה עליך מתוקה את הכי מושלמת בעולם אבל גידי היה נורא מתוק...

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
תראי ניבה....

עם כל הקשרים הבין משפחתיים האלה אי אפשר כבר לדעת מה יצא... ומצד שני - יצא סופי! הידד לשומרונים על יצירת מופת זו !!!

SweetGirlll

New member
לניבה ועזית../images/Emo70.gif

זאת הייתה מחמאה
כשכתבתי את זה אפילו לא העלתי בדעתי שתסתכלו על זה כעל ירידה
גם אני מעריצה גדולה של סופי, באמת
ודן, עזית, גם אני הייתי דבוקה למסך. את לא צריכה ישר לתקוף אותי: "לססויט גירל הלא כל כך מתוקה" ושוב אני אומרת- לא ניסיתי להעליב, זאת באמת הייתה רק מחמאה.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
ניבה - שאלה ../images/Emo13.gif

מה עם ורדה ומיכאל יהיו ביחד סוף??? ולא, לא, לא אני לא אחכה ליום ראשון!!! לא יעלה על הדעת שאני אצרך להטריד את מוחי בפרטים שכאלו בסוף השבוע!!! וזה סופי!

תשובה לרותם ../images/Emo70.gif

היי. לצערי הרב הם לא יהיו ביחד בסוף, ורדה ומיכאל. *זהירות ספוילר*!!!!! אחקרי שורדה תספר לשוטרים ולכולם מי באמת היה אחראי על המוות של איריס השוטרים יקחו את סמדר לכלא (הידד!!!) וגם ..את ורדה על עילום ראיות. אז ככה יותר שמיכאל וורדה לא ביחד בסוף, חבל.

למעלה