לנטלי

../images/Emo6.gif

מעניין מאיפה היא..

alon oak

New member
קנהוש!

בגלל- שמעו הבן אדם שיג את כל מה שהשיג בשש שנים (או שבע) הוא לא רכב לפני... חוץ ממדריך עם ידע-הוא בן אדם טוב, הוא ישר (לא כמו אחרים שלא ננקוב את שמם) באמת אכפת לו, מבחינת טכניקה-אני חושב שהוא רוכב בצורה שמאוד זורמת ומבינה את הסוס, היום אני לא רוכב איתו , אבל אני חושב שממנו הכי למדתי-אפילו שרכבתי עם כמה מדריכים ש"נחשבים" יותר טובים ...

כן.

אני לא מדריכה, אבל הייתה ילדה שראתה אותי מאכפת את אניטה ואמרה שהיא גם רוצה להיות כמוני לאכף ולטפל בסוסים. ושבטח אני יודעת הרבה ושהיא גם רוצה לדעת הרבה. ושאני מישהי מושלמת. אני הגבתי בזה שאמרתי לה תודה, ושיום אחד גם היא תוכל לעבוד באורווה ולדעת הרבה, כי הכל עניין של לימוד רצון והשקעה. ושאם יש לה רצון, אז לימוד והשקעה זאת לא ממש בעיה.

גם לי זה קרה.../images/Emo107.gif

בעיקר ילדים קטנים, או סתם אנשים חסרי ניסיון בסוסים. לפעמים שאני מלמדת אותם לאכף או משהו, או מזיינת להם בשכל על מושגים ברכיבה, הם מסתכלים עליי כאילו שאני איזו מומחית סוסים גדולה או משהו כזה והם בולעים בשקיקה כל דבר שאני אומרת להם. לי אישית אין בעיה עם זה, בטח שהם ילמדו בעצמם קצת על סוסים זה יעבור להם. סה"כ יש בינינו קשר טוב, אם הם רוצים להמשיך וללמוד משהו - שיהנו. לי זה כיף לדבר שעות על סוסים, ולהם זה כיף לשמוע.

למעלה